Esther van Diepen is een inspiratievolle onderneemster en oprichtster van Mom in Balance en SHE Performance. Haar missie is ambitieuze vrouwen fysiek en mentaal sterk maken, zodat ze in balans zijn om te werken aan hun persoonlijke ambities en te genieten van hun gezin.

SHE staat voor Strong, Healthy & Energetic. SHE Performance ondersteunt organisaties in het behouden van vrouwelijk talent in de fase van zwangerschap en de fase met een jong gezin. Dit is een fase waarin vrouwen vaker hun ambities naar beneden bijstellen of afzien van hun volgende carrièrestap. Het SHE Performance programma biedt vele voordelen voor zowel medewerker als organisatie: hogere productiviteit, minder verzuim en meer loyaliteit onder medewerkers. Aan de hand van zowel eigen onderzoek in combinatie met internationale onderzoeken is SHE Performance ontwikkeld.

In 2006 startte Esther van Diepen met Mom in Balance in New York. Ze was zwanger en leerde dat je naast moeder zijn ook andere ambities hoog kunt houden. Dat begint bij fit zijn. Mom in Balance is de grootste outdoor sportorganisatie in Nederland, heeft inmiddels 10 jaar ervaring, 45.000 vrouwen wereldwijd getraind in meer dan 12 landen en heeft trainingslocaties in bijna alle parken van Nederland.

Esther is tevens auteur van verschillende boeken over -onder andere- hoe je veilig kunt sporten tijdens zwangerschap en hoe je de beste versie van in jezelf naar boven haalt. Zij staat al 3 jaar op rij in TheNextWomen 100 lijst, de honderd meest succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Esther van Diepen spreekt graag over:

Esther van Diepen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Esther van Diepen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21