20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
David Beckett

David Beckett als spreker boeken

David Beckett is een gerenommeerde spreker en pitch coach die al meer dan 700 startups heeft geholpen om samen meer dan €170 miljoen aan investeringen binnen te halen. Zijn expertise is niet alleen beperkt tot de startup-wereld; duizenden professionals binnen innovatieteams van toonaangevende bedrijven zoals Google, IKEA, Booking.com, ING, Unilever en PwC hebben zijn trainingen bijgewoond om te leren hoe ze hun baanbrekende innovatieprojecten aan de Raad van Bestuur kunnen presenteren. David is ook een gewaardeerde TEDx-speechcoach, met ervaring bij TEDx Amsterdam, CERN en München. Zijn unieke benadering van spreken en presenteren heeft hem tot een veelgevraagde keynote-spreker gemaakt voor zowel grote als middelgrote evenementen en congressen.

David Beckett

Internationaal spreker over pitchen

David Beckett is niet alleen een expert in het coachen van startups en professionals, maar ook een inspirerende gastspreker die zijn publiek weet te boeien met activerende en motiverende lezingen. Zijn lezingen zijn gevuld met praktische inzichten over het belang van effectief pitchen, innovatie, en persoonlijke ontwikkeling. Met een achtergrond in het werken met enkele van de grootste merken ter wereld, biedt David unieke perspectieven op hoe individuen en organisaties hun ideeën succesvol kunnen presenteren en verkopen. Zijn vermogen om complexe concepten te vertalen naar begrijpelijke en actiegerichte stappen maakt hem een ideale spreker voor congressen en seminars die gericht zijn op innovatie, ondernemerschap, en zakelijk succes.

David Beckett als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt David Beckett een unieke mix van enthousiasme, diepgaande kennis en interactie naar elk evenement. Zijn ervaring met het coachen van teams en individuen in een breed scala aan industrieën stelt hem in staat om gesprekken te leiden rondom thema’s zoals innovatie, ondernemerschap, en de kunst van het pitchen. David’s vermogen om snel een connectie met het publiek op te bouwen en een dynamische dialoog te faciliteren, versterkt de waarde van elk evenement. Zijn expertise in het veld maakt hem de perfecte keuze voor evenementen die niet alleen informeren, maar ook inspireren en transformeren.

Over pitch coaching en presentatievaardigheden

De wereld van startups en corporate innovatie is competitief en veeleisend. Het vermogen om je ideeën effectief te communiceren kan het verschil maken tussen succes en falen. Pitch coaching en het ontwikkelen van presentatievaardigheden zijn essentieel voor iedereen die zijn of haar projecten, producten, of diensten wil verkopen. David Beckett’s benadering van pitch coaching is gericht op het bouwen van vertrouwen, het verfijnen van de boodschap, en het effectief inzetten van visuele hulpmiddelen. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor het winnen van investeringen, het overtuigen van stakeholders, en het leiden van succesvolle innovatieprojecten.

David Beckett inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing of workshop met David Beckett is eenvoudig en toegankelijk. Door contact op te nemen met Quality Bookings, kunt u direct de mogelijkheden bespreken voor uw evenement of organisatie. Het team achter David Beckett biedt ondersteuning gedurende het hele proces, van het eerste contact tot de follow-up na het evenement. Dit zorgt ervoor dat elke lezing of workshop naadloos aansluit bij uw behoeften en doelstellingen, waardoor u maximaal rendement haalt uit uw investering in sprekerstalent.

Biografie van David Beckett

David Beckett’s carrière als pitch coach en keynote-spreker is het resultaat van een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en een diepe passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Na een succesvolle carrière in internationale bedrijven, waar hij waardevolle inzichten verkreeg in de werking van grote en middelgrote ondernemingen, vond David zijn roeping in het coachen van individuen en teams om hun ideeën met overtuiging te presenteren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over David Beckett

Schrijf een review

Video met David Beckett

Meer informatie & boekingen

David Beckett inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met David Beckett
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers