20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edwin Van Calker

Edwin Van Calker als spreker boeken

Edwin van Calker, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen en leiderschap, is een ideale keuze als gastspreker voor uw evenement. Als voormalig bobsleeër heeft hij Nederland vertegenwoordigd op de hoogste niveaus van de sport, waaronder de Olympische Spelen. Zijn ervaringen en inzichten zijn onmisbaar voor iedereen die zoekt naar inspiratie in thema’s als teambuilding, prestatiedruk, en het overwinnen van tegenslagen.

Edwin Van Calker

Bobsleeër en voormalig atleet

Edwin van Calker als dagvoorzitter boeken

Edwin van Calker onderscheidt zich als dagvoorzitter met zijn unieke vermogen om sportmetaforen te verbinden met zakelijke uitdagingen. Hij weet hoe hij een publiek kan boeien met zijn verhalen over leiderschap, teamdynamiek, en het belang van een heldere visie. Zijn ervaring als topsporter en coach geeft hem een authentieke en praktische kijk op onderwerpen als motivatie en het stellen van doelen.

Over leiderschap en teamdynamiek

Leiderschap en teamdynamiek zijn essentiële elementen voor succes in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Edwin van Calker, met zijn rijke ervaring als bobsleeër en coach, biedt waardevolle inzichten in hoe leiderschap en effectieve samenwerking tot buitengewone prestaties kunnen leiden. Hij bespreekt hoe duidelijke communicatie, vertrouwen binnen een team, en het stellen van gezamenlijke doelen cruciaal zijn voor succes.

Edwin van Calker inhuren voor een lezing

Het inhuren van Edwin van Calker voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. U begint met het delen van uw wensen en de context van het evenement. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide support en we garanderen tevredenheid met onze all-inclusive tarieven. We zorgen dat de boodschap van Edwin perfect aansluit bij uw evenement.

Biografie van Edwin van Calker

Edwin van Calker, geboren op 14 november 1979, is een voormalig professioneel bobsleeër die Nederland heeft vertegenwoordigd op internationale wedstrijden, waaronder de Olympische Spelen. Zijn reis begon in de atletiek, waar hij uitblonk in sprint en hordelopen. Zijn overstap naar het bobsleeën was een keerpunt in zijn carrière, waarbij hij al snel bekend werd om zijn vastberadenheid en leiderschap.

Edwin’s carrière als bobsleeër kenmerkt zich door hoogte- en dieptepunten. Zijn deelname aan de Olympische Spelen was een hoogtepunt, maar hij werd ook geconfronteerd met tegenslagen, waaronder een controversiële beslissing om niet deel te nemen aan de viermansbob op de Winterspelen van 2010 in Vancouver. Deze beslissing, genomen vanwege veiligheidsoverwegingen, toont zijn vermogen om moeilijke beslissingen te nemen onder druk.

Na zijn actieve sportcarrière heeft Edwin van Calker zich gericht op het delen van zijn ervaringen en lessen uit de sportwereld. Hij is een veelgevraagd spreker en coach, gespecialiseerd in thema’s als leiderschap, teamdynamiek, en het omgaan met druk. Zijn verhalen en inzichten zijn niet alleen relevant voor sporters, maar ook voor bedrijven en organisaties die streven naar excellentie.

De reis van Edwin van Calker als topsporter is een inspirerend voorbeeld van hoe vastberadenheid, discipline en de wil om te slagen iemand kunnen helpen om uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken. Zijn verhaal is een krachtige boodschap voor iedereen die streeft naar persoonlijke of professionele groei.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Edwin Van Calker

Schrijf een review

Video met Edwin Van Calker

Meer informatie & boekingen

Edwin Van Calker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Edwin Van Calker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers