20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bernard Hammelburg

Bernard Hammelburg als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die zowel diepgaande kennis als een breed scala aan ervaringen met zich meebrengt, dan is Bernard Hammelburg jouw ideale keuze. Bernard, met zijn indrukwekkende achtergrond in journalistiek en internationale betrekkingen, brengt een unieke combinatie van expertise en charisma naar elk evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en bieden waardevolle inzichten in de complexe wereld van geopolitiek en media. Zijn vermogen om ingewikkelde internationale kwesties te vertalen naar begrijpelijke en relevante informatie maakt hem een gewilde gastspreker voor allerlei soorten publiek.

Bernard Hammelburg

Nederlands correspondent

Bernard Hammelburg als dagvoorzitter boeken

Bernard Hammelburg excelleert niet alleen als spreker, maar ook als dagvoorzitter. Zijn jarenlange ervaring in de journalistiek en zijn deskundigheid op het gebied van internationale betrekkingen stellen hem in staat om discussies op een boeiende en inhoudelijke manier te leiden. Bernard’s aanpak als dagvoorzitter kenmerkt zich door zijn scherpe analytische vaardigheden en zijn vermogen om diepgaande gesprekken te faciliteren. Hij weet de juiste vragen te stellen en stimuleert interactie, waardoor hij een dynamische en verrijkende sfeer creëert op elke bijeenkomst.

Over internationale betrekkingen en media

Internationale betrekkingen en media zijn twee onderwerpen waar Bernard Hammelburg een ongeëvenaarde expertise in heeft. Deze thema’s zijn bijzonder relevant in onze huidige, globaliserende wereld. Bernard biedt inzicht in hoe internationale politiek werkt, hoe beslissingen worden genomen op het wereldtoneel, en hoe media deze processen beïnvloeden en erdoor beïnvloed worden. Hij behandelt belangrijke vragen zoals de impact van sociale media op politiek, de rol van nieuws in het vormen van publieke opinie, en de dynamiek van internationale conflicten en diplomatie.

Bernard Hammelburg inhuren voor een lezing

Het boeken van Bernard Hammelburg voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra je contact met ons opneemt, ontvang je binnen 24 uur een offerte. Ons all-inclusive tarief betekent dat er geen onverwachte kosten zijn. We bieden uitgebreide ondersteuning tijdens het hele boekingsproces en garanderen tevredenheid. Met onze ervaring van meer dan 20 jaar in de branche, zorgen we ervoor dat jouw evenement met Bernard Hammelburg een groot succes wordt.

Biografie van Bernard Hammelburg

Bernard Hammelburg is een naam die synoniem staat voor deskundigheid in journalistiek en internationale betrekkingen. Zijn carrière begon in de jaren 70, toen hij zich als jonge journalist aansloot bij het ANP. Door zijn passie en talent klom hij snel op in de journalistieke wereld. Zijn werk bracht hem naar verschillende hoeken van de wereld, waar hij verslag deed van grote internationale gebeurtenissen en conflicten.

In de jaren 80 en 90 maakte Bernard naam als buitenlandcorrespondent. Hij woonde en werkte in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, waar hij de politieke dynamiek en internationale betrekkingen van dichtbij meemaakte. Zijn ervaringen in deze jaren vormden de basis voor zijn diepgaande begrip van globale politieke structuren en processen.

Bernard’s werk als correspondent bracht hem in contact met wereldleiders, politici, en sleutelfiguren in de internationale politiek, waardoor hij een uniek inzicht kreeg in de mechanismen van macht en invloed. Zijn vermogen om deze complexe en vaak verborgen processen te ontrafelen en inzichtelijk te maken voor een breed publiek, heeft hem gemaakt tot de gerespecteerde spreker en dagvoorzitter die hij vandaag is.

Naast zijn werk als correspondent, heeft Bernard ook diverse boeken en artikelen geschreven over internationale politiek en journalistiek. Zijn publicaties worden gekenmerkt door een heldere en toegankelijke schrijfstijl, waarmee hij complexe onderwerpen toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Tegenwoordig is Bernard Hammelburg een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Zijn lezingen en presentaties zijn een mix van persoonlijke anekdotes, diepgaande analyses, en actuele inzichten. Hij weet zijn publiek te boeien met verhalen over zijn ervaringen in het veld en verheldert de vaak ingewikkelde wereld van internationale politiek en media.

Met zijn jarenlange ervaring en brede kennis is Bernard Hammelburg niet alleen een autoriteit op het gebied van internationale betrekkingen en media, maar ook een inspirerende en inzichtelijke spreker. Zijn bijdrage aan elk evenement of bijeenkomst is een garantie voor diepgang, verrijking en een unieke ervaring voor alle aanwezigen.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bernard Hammelburg

Schrijf een review

Video met Bernard Hammelburg

Meer informatie & boekingen

Bernard Hammelburg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bernard Hammelburg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers