Info & boekingen
Spreker Astrid Cattel

Astrid Cattel als spreker boeken

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Astrid Cattel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 16 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Astrid heeft onlangs haar eigen succesvolle regionale (kinder)theaterschool verkocht. De theatervoorstellingen, incl. script, regie en muzikale productie waren van haar hand. Astrid heeft de school bewust verkocht om haar persoonlijke pad in te slaan. Inmiddels presenteert zij (zakelijke) evenementen (publieksaantal 2000) voor volwassenen en kinderen en heeft zij representatieve live diepte interviews gehouden.

In de huid van…
Als actrice werkt Astrid sinds 10 jaar bij RTL4 producties bij het televisieprogramma De Tv Kantine. Zij is de (jongere) vaste stand in van Irene Moors. Astrid was onlangs ook te zien in de hoofdrol van commercials van o.a. Scheidegger Opleidingen en Kruidvat NL. Huidig theaterseizoen toert de zangeres met de zoon van Toon Hermans door het land voor een hommage aan Toon in de voorstelling LIEDJES van TOON.

Creatieve presentator
Zij is een geboren schrijfster. Als columnsite heeft zij geschreven voor Kindinfo van Wij Jonge Ouders. Astrid schrijft met emotie maar zelfspot en een knipoog naar cabaret gaat zij niet uit de weg. “Het delen van pakkende woorden vermenigvuldigt’, aldus de gedreven positieve presentatrice. Om die reden wil zij meer betekenen binnen entertainment en persoonlijke interviews. Astrid heeft sfeer hoog in het vaandel staan. Haar persoonlijke karakter verbindt het podium met de omgeving. De empathie die zij heeft is voelbaar in de zaal. Met haar energie en representativiteit zijn bijeenkomsten, (bedrijfs)evenementen en interviews meer dan geloofwaardig. Zij is alert, heeft gevoel voor charmant amusement en weet, met haar charme, hoe zij mensen er bij betrekt. Zelfs haar muzikale zangkant kan zij desgewenst inzetten.

Zakelijk tintje
Astrid haar creatieve pad is een ontwikkeling van de afgelopen 8 jaar. Voor die tijd heeft zij o.a. interne commerciële trainingen gegeven bij Medi Interim en werkte zij op marketing bij KLM.
Sinds haar theaterschool verkocht is, is Astrid het productiebedrijf Astrid Cattel Producties begonnen. Haar focus ligt op formats, presentatie en communicatie  Zij is opgegroeid binnen een ondernemend burgemeestersgezin. Ondanks dat zij dit politieke pad zelf niet ingeslagen is, is zij op de hoogte van het laatste nieuws en verstaat zij de kranten als geen ander.

Wilt u Astrid Cattel boeken voor uw bijeenkomst? Vraag dan vandaag nog informatie aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Meer informatie & boekingen

Astrid Cattel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Astrid Cattel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 16 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers