Harry Glotzbach

De kracht van humor kan nooit worden overschat. Wat is er mooier dan lachen om anderen en vooral ook om jezelf? Een flinke portie relativering werkt heilzaam en ondertussen wordt ook nog eens alles onder de aandacht gebracht wat belangrijk is voor uw organisatie, maar dan met een flinke dosis humor.
Dat is perfect voor de acceptatie van welke boodschap dan ook. Wat leeft er onder de mensen binnen uw organisatie of onder uw klanten? Wat zijn hun kerntaken, hoe is de werksfeer, waar balen ze van, wat vinden ze fantastisch, hoe trots zijn ze op uw organisatie en waar zien ze zichzelf in de toekomst?
Een comedy optreden door Harry Glotzbach met veel inhoudelijke verdieping heeft veel impact op uw medewerkers of klanten en echoot nog lang na.

Opdrachtgevers o.a.: Dela / NRC / Rabo / Honda / ABNAMRO / Grolsch / KPN / Van Lanschot / Accenture / ING / Euroma / O’Neill / Dell / Volkswagen / Mise en Place / Microsoft / Holland Casino / Rituals / KNVB e.v.a.

Aanbevelingen:

MANON VAN BEEK (COUNTRY MANAGING DIRECTOR – ACCENTURE NEDERLAND)
“De manier waarop Harry Glotzbach de groeistrategie van ons bedrijf aan het einde van de dag scherp samenvatte zorgde er niet alleen voor dat we ONGELOOFLIJK gelachen hebben maar ook dat de kernboodschappen van die dag nooit meer zullen vergeten.”

PATRICK DE ZEEUW (CO-FOUNDER STARTUPBOOTCAMP / DIRECTIE ENDEMOL / FOUNDER ONBOARD MEDIA):

“Harry is a great entertainer. If you like a guy with an amazing sense of humor that dares to make fun in an acceptable way of your CEO,  management, client or partner then I suggest to invite him to your own company event . You’ll love it. Enjoy!”

Harry Glotzbach spreekt graag over:

Harry Glotzbach boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harry Glotzbach. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21