20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Spreker inhuren
31 mei 2013

Spreker inhuren

Wilt u een spreker inhuren voor uw congres, seminar of bedrijfsfeest? Quality Bookings wijst u graag de weg met advies op maat en een eenvoudige, inzichtelijke boekingsprocedure. Wij nemen rechtstreeks contact op met de gastspreker, presentator of dagvoorzitter die u wilt boeken, leggen alle gewenste afspraken vast en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft.

Uw spreker inhuren is ons specialisme

Als sprekersbureau met een lange staat van dienst, bieden wij maximale betrouwbaarheid en kwaliteit bij het inhuren van een spreker of presentator. De beste sprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap, de sportwereld en de wereld van entertainment en glamour zijn bij ons aangesloten. Dit betekent dat wij snel voor u kunnen schakelen.

Bij het inhuren van een deskundige voor uw seminar of congres zullen uw gedachten al snel uitgaan naar een bekende naam uit de zakenwereld, marketing- en communicatiesector of wetenschap. Ook IT-specialisten, social media deskundigen en trendwatchers zijn zeer gewild, net als onze sprekers die lezingen op maat verzorgen over bijvoorbeeld duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Inhoudelijke specialisten zijn vaak ook uitstekend inzetbaar als dagvoorzitter.

Een gastspreker inhuren om zijn speciale talenten

Organiseert u een informeel relatie-evenement of bedrijfsfeest? Dan is het interessant om een persoonlijkheid te boeken op basis van zijn of haar specifieke talenten. Zo kan een topsporter uit eigen ervaring vertellen over thema’s als team spirit, motivatie en doorzettingsvermogen, terwijl een mode- en lifestylevlogger uw publiek kan meenemen in hedendaags consumentengedrag, personal branding en glitter en glamour.

Ook kunt u iemand inhuren omwille van diens uitstraling en humor. Met een bekende cabaretier of stand-up comedian op uw podium, die past bij de aard van uw evenement of bedrijfsbijeenkomst, weet u zeker dat de sfeer er snel in zit. Vraagt uw evenement om uitgesproken presentatiekwaliteiten, dan vindt u bij ons die ene van tv bekende presentator die iedereen al eens in het echt had willen zien.

Een ludieke spreker voor mijn congres: goed idee?

Natuurlijk moet een gastspreker altijd aansluiten op zowel de doelgroep als kernboodschap van uw evenement. Toch kan het geen kwaad om op zoek te gaan naar enige variatie in het dagprogramma. Een ludieke spreker is bijvoorbeeld geschikt om serieuze lezingen af te wisselen met een humoristisch optreden. Ook kan hij in een rol als dagvoorzitter korte en hilarische intermezzo’s verzorgen, zodat de sfeer op uw congres uitmuntend blijft en uw publiek zich geen seconde gaat vervelen.

Hoe dan ook is humor een belangrijk ingrediënt op elk succesvol evenement. Het inhuren van een ludieke spreker zorgt zelfs op de meest serieuze seminar voor vrolijke gezichten. Dat is erg belangrijk. Uw bezoekers komen immers niet alleen naar uw event om informatie te vergaren, maar willen ook weer huiswaarts keren met een opgewekt en goed gevoel. Daar bent u van verzekerd als u een van onze humoristische sprekers besluit te boeken.

Wat kost een spreker inhuren?

Iedere gastspreker, presentator en dagvoorzitter heeft zijn of haar eigen prijs. Die hangt samen met factoren als reputatie, agenda, vereiste voorbereiding, duur van het optreden en reistijd. Door ons als boekingskantoor in te schakelen, heeft u de garantie dat u nooit teveel betaalt. Wilt u een entertainer, cabaretier of spreker inhuren, dan ontvangt u van ons uitgebreide informatie en een transparante offerte.

Wat zijn de meest gevraagde sprekers?

Bij het inhuren van een spreker is het belangrijk dat deze past bij de identiteit van uw bedrijf en evenement. Voor een succesvolle lezing of dagvoorzitterschap is geen gastspreker van naam en faam vereist. Toch zijn er binnen verschillende sectoren een aantal sprekers die bedrijven opvallend vaak willen inhuren. Vaak komt dat door hun bovengemiddelde expertise, charisma, humor of een ander uniek kenmerk waarmee ze zich onderscheiden ten opzichte van andere sprekers in de markt.

Een spreker als Deborah Nas wordt bijvoorbeeld veelvuldig geboekt voor events die met technologie of innovatie te maken hebben. Logisch, want deze vooraanstaande hoogleraar en ondernemer is Nederlands meest gespecialiseerde trendwatcher binnen dit thema.

Ook andere sprekers zoals Richard van Kray (salesspecialist), Dave Maasland (cybersecurity expert en CEO van ESET Nederland) en Dick Berlijn (voormalig Commandant der Strijdkrachten) oefenen een grote aantrekkingskracht uit op bedrijven dankzij hun bovengemiddelde expertise. Wilt u een spreker inhuren met een specifiek specialisme? Informeer dan bij Quality Bookings naar de mogelijkheden en wij creëren voor u de juiste match.

Spreker inhuren? Eerst een advies, dan heldere boekingsprocedures

De kwaliteit van uw gastspreker, presentator of dagvoorzitter is voor een groot deel bepalend voor de opkomst van uw genodigden en de kwaliteit van uw congres of seminar. U wilt dat uw gasten er nog lang over napraten, toch? Daarom vraagt een spreker inhuren om aandacht. Hij of zij moet passen bij de inhoud, stijl en doelstellingen van uw evenement.

Door onze ervaring en de ervaringen van veel uiteenlopende klanten die bij ons hun sprekers boeken, kunnen wij u hier goed over adviseren. Heeft u een bepaalde spreker op het oog, dan kunnen wij u precies vertellen wat u mag verwachten en of zijn of haar optreden past in uw budget. Ons Quality Bookings team zit voor u klaar.