Spreker inhuren

31 mei 2013, door Otto de Vries

Wilt u een spreker inhuren voor uw congres, seminar of bedrijfsfeest? Quality Bookings wijst u graag de weg met een advies op maat en eenvoudige, inzichtelijke boekingsprocedures. Wij nemen rechtstreeks contact op met de gastspreker, presentator of dagvoorzitter die u wilt boeken, leggen alle gewenste afspraken vast en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft.

Uw spreker inhuren is ons specialisme

Als sprekersbureau met een lange staat van dienst, bieden wij als het gaat om een presentator of spreker inhuren maximale betrouwbaarheid en kwaliteit. De beste sprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap, de sportwereld en de wereld van entertainment en glamour zijn bij ons aangesloten. Dit betekent dat wij snel voor u kunnen schakelen.

Bij een deskundige inhuren voor een seminar of congres zal uw gedachten al snel uitgaan naar een bekende naam uit de zakenwereld, marketing- en communicatiesector of wetenschap. Ook IT-specialisten, social media deskundigen en trendwatchers zijn zeer gewild, net als onze sprekers die lezingen op maat verzorgen over bijvoorbeeld duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Inhoudelijke specialisten zijn vaak ook uitstekend inzetbaar als dagvoorzitter.

Een spreker inhuren om zijn speciale talenten

Organiseert u een informeel relatie-evenement of bedrijfsfeest? Dan is het interessant om een persoonlijkheid te boeken op basis van zijn of haar specifieke talenten. Zo kan een topsporter uit eigen ervaring vertellen over thema’s als team spirit, motivatie en doorzettingsvermogen, terwijl een mode- en lifestylevlogger uw publiek kan meenemen in hedendaags consumentengedrag, personal branding en glitter en glamour.

Ook kunt u iemand inhuren omwille van diens uitstraling en humor. Met een bekende cabaretier of stand-up comedian op uw podium, die past bij de aard van uw evenement of bedrijfsbijeenkomst, weet u zeker dat de sfeer er snel in zit. Vraagt uw evenement om uitgesproken presentatiekwaliteiten, dan vindt u bij ons die ene van tv bekende presentator die iedereen al eens in het echt had willen zien.

Wat kost een spreker inhuren?

Iedere gastspreker, presentator en dagvoorzitter heeft zijn of haar eigen prijs. Die hangt samen met factoren als reputatie, agenda, vereiste voorbereiding, duur van het optreden en reistijd. Door ons als boekingskantoor in te schakelen, heeft u de garantie dat u nooit teveel betaalt. Wilt u een entertainer, cabaretier of spreker inhuren, dan krijgt u van ons uitgebreide informatie en een transparante offerte.

Eerst een advies, dan heldere boekingsprocedures

De kwaliteit van uw gastspreker, presentator of dagvoorzitter is voor een groot deel bepalend voor de opkomst van uw genodigden en de kwaliteit van uw congres of seminar. U wilt dat uw gasten er nog lang over napraten, toch? Daarom vraagt een spreker inhuren om aandacht. Hij of zij moet passen bij de inhoud, stijl en doelstellingen van uw evenement.

Door onze ervaring en de ervaringen van veel uiteenlopende klanten die bij ons hun sprekers boeken, kunnen wij u hier goed over adviseren. Heeft u een bepaalde spreker op het oog, dan kunnen wij u precies vertellen wat u mag verwachten en of zijn of haar optreden past in uw budget. Ons Quality Bookings team zit voor u klaar.