Bernard Hammelburg is een voormalig oorlogscorrespondent en een expert op het gebied van communicatie, nieuws en documentaires. Tegenwoordig is hij regelmatig te horen als commentator op BNR Nieuwsradio. U kunt Bernard Hammelburg inhuren als spreker.

Oorlogscorrespondent
Hammelburg heeft meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van de journalistiek en communicatie. Hij deed als oorlogscorrespondent verslag van de oorlog in Vietnam en was onder andere gestationeerd in het Midden-Oosten, Afrika en China. Hij was als verslaggever getuige van belangrijke historische gebeurtenissen als de Zesdaagse Oorlog, de Chinese Culturele Revolutie en de Islamitische Revolutie in Iran.

Vervolgens werd hij eind jaren zeventig correspondent in de Verenigde Staten, waar hij actief was voor Nederland 1, Radio 1, het Algemeen Dagblad en het Belgische VRT.

Hammelburg startte zijn eigen mediabedrijf met vestigingen in Nederland en Amerika. Zijn bedrijf specialiseerde zich vooral in het produceren van documentaires en internationale co-producties en het ontwikkelen van televisieformats. Daarnaast gaf hij communicatietraining en advies.

Spreker
Tegenwoordig treedt Hammelburg vooral veel op als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen behandelt hij vooral de verhoudingen in de binnen- en buitenlandse politiek. Daarnaast geeft hij boeiende lezingen over de Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

 

Wilt u Bernard Hammelburg boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Bernard Hammelburg spreekt graag over:

Bernard Hammelburg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bernard Hammelburg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21