Info & boekingen
Spreker Astrid Cattel - De empathie van haar is voelbaar in de zaal.

Astrid Cattel De empathie van haar is voelbaar in de zaal.

Astrid Cattel als spreker boeken

Astrid heeft sfeer hoog in het vaandel staan. Haar persoonlijke karakter verbindt het podium met de omgeving. De empathie die zij heeft is voelbaar in de zaal. Met haar energie en representativiteit zijn bijeenkomsten, (bedrijfs)evenementen en interviews meer dan geloofwaardig.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Astrid Cattel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Astrid heeft haar eigen succesvolle regionale jeugdtheaterschool verkocht. De theatervoorstellingen, incl. script, regie en muzikale productie waren van haar hand. Astrid heeft de school bewust verkocht om haar persoonlijke pad in te slaan. Inmiddels presenteert zij (zakelijke) evenementen voor volwassenen en kinderen en heeft zij representatieve live diepte interviews gehouden. Haar publieksaantal ervaring is 2000+.

In de huid van…
Als actrice werkt Astrid sinds 11 jaar bij RTL4 producties bij het televisieprogramma De Tv Kantine. Zij is de vaste stand in van Irene Moors. Astrid was onlangs ook te zien in de hoofdrol van commercials van o.a. Scheidegger Opleidingen en Kruidvat NL. Afgelopen 2 theaterseizoen toerde de zangeres met de zoon van Toon Hermans door het land voor een hommage aan Toon in de voorstelling LIEDJES van TOON. Vanaf 2021 gaat zij ook solo met haar eigen voorstelling ECHT. Deze voorstelling bevat drama en eigen liedjes en valt onder charmant amusement. De theatermaakster wordt begeleid door haar pianist.

Creatieve presentator
Zij is een geboren schrijfster. Als columnsite heeft zij geschreven voor Kindinfo van Wij Jonge Ouders. Astrid schrijft met emotie maar zelfspot en een knipoog naar cabaret gaat zij niet uit de weg. “Het delen van pakkende woorden vermenigvuldigt’, aldus de gedreven positieve presentatrice. Om die reden wil zij meer betekenen binnen entertainment en persoonlijke interviews. Astrid heeft sfeer hoog in het vaandel staan. Haar persoonlijke karakter verbindt het podium met de omgeving. De empathie die zij heeft is voelbaar in de zaal. Met haar energie en representativiteit zijn bijeenkomsten, (bedrijfs)evenementen en interviews meer dan geloofwaardig. Zij is alert, heeft gevoel dat voor charmant amusement en weet, met haar charme, hoe zij mensen er bij betrekt. Zelfs haar muzikale zangkant kan zij desgewenst inzetten.

Zakelijk tintje
Astrid haar creatieve pad is een ontwikkeling van de afgelopen 8 jaar. Voor die tijd heeft zij o.a. interne commerciële trainingen gegeven bij Medi Interim en werkte zij op marketing bij KLM.
Sinds haar theaterschool verkocht is, is Astrid het productiebedrijf Astrid Cattel Producties begonnen. Haar focus ligt op formats, presentatie en live communicatie  Zij is opgegroeid binnen een ondernemend burgemeestersgezin. Ondanks dat zij dit politieke pad zelf niet ingeslagen is, is zij op de hoogte van het laatste nieuws en verstaat zij de kranten als geen ander.

Wilt u Astrid Cattel boeken voor uw bijeenkomst? Vraag dan vandaag nog informatie aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

Meer informatie & boekingen

Astrid Cattel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Astrid Cattel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers