20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Henk Kievit

Henk Kievit als spreker boeken

Zoek je naar een inspirerende spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Henk Kievit, een vooraanstaand expert in ondernemerschap en ecosysteemmanagement, is de ideale keuze. Als hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit en een ervaren directeur van diverse MBA-programma’s, brengt Henk een schat aan kennis en praktische inzichten. Op deze pagina ontdek je meer over Henk’s expertise en hoe zijn lezingen jouw evenement kunnen verrijken.

Henk Kievit

Hoogleraar Entrepreneurship and Ecosystems

Over ondernemerschap en ecosysteembeheer

Henk Kievit, een expert op het gebied van ondernemerschap en ecosysteembeheer, biedt een diepgaand inzicht in deze cruciale onderwerpen. Zijn lezingen duiken in de kern van regionale ecosystemen, het beheer van Triple- en Quadruple Helix-modellen, en het belang van sociaal ondernemerschap. Henk’s benadering belicht de noodzaak van innovatie en digitale transformatie in het hedendaagse bedrijfsleven. Door voor Henk te kiezen, krijg je een spreker die niet alleen theorieën deelt, maar ook praktische handvatten biedt voor digitale ecosysteemactiviteiten en ondernemersoriëntatie.

Henk Kievit inhuren voor een lezing

Het boeken van Henk Kievit voor je evenement is een eenvoudig en transparant proces. Quality Bookings staat klaar met uitgebreide support en biedt All-Inclusive tarieven. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, en dankzij onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle lezing. Wij nemen alle zorgen uit handen, van het eerste contact tot de nazorg.

Biografie van Henk Kievit

Henk Kievit’s carrière is een indrukwekkende reis door de wereld van onderwijs, ondernemerschap en innovatie. Met zijn Masters of Science in Landbouw Economie van de Universiteit van Wageningen en een doctoraat van Nyenrode Business Universiteit, heeft Henk een stevige academische basis. Zijn proefschrift, ‘Social Venturing Entrepreneurship’, zette de toon voor zijn verdere carrière.

Als hoogleraar en directeur aan de Nyenrode Business Universiteit, heeft Henk Kievit zijn passie voor onderwijs en leiderschap ruimschoots bewezen. Zijn lessen omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder sociaal ondernemerschap en venture capital, met een focus op het beheer van maatschappelijke en economische ecosystemen. Zijn onderzoek, gepubliceerd in vooraanstaande tijdschriften, richt zich op digitale en innovatieve transformaties in de samenleving.

Henk’s bijdragen strekken zich ook uit tot internationale activiteiten. Hij werkt samen met internationale collega’s aan onderzoek naar duurzaamheid en digitale transformatie, en is gasthoogleraar aan de Silesian University of Technology in Polen. Zijn inzet voor het delen van kennis over grenzen heen verrijkt zijn lezingen met een wereldwijd perspectief.

Naast zijn professionele prestaties, is Henk ook actief in diverse nevenactiviteiten. Hij is docent aan de Christelijke Hogeschool Ede, voorzitter van de ICT Valley Foundation, en betrokken bij de Foodvalleyregio. Deze rollen tonen zijn veelzijdigheid en betrokkenheid bij zowel lokale als nationale initiatieven.

Henk’s interesses buiten het werk omvatten een liefde voor geschiedenis, filosofie, en de natuur. Zijn wandelingen door de bossen en Zwitserse bergen reflecteren zijn behoefte aan reflectie en diepgang, eigenschappen die hij ook in zijn lezingen laat zien.

Door Henk Kievit te boeken voor je evenement, kies je voor een spreker met een diepgaand inzicht in ondernemerschap, innovatie en ecosysteembeheer. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische inzichten en inspiratie. Met Henk’s expertise en ervaring verzeker je jouw publiek van een onvergetelijke en leerzame ervaring. Neem contact op met Quality Bookings en ontdek hoe Henk Kievit jouw evenement kan transformeren.

 

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Henk Kievit

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Henk Kievit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Henk Kievit
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers