20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas van der Veldt
Exclusief bij
Quality Bookings

Bas van der Veldt als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een dynamische, inspirerende en kennisrijke spreker, dan is Bas van der Veldt de ideale keuze voor uw evenement. Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software, staat bekend om zijn energieke en motiverende spreekstijl. Met een passie voor innovatie, technologie en ondernemerschap, weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren. Door zijn ervaring als leidinggevende van een van de meest succesvolle softwarebedrijven in Nederland, biedt hij waardevolle inzichten in thema’s als digitale transformatie, leiderschap, en bedrijfscultuur.

Bas van der Veldt

CEO AFAS Software

Over digitale transformatie

Digitale transformatie is een cruciaal onderwerp in de hedendaagse zakenwereld. Bas van der Veldt, met zijn uitgebreide ervaring in de software-industrie, biedt een uniek perspectief op dit onderwerp. Hij behandelt vragen als “Hoe kan technologie bedrijfsprocessen optimaliseren?” en “Wat zijn de sleutels tot succesvolle digitale verandering in organisaties?”. Bas duikt diep in onderwerpen zoals automatisering, data-analyse, en de impact van technologie op bedrijfscultuur. Zijn lezingen over digitale transformatie zijn niet alleen informatief, maar ook actueel en afgestemd op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de technologiewereld.

Bas van der Veldt inhuren voor een lezing

Het boeken van Bas van der Veldt voor een lezing bij uw organisatie is een eenvoudige en heldere procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u door elke stap te leiden, van de eerste aanvraag tot de daadwerkelijke lezing. Wij zorgen voor een snelle offerte binnen 24 uur en bieden all-inclusive tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie garanderen een soepele samenwerking en een succesvol evenement.

Biografie van Bas van der Veldt

Bas van der Veldt, geboren en getogen in Nederland, heeft een opmerkelijke reis afgelegd om een van de meest invloedrijke figuren in de Nederlandse software-industrie te worden. Als CEO van AFAS Software, heeft hij het bedrijf getransformeerd tot een marktleider op het gebied van bedrijfssoftware.

Bas voltooide zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn carrière begon bij AFAS Software, waar hij diverse functies bekleedde voordat hij opklom tot CEO. Onder zijn leiderschap heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt, zowel qua omzet als impact.

Een vooruitstrevende denker, Bas is niet alleen gefocust op winst en groei, maar ook op de sociale en culturele aspecten van bedrijfsvoering. Hij is een fervent voorstander van een gezonde bedrijfscultuur, die hij ziet als de basis voor succes. Zijn benadering van leiderschap is uniek en wordt gekenmerkt door een sterke nadruk op medewerkertevredenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Bas van der Veldt is ook bekend om zijn filantropische inspanningen. Hij gelooft sterk in het teruggeven aan de gemeenschap en is betrokken bij diverse sociale projecten. Zijn visie op ondernemerschap gaat verder dan alleen zakelijk succes; het omvat ook het maken van een positieve impact op de samenleving.

Zijn lezingen weerspiegelen zijn diepe kennis van en ervaring met onderwerpen als digitale transformatie, leiderschap en bedrijfscultuur. Zijn vermogen om complexe ideeën te vertalen in begrijpelijke en boeiende presentaties maakt hem een gewilde spreker voor bedrijfsevenementen, conferenties en seminars.

Met zijn charismatische persoonlijkheid en diepgaande kennis is Bas van der Veldt een inspiratiebron voor velen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Bas van der Veldt

Schrijf een review

Video met Bas van der Veldt

Meer informatie & boekingen

Bas van der Veldt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert
  • Snel contact met Bas van der Veldt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers