Spreker: De Geldquiz met Annemarie van Gaal

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Er bestaan in Nederland helaas nog steeds veel misverstanden over geldzaken. Zeker onder ouders en jongeren worden nog een hoop geldzaken voor lief genomen terwijl de waarheid vaak totaal anders liggen dan aangenomen. Hoe gaan jongeren om met geld? En hoe kun je als ouder je kind vrijheid geven en toch begeleiden? Hoe ga je om met bijvoorbeeld groepsdruk? Lastige vragen die bij veel ouders spelen. ‘Hoe voorkom ik het eeuwige gezeur van mijn puber over geld?’ Ouders vragen zich dat soms af tegenwoordig. Hoeveel kleedgeld kan er worden gegeven? Jongeren willen tegenwoordig meedoen aan alle trends. En straks natuurlijk ook studeren. Is het verstandig om te lenen of eerst te gaan werken en sparen?

De Geldquiz – Jongeren & geld
Speciaal voor ouders en jongeren heeft Annemarie van Gaal i.s.m. Quality Bookings De Geldquiz ontwikkeld. Annemarie van Gaal, bekend van het TV- programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’, geeft in deze quiz antwoorden op de meest gestelde geldvragen en geeft advies over zakgeld en het nieuwe leenstelsel voor studiefinanciering.

Over Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf. In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

De geldquiz van Annemarie van Gaal is exclusief te boeken via Sprekersbureau Quality Bookings voor scholen, universiteiten en gemeentes.

De Geldquiz met Annemarie van Gaal boeken

Voor prijzen het inhuren van De Geldquiz met Annemarie van Gaal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen De Geldquiz met Annemarie van Gaal, boeken De Geldquiz met Annemarie van Gaal, inhuren De Geldquiz met Annemarie van Gaal, lezing De Geldquiz met Annemarie van Gaal, workshop De Geldquiz met Annemarie van Gaal, dagvoorzitter De Geldquiz met Annemarie van Gaal, keynote De Geldquiz met Annemarie van Gaal, boekingskantoor De Geldquiz met Annemarie van Gaal, huren De Geldquiz met Annemarie van Gaal, De Geldquiz met Annemarie van Gaal contact, De Geldquiz met Annemarie van Gaal adres