20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Felix Rottenberg

Felix Rottenberg als spreker boeken

Felix Rottenberg staat bekend om zijn dynamische en inspirerende spreekstijl, waardoor hij een veelgevraagd gastspreker is. Met zijn rijke ervaring in de politiek, media en cultuursector brengt hij een breed scala aan onderwerpen tot leven. Van politieke analyses tot verhalen over maatschappelijke betrokkenheid en cultuur, Felix weet zijn publiek altijd te boeien. Door zijn unieke perspectieven en diepgaande kennis is hij de ideale keuze voor een diversiteit aan evenementen.

Felix Rottenberg

Programmamaker en columnist

Felix Rottenberg als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Felix Rottenberg uit in het leiden van gesprekken en discussies. Zijn achtergrond in de politiek en media stelt hem in staat om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn vaardigheden om mensen met verschillende meningen en achtergronden samen te brengen en tot een vruchtbare dialoog te leiden, maken hem een uitstekende keuze voor conferenties, debatten en panelgesprekken.

Over politieke en maatschappelijke betrokkenheid

Felix Rottenberg is een expert op het gebied van politieke en maatschappelijke betrokkenheid. Hij deelt zijn inzichten over de dynamiek van de politiek, de rol van media in de samenleving, en de impact van cultuur op ons dagelijks leven. Hij kan spreken over thema’s als democratie, burgerparticipatie, en de invloed van media op het publieke debat. Deze onderwerpen zijn essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van onze samenleving en de rol die we daarin kunnen spelen.

Felix Rottenberg inhuren voor een lezing

Het boeken van Felix Rottenberg voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Contacteer ons team bij Quality Bookings, en we zorgen ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt. Wij bieden All-Inclusive tarieven en zorgen dat je binnen 24 uur een offerte hebt. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden. Onze tevredenheidsgarantie en hoge klantbeoordelingen getuigen van onze betrokkenheid bij zowel de spreker als de opdrachtgever.

Biografie van Felix Rottenberg

Felix Rottenberg, geboren op 25 juni 1957 in Amsterdam, is een invloedrijk figuur in de Nederlandse politiek, media en cultuur. Hij groeide op in een gezin waar politiek en maatschappelijke betrokkenheid centraal stonden, wat de basis vormde voor zijn latere carrière.

Na zijn studie begon Felix zijn loopbaan in de politiek. Hij was van 1989 tot 1997 voorzitter van de Partij van de Arbeid (PvdA), waar hij bekend stond om zijn progressieve ideeën en vernieuwende aanpak. Tijdens zijn voorzitterschap drukte hij een stempel op de partij door zich te richten op modernisering en het betrekken van jongeren bij de politiek.

Na zijn tijd in de politiek maakte Felix de overstap naar de media. Hij werd een gerespecteerde commentator en presentator, bekend om zijn scherpe analyses en diepgaande kennis van de Nederlandse politiek en samenleving. Hij presenteerde diverse televisieprogramma’s en was regelmatig te zien als gast in talkshows.

Felix heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de cultuursector. Hij was onder andere voorzitter van het bestuur van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en heeft zich ingezet voor de promotie en ondersteuning van culturele initiatieven in Nederland.

Zijn brede kennis en ervaring maken Felix Rottenberg tot een veelzijdige en boeiende spreker. Of het nu gaat om politieke analyses, discussies over media en cultuur, of inzichten in maatschappelijke trends, Felix weet zijn publiek altijd te boeien en te inspireren.

Met zijn achtergrond en ervaring is Felix Rottenberg de perfecte spreker voor uw evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren, gecombineerd met zijn passie voor politiek, media en cultuur, garanderen een memorabele en inspirerende ervaring voor uw publiek.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Felix Rottenberg

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Felix Rottenberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Felix Rottenberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers