20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Donatello Piras

Donatello Piras als spreker boeken

Donatello Piras, een naam die synoniem staat voor ervaring, dynamiek en veelzijdigheid in de wereld van sprekers en dagvoorzitters. Deze veelgevraagde gastspreker brengt een unieke mix van energie, expertise en betrokkenheid, ideaal voor elk evenement. Met zijn vermogen om zich snel in te lezen in diverse onderwerpen, garandeert Donatello dat uw evenement niet alleen informatief, maar ook levendig en boeiend zal zijn.

Donatello Piras

Debatleider & dagvoorzitter

Als dagvoorzitter overtreft Donatello Piras de verwachtingen. Zijn betrokkenheid en talent in presenteren zorgen voor scherpte en diepgang in elke bijeenkomst, discussie of debat. Met jarenlange ervaring op zowel nationale als internationale podia, weet hij als geen ander hoe hij een publiek kan boeien en enthousiasmeren. Donatello’s flair voor het leiden van diverse evenementen maakt hem tot een topkeuze als dagvoorzitter.

Donatello Piras als debatleider

Donatello Piras is een meester in het leiden van debatten. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft hij zich bewezen als een deskundige debatleider, bekwaam in het stimuleren van levendige en constructieve discussies. Zijn werk voor het Nederlands Debat Instituut en talrijke politieke debatten getuigen van zijn diepgaande kennis en vaardigheid in het omgaan met een breed scala aan onderwerpen. Of het nu gaat om een verhit politiek debat, een zakelijke discussie of een maatschappelijk thema, Donatello’s scherpe inzicht en vermogen om de essentie van een onderwerp te vatten, maken hem tot een onmisbare kracht in elk debat. Zijn betrokken, energieke stijl en vermogen om alle deelnemers te betrekken, garanderen een dynamische en verhelderende ervaring voor zowel deelnemers als publiek.

Biografie

Donatello Piras heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als spreker, dagvoorzitter en debatleider. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak heeft hij zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande professionals in Nederland. Zijn pad begon in de politieke wetenschappen, waar hij zich verdiepte in politieke communicatie en campagnevoering. Deze achtergrond vormde de basis voor zijn unieke benadering van het leiden van debatten en evenementen.

Donatello’s carrière nam een vlucht toen hij zich aansloot bij het Nederlands Debat Instituut in 2003. Sindsdien heeft hij meer dan 100 debatten geleid, waaronder belangrijke nationale en internationale politieke evenementen. Zijn ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren, van het onderwijs tot de gezondheidszorg en de publieke sector.

Als presentator bij BNR Nieuwsradio en RTLZ heeft Donatello zijn vaardigheden als spreker verder ontwikkeld. Zijn programma’s op BNR, zoals ‘In de Middag’ en ‘Koplopers‘, laten zijn vermogen zien om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een mix van optimisme, enthousiasme en een scherp oog voor zijn doelgroep.

Donatello’s betrokkenheid bij de politiek gaat verder dan zijn professionele rol. Zijn ervaringen, zoals zijn stage in de Tweede Kamer, hebben hem een diep inzicht gegeven in de politieke wereld. Dit maakt hem een unieke en waardevolle toevoeging aan elk politiek debat of evenement.

Met een passie voor het verbinden van mensen en het stimuleren van betrokken discussies, staat Donatello Piras garant voor een verrijkende en memorabele ervaring voor zijn publiek. Of het nu gaat om een lezing, debatleiding of dagvoorzitterschap, zijn expertise en charisma zorgen ervoor dat elk evenement een succes wordt.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Donatello Piras

"Zijn verbale vaardigheden zijn opmerkelijk goed. Hij is gemaakt voor een carrière in de communicatie, of het nu in zijn huidige rol is of als communicatiemanager bij een multinational."

― Jack de Vries

"Donatello is in mijn ogen een zeer talentvolle gespreksleider en dagvoorzitter. Al zijn optredens worden door opdrachtgevers standaard als excellent beoordeeld. Hierbij maakt het niet uit wat de setting of de doelgroep is. Daarnaast heb ik Donatello leren kennen als een zeer waardevol lid van het MT van het debatinstituut. Hij kan strategisch mee denken en anderen enthousiasmeren en begeleiden."

― Roderik van Grieken

"Ik ken Donatello als een zeer getalenteerde spreker en debater. Niet alleen huur ik hem in als spreker en vraag hem als deskundige voor bijvoorbeeld interviews, ook kom ik Donatello regelmatig tegen in het werkveld als hij aan het werk is. Altijd wanneer Donatello op een podium staat, weet hij de energie in de zaal te brengen, mensen met elkaar in dialoog te laten gaan en heeft hij zich altijd uitgebreid ingelezen en voorbereid. Geen onderwerp is Donatello vreemd om de discussie een interessante wending te geven en zijn publiek te inspireren!"

― Alan Bredenhorst
Schrijf een review

Video met Donatello Piras

Meer informatie & boekingen

Donatello Piras inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Donatello Piras
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers