20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Albert Verlinde

Albert Verlinde als spreker boeken

In de dynamische wereld van evenementen en bijeenkomsten, is het boeken van een inspirerende gastspreker essentieel. Albert Verlinde, met zijn uitgebreide ervaring in de entertainmentindustrie, is een uitstekende keuze voor iedere gelegenheid. Als expert op het gebied van media, theater, en televisie biedt hij een uniek perspectief op deze onderwerpen. Albert staat bekend om zijn charisma en vermogen om het publiek te boeien met zijn verhalen en inzichten. Door hem te boeken, verzekert u zich van een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en entertainet.

Albert Verlinde

Ondernemer en presentator

Over media, theater en televisie

De wereld van media, theater, en televisie is continu in beweging en biedt fascinerende inzichten voor elk publiek. Albert Verlinde, met zijn jarenlange ervaring in deze industrieën, brengt deze werelden tot leven in zijn lezingen. Hij behandelt onderwerpen variërend van de impact van media op de samenleving tot de magie van het theater en de evolutie van televisie. Zijn lezingen bieden een unieke kijk achter de schermen, waarbij hij deelt over de successen, uitdagingen, en veranderingen in deze sectoren. Albert’s expertise en verhalen bieden een waardevolle toevoeging voor iedereen die geïnteresseerd is in media, theater, of televisie.

Albert Verlinde inhuren voor een lezing

Het inhuren van Albert Verlinde voor uw evenement is een eenvoudige en heldere procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Daarom zorgen we ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons all-inclusive tarief betekent geen verrassingen achteraf. De stappen om Albert te boeken zijn simpel: neem contact met ons op, bespreek uw wensen en vereisten, en wij regelen de rest. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen wij ervoor dat het boekingsproces zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Biografie van Albert Verlinde

Albert Verlinde is een van de meest bekende figuren in de Nederlandse entertainmentindustrie. Geboren op 25 april 1961 in ‘s-Hertogenbosch, heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van media, theater, en televisie. Albert studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en begon zijn carrière als acteur. Al snel maakte hij de overstap naar de journalistiek en werd een gerespecteerde theaterproducent.

In de jaren 90 werd Albert een huishoudelijke naam in Nederland door zijn rol als entertainmentdeskundige op televisie. Hij was regelmatig te zien in programma’s als ‘RTL Boulevard’, waar hij zijn scherpe inzichten en diepgaande kennis van de entertainmentwereld deelde met een breed publiek. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maakte hem tot een geliefde figuur bij kijkers.

Naast zijn televisiewerk, heeft Albert een significante impact gehad op het Nederlandse theater. Als producent was hij betrokken bij tal van succesvolle producties, waaronder musicals, toneelstukken, en concerten. Zijn passie voor theater en zijn inzicht in wat het publiek aanspreekt, hebben bijgedragen aan het succes van deze producties.

Albert’s invloed strekt zich ook uit tot de wereld van de media. Zijn kennis over de dynamiek binnen de televisie- en mediawereld is ongeëvenaard. Hij heeft een scherpe kijk op de manier waarop media de publieke opinie vormen en de rol van televisie in het moderne entertainmentlandschap.

Zijn uitgebreide carrière maakt hem een autoriteit op het gebied van media, theater, en televisie. Albert Verlinde is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een boeiende verteller. Zijn lezingen zijn verrijkend, informatief, en bovenal inspirerend. Het boeken van Albert voor uw evenement garandeert een ervaring die uw publiek zal boeien en motiveren.

Met 20 jaar expertise in de sprekersbranche, staat Quality Bookings garant voor een succesvolle bijeenkomst. Onze all-inclusive tarieven, snelle offerteservice, uitgebreide ondersteuning en tevredenheidsgarantie, samen met een gemiddelde beoordeling van 9,0, maken ons uw ideale partner voor het boeken van toonaangevende sprekers zoals Albert Verlinde. Voor een evenement dat zowel informatief als inspirerend is, is Albert Verlinde de gastspreker bij uitstek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Albert Verlinde

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Albert Verlinde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Albert Verlinde
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers