20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marcia Luyten

Marcia Luyten als spreker boeken

Zoek je een inspirerende gastspreker voor je volgende evenement? Dan is Marcia Luyten de perfecte keuze. Als ervaren journalist, schrijver en televisiepresentator biedt Marcia een uniek perspectief op diverse onderwerpen, variërend van politiek en cultuur tot geschiedenis en leiderschap. Met haar boeken als ‘Het geluk van Limburg’ en haar rol als presentator van Buitenhof en columnist voor de Volkskrant, brengt Marcia diepgaande kennis en boeiende verhalen naar je evenement.

Marcia Luyten

Journalist en schrijver

Marcia Luyten als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Marcia Luyten een uitzonderlijke combinatie van deskundigheid en charisma naar je congres of seminar. Met haar achtergrond in de economie, cultuurhistorie en haar ervaring in internationale betrekkingen, leidt zij gesprekken en debatten met een scherpzinnige blik. Haar ervaring als televisiepresentator en debatleider zorgt ervoor dat elk evenement zowel informatief als dynamisch is.

Over culturele en politieke geschiedenis

Marcia Luyten is een expert op het gebied van culturele en politieke geschiedenis. Ze verbindt historische gebeurtenissen met hedendaagse thema’s, waardoor haar lezingen niet alleen informatief zijn, maar ook relevant voor actuele discussies. Of het nu gaat over de impact van kolonisatie of de complexiteiten van politieke systemen, Marcia brengt verdiepende inzichten die haar publiek zowel uitdaagt als verrijkt.

Marcia Luyten inhuren voor een lezing

Het boeken van Marcia Luyten voor een lezing is eenvoudig en transparant. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice maken we het proces efficiënt en duidelijk. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen Marcia kunt inhuren, wetende dat je evenement in goede handen is.

Biografie van Marcia Luyten

Marcia Luyten, geboren in 1971 in Wijnandsrade, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige en gerespecteerde figuur in de Nederlandse media en literaire wereld. Ze studeerde Bedrijfseconomie en Cultuur- en Wetenschapsstudies aan de Universiteit van Maastricht en volgde de Leergang Buitenlandse Betrekkingen aan Instituut Clingendael. Haar carrière begon als correspondent in Oeganda en Rwanda, waar ze schreef voor NRC Handelsblad en de Volkskrant. Haar ervaringen in Afrika leidden tot boeken als ‘Wit, niet blank’ en ‘Dag Afrika’.

Marcia’s veelzijdigheid blijkt uit haar rol als econoom, cultuurhistoricus en debatleider. Haar werk bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en haar periode in Kampala verrijkten haar inzichten in internationale betrekkingen. Als presentator van Buitenhof en columnist voor de Volkskrant behandelt ze een breed scala aan onderwerpen, van bestuur en politiek tot leiderschap.

Haar boek ‘Het Geluk van Limburg’, over de geschiedenis van de steenkoolwinning in Limburg, werd bekroond met de Brusseprijs en toont haar vaardigheid in het verweven van persoonlijke verhalen met grotere maatschappelijke thema’s. Dit talent zet zij ook in tijdens haar boeklezingen, die steeds uniek zijn en aangepast aan het publiek.

Momenteel werkt Marcia aan de biografie van Koningin Máxima, waarin ze de complexe historie van Argentinië en de jonge jaren van Máxima Zorreguieta verkent. Met haar uitgebreide ervaring en kennis is Marcia Luyten een verrijking voor elk evenement, waarbij ze haar publiek meeneemt op een boeiende reis door de wereld van cultuur, politiek en geschiedenis.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Marcia Luyten

Schrijf een review

Video met Marcia Luyten

Meer informatie & boekingen

Marcia Luyten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marcia Luyten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers