20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erland Galjaard

Erland Galjaard als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw evenement? Overweeg dan Erland Galjaard, een vooraanstaande naam in de Nederlandse mediawereld. Als architect achter het succes van diverse RTL-zenders en programmamerken, combineert Galjaard een diepgaande kennis van media met een passie voor contentcreatie. In deze pagina ontdek je waarom Erland Galjaard een uitstekende keuze is voor jouw evenement, met een focus op zijn ervaringen en inzichten in mediastrategie en contentcreatie.

Erland Galjaard

Mediastrategie en contentcreatie

Mediastrategie en contentcreatie

Erland Galjaard is een expert op het gebied van mediastrategie en contentcreatie. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe je succesvolle mediabrands opbouwt en hoe je effectief jouw doelgroep bereikt in het steeds veranderende medialandschap. Galjaard behandelt onderwerpen zoals de invloed van nieuwe media, het belang van sterke content, en hoe je als merk relevant blijft in een gefragmenteerde mediawereld. Kies je voor een lezing van Erland Galjaard, dan kies je voor een verrijkende ervaring vol praktische tips en boeiende verhalen uit de mediawereld.

Erland Galjaard inhuren voor een lezing

Het boeken van Erland Galjaard voor een lezing is eenvoudig en transparant bij Quality Bookings. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, zorgen we voor een soepel boekingsproces. Neem contact op, bespreek je wensen en wij regelen de rest, inclusief uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap, zodat jouw evenement met Erland Galjaard een groot succes wordt.

Biografie van Erland Galjaard

Geboren in 1967, begon Erland Galjaard zijn carrière na een korte periode in politicologie, met een overstap naar de televisiewereld. Zijn vroege werkervaring omvat bijdragen aan programma’s zoals “Het Moment van Paul Witteman” en “Weekjournaal”. Galjaard’s talent en passie voor media werden al snel duidelijk, wat leidde tot een reeks succesvolle projecten en posities bij diverse omroepen.

Bij TROS co-creëerde hij het populaire programma “TROS Radar” en werkte samen met journalist Feike Salverda aan de documentaireserie “Ooggetuige” bij RTL. Zijn expertise in sporttelevisie kwam tot uiting bij Sport 7 en SBS Sport, maar zijn meest opmerkelijke prestaties lagen bij RTL.

Galjaard’s reis bij RTL begon als eindredacteur bij RTL Nieuws en leidinggevende van de sportafdeling. In 1997 stapte hij over naar programmadirecteur bij RTL 5, en later Yorin, waar hij de zender transformeerde tot een van Nederlands snelst groeiende televisiestations. Zijn succesformule omvatte het crossmediaal bouwen van merken en het implementeren van innovatieve strategieën.

Zijn rol als programmadirecteur bij RTL 4 markeerde een keerpunt voor de zender. Met een reeks hits zoals “The Voice of Holland”, “Chantal blijft slapen”, en “Ik hou van Holland”, steeg de zender tot ongekende populariteit. Onder zijn leiding won RTL diverse Televizier-Ringen en werd Galjaard zelf uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2010 en twee keer tot machtigste mediaman van Nederland.

Naast zijn televisiewerk toont Galjaard zijn multimediale expertise als een van de oprichters van het blad Wendy. Zijn talent als spreker is breed erkend; van de RTL-Z Masterclass op Nyenrode tot “The Roast of Gordon”, Galjaard combineert humor met informatieve inhoud. Zijn visie op content creatie en het bereiken van kijkers is zowel inspirerend als vernieuwend.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Erland Galjaard

Schrijf een review

Video met Erland Galjaard

Meer informatie & boekingen

Erland Galjaard inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erland Galjaard
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers