20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maxime Verhagen

Maxime Verhagen als spreker boeken

Maxime Verhagen, een prominente figuur in de Nederlandse politiek en het internationale diplomatieke veld, is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een ervaren en boeiende gastspreker. Met zijn uitgebreide achtergrond in zowel de Nederlandse politiek als internationale betrekkingen, biedt Maxime Verhagen een uniek perspectief op diverse actuele thema’s. Hij weet als geen ander complexe politieke en sociale kwesties toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn vermogen om diepgaande inzichten te combineren met praktische adviezen maakt hem een ideale spreker voor conferenties, seminars en andere evenementen.

Maxime Verhagen

Oud Minister van Buitenlandse Zaken

Maxime Verhagen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Maxime Verhagen een unieke combinatie van politieke ervaring en diplomatieke finesse. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van buitenlands beleid, Europese integratie, en duurzame ontwikkeling. Verhagen staat bekend om zijn scherpe intellect en het vermogen om complexe discussies te leiden op een manier die zowel informatief als boeiend is. Hij weet de balans te vinden tussen diepgang en toegankelijkheid, waardoor hij een brede doelgroep aanspreekt. Zijn ervaring als voormalig minister van Buitenlandse Zaken en vicepremier in Nederland geeft hem de autoriteit en het inzicht om als dagvoorzitter te excelleren.

Over Europese integratie en buitenlands beleid

Europese integratie en buitenlands beleid zijn thema’s waar Maxime Verhagen zich met hart en ziel voor inzet. Deze onderwerpen zijn actueler dan ooit, gezien de uitdagingen en kansen waar Europa en de wereld voor staan. Verhagen bespreekt de complexiteit van internationale betrekkingen en de rol van Nederland en Europa op het wereldtoneel. Hij gaat in op thema’s zoals de impact van globalisering, de uitdagingen van internationale samenwerking, en het belang van diplomatie in het hedendaagse politieke klimaat. Met zijn ervaring en kennis biedt hij verhelderende inzichten en prikkelt hij zijn publiek om over deze kwesties na te denken.

Maxime Verhagen inhuren voor een lezing

Het boeken van Maxime Verhagen voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings en geef uw wensen en vereisten door. Ons team helpt u bij het afstemmen van de details, zoals de datum, locatie en het specifieke onderwerp van de lezing. Wij zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt, van het eerste contact tot de dag van het evenement. Onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support garanderen een zorgeloze ervaring. Met onze tevredenheidsgarantie en snelle offerteservice bent u verzekerd van een succesvolle lezing met Maxime Verhagen.

Biografie van Maxime Verhagen

Maxime Verhagen, geboren op 14 september 1956 in Maastricht, heeft een lange en indrukwekkende carrière in de Nederlandse politiek. Hij studeerde geschiedenis aan de Universiteit Leiden, waar hij zijn interesse in politiek en internationale betrekkingen ontwikkelde. Verhagen begon zijn politieke loopbaan bij het CDA en werd in 1989 gekozen tot lid van de Tweede Kamer.

Gedurende zijn politieke carrière heeft Verhagen verschillende belangrijke posities bekleed. Hij was onder meer fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer en diende als minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet Balkenende IV. Zijn periode als minister kenmerkte zich door een sterke focus op de rol van Nederland in de Europese Unie en de wereld. Verhagen was een vooraanstaand figuur in debatten over Europese integratie, internationale samenwerking en ontwikkelingssamenwerking.

Naast zijn politieke werk heeft Verhagen zich ook ingezet voor diverse maatschappelijke en internationale organisaties. Hij is bekend om zijn inzet voor duurzame ontwikkeling en heeft zich sterk gemaakt voor de bescherming van mensenrechten wereldwijd.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Maxime Verhagen

Schrijf een review

Video met Maxime Verhagen

Meer informatie & boekingen

Maxime Verhagen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maxime Verhagen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers