20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harry Glotzbach

Harry Glotzbach als spreker boeken

Op zoek naar een sprankelende, energieke gastspreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Harry Glotzbach de perfecte keuze. Met zijn unieke combinatie van humor, scherpe observaties en jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie, weet Harry ieder publiek te boeien en te inspireren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, seminar of conferentie, Harry’s optredens zijn altijd een hit. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van humor in de zakelijke context, waar hij op een luchtige wijze serieuze onderwerpen aansnijdt, waardoor hij het publiek niet alleen vermaakt maar ook aan het denken zet.

Harry Glotzbach

Stand-up comedian

Over humor in de zakelijke wereld

Harry Glotzbach is een autoriteit als het gaat om het toepassen van humor in de zakelijke wereld. Deze unieke expertise maakt hem een veelgevraagde spreker. Waarom zou u kiezen voor dit onderwerp? Humor kan een krachtig instrument zijn binnen bedrijven, van teambuilding tot het verbeteren van communicatie en het verhogen van productiviteit. Harry behandelt onderwerpen zoals het gebruiken van humor als tool voor leiderschap, het creëren van een positieve werkomgeving en hoe humor kan helpen bij het overbruggen van culturele verschillen binnen internationale teams. Hij biedt zowel keynote speeches als interactieve workshops aan, waarbij hij de deelnemers leert hoe ze humor effectief kunnen inzetten in hun professionele leven.

Harry Glotzbach inhuren voor een lezing

Het boeken van Harry Glotzbach voor uw evenement is een eenvoudig en transparant proces. U start met het invullen van een contactformulier op de website van Quality Bookings, waarna u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons team biedt uitgebreide support en zorgt ervoor dat alle details van de boeking zorgvuldig worden afgestemd op uw specifieke wensen en de context van het evenement. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring en een succesvol evenement.

Biografie van Harry Glotzbach

Harry Glotzbach, een naam die synoniem staat voor energie, charisma en humor. Geboren en getogen in Nederland, heeft Harry zich ontwikkeld tot een van de meest prominente figuren in de Nederlandse entertainmentindustrie. Zijn carrière begon in de comedy, waar hij al snel naam maakte met zijn unieke stijl die zowel humor als scherpe observaties combineert. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al gauw maakte hij de overstap naar televisie en radio, waar hij als presentator en gast diverse programma’s verrijkte met zijn sprankelende persoonlijkheid.

Naast zijn werk op televisie en radio, is Harry ook actief als spreker en dagvoorzitter op bedrijfsevenementen en conferenties. Zijn vermogen om humor te gebruiken als een tool voor effectieve communicatie en zijn expertise in het betrekken van zijn publiek, maken hem tot een geliefde spreker. Harry’s presentaties zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook diepgaande inzichten en praktische tips over het gebruik van humor in de zakelijke wereld.

Harry’s passie voor comedy en entertainment is niet beperkt tot het podium. Hij is ook actief betrokken bij het coachen en opleiden van aanstormend talent in de comedywereld. Zijn workshops en masterclasses zijn enorm populair onder professionals die hun presentatievaardigheden willen verbeteren met een vleugje humor.

In zijn vrije tijd is Harry een fervent sportliefhebber, een hobby die hem helpt om zijn energie en vitaliteit te behouden. Zijn liefde voor sport komt ook terug in zijn presentaties, waar hij vaak parallellen trekt tussen de sportwereld en het bedrijfsleven, vooral op het gebied van teamwork en leiderschap.

Harry Glotzbach is niet alleen een getalenteerde entertainer en spreker, maar ook een inspirator en motivator. Zijn lezingen en presentaties zijn een ware belevenis, vol humor, energie en inzichten die nog lang na het evenement blijven hangen. Met Harry Glotzbach haalt u niet alleen een spreker in huis, maar een ervaring die uw evenement onvergetelijk maakt.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen

Reviews over Harry Glotzbach

Schrijf een review

Video met Harry Glotzbach

Meer informatie & boekingen

Harry Glotzbach inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harry Glotzbach
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers