20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Astrid Cattel

Astrid Cattel als spreker boeken

Op zoek naar een sprankelende gastspreker die uw publiek zal boeien met haar veelzijdigheid en charisma? Astrid Cattel is uw ideale keuze. Met een rijke achtergrond in theater, televisie, en bedrijfsleven, brengt Astrid een unieke mix van ervaring en talent naar uw evenement. Op deze pagina ontdekt u waarom Astrid Cattel de perfecte aanwinst is voor uw evenement en krijgt u een kijkje in haar diverse onderwerpen en presentatiestijlen.

Astrid Cattel

Creatieve presentator

Creatieve presentatie en charmant amusement

Astrid Cattel is een meester in het creëren van een levendige sfeer, haar presentaties zijn een samensmelting van humor, diepgang, en interactie. Ze behandelt onderwerpen variërend van persoonlijke ontwikkeling tot kunst en cultuur, altijd met een creatieve twist. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk, waarbij ze haar achtergrond in theater en muziek inzet om een onvergetelijke ervaring te bieden. Kiezen voor Astrid betekent kiezen voor een lezing die niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook het publiek weet te raken en te inspireren.

Astrid Cattel inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Astrid Cattel is eenvoudig en transparant. Wij van Quality Bookings zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt, met all-inclusive tarieven en uitgebreide ondersteuning tijdens het gehele proces. We nemen alle drempels weg om het boeken van Astrid zo soepel mogelijk te maken. Neem contact op en ervaar onze tevredenheidsgarantie en de expertise die ons al 20 jaar tot een toonaangevend bureau maakt.

Biografie van Astrid Cattel

Astrid Cattel, een naam die synoniem staat voor veelzijdig talent en ontembare creativiteit. Haar reis begon met een succesvolle regionale jeugdtheaterschool, waarvan ze zowel de oprichter als de creatieve kracht was. Na de verkoop van de school, koos Astrid ervoor haar persoonlijke pad verder te bewandelen. Dit pad leidde haar naar het presenteren van evenementen en het houden van diepgaande interviews voor zowel volwassenen als kinderen, waarbij ze ervaring opdeed voor een publiek van meer dan 2000 personen.

Haar acteertalent kwam tot uiting in haar langdurige betrokkenheid bij RTL4’s ‘De Tv Kantine’, waar ze als stand-in van Irene Moors optrad. Maar Astrid’s talenten beperken zich niet tot het kleine scherm; ze schitterde in commercials, en toerde twee theaterseizoenen lang met de zoon van Toon Hermans in de voorstelling ‘LIEDJES van TOON’. In 2021 startte ze haar eigen voorstelling ‘ECHT’, waarin ze drama en eigen liedjes combineert tot charmant amusement, begeleid door haar pianist.

Astrid’s schrijftalent kwam tot uiting in haar columns voor Kindinfo van Wij Jonge Ouders. Haar schrijfstijl is een mengeling van emotie, zelfspot en een knipoog naar cabaret. Deze veelzijdige creativiteit zet Astrid in om unieke en gedenkwaardige evenementen te creëren. Haar empathie en energie maken elk evenement geloofwaardig en betrokken. Astrid’s muzikale talent, met name in zang, kan zij desgewenst inzetten om haar presentaties een extra dimensie te geven.

In haar zakelijke leven heeft Astrid acht jaar geleden een nieuwe weg ingeslagen. Voor die tijd gaf ze interne commerciële trainingen en werkte ze op de marketingafdeling van KLM. Na de verkoop van haar theaterschool richtte ze Astrid Cattel Producties op, waar ze zich focust op formats, presentatie en live communicatie. Opgegroeid in een ondernemend burgemeestersgezin, heeft Astrid een brede kennis van zaken en een natuurlijk begrip van politieke en maatschappelijke onderwerpen.

Wilt u Astrid Cattel boeken voor uw bijeenkomst? Vraag dan vandaag nog informatie aan. Wij van Quality Bookings informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende kosten, en staan klaar met onze 20 jaar expertise en tevredenheidsgarantie.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Astrid Cattel

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Astrid Cattel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Astrid Cattel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers