20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Presentatie talent van 2017
23 januari 2017

Presentatie talent van 2017

Goed presenteren is een vak apart. Het is het prikkelen, enthousiasmeren en verbinden van de toehoorders. Maar het is ook het creëren van een sfeer die het betreffende evenement naar een hoger niveau tilt. Dat vereist talent en kunde. Eigenschappen die de presentatoren van Quality Bookings in ruime mate bezitten. Hieronder een overzicht van onze top 5.

Tim Douwsma

Als presentator, zanger, acteur en model is Tim Douwsma van alle markten thuis. In 2007 verwerft hij nationale bekendheid met zijn deelname aan de talentenjacht So You Wanne Be a Popstar van SBS 6. Na het uitbrengen van diverse singles en het maken van zijn filmdebuut, gaat hij aan de slag als presentator. Hij presenteert diverse programma’s bij Sterren.nl en Karaoke Kids op Z@pp. In 2014 volgt AVRO Junior Dance en in 2015 wordt hij door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator. Daarna presenteert hij programma’s zoals de Cup Cake Cup, The Next Boy/Girl Band en New Musical Star.

Lisa Michels

Lisa Michels is een bekend model, danseres, zangers en presentatrice. Bij het grote publiek is ze onder andere bekend van K3 zoekt K3 & Miss Nederland. De laatste jaren timmert Lisa in toenemende mate aan de weg als presentatrice. Zo beheert ze een ongekend populair YouTube-kanaal en presenteert ze sinds 2016 het online programma Show update bij SBS. Dit grote presentatietalent is geknipt voor evenementen met een jong publiek.

Buddy Vedder

Wie houdt van musical en televisie, kent de naam van Buddy Vedder ongetwijfeld. De danser, zanger, acteur en presentator speelde inmiddels al in talloze voorstellingen en films en is sinds 2015 ook te bewonderen als Rover Dekker in de hitsoap Goede Tijden, Slechte Tijden. Wekelijks verzorgt hij daarnaast de presentatie van de Kids top 20! bij de AVROTROS. Deze enthousiaste persoonlijkheid is via Quality Bookings te boeken als dagvoorzitter en presentator.

Jessica Mendels

De liefde voor televisiewerk zit er bij Jessica Mendels al vanaf jonge leeftijd in. Ze speelt in succesvolle series zoals Westenwind, Kees & Co, Costa en Goede Tijden, Slechte Tijden. Al snel valt ze op wanneer ze een presentatieklus doet voor een lokale televisiezender. Ze wordt de stem voor commercials van grote merken en presenteert het populaire Campinglife op RTL 4. Voor dezelfde zender presenteert ze dagelijks het woordspel LETRZ. Naast presentatrice is Jessica ook te boeken als spreker. Ze houdt lezingen met het thema Geluk is een keuze en weet haar energie en positiviteit hierbij moeiteloos over te brengen op het publiek.

Saar Koningsberger

Saar Koningsberger is een bekende presentatrice en actrice die te boeken is voor DJ- en presentatiewerkzaamheden. Op televisie was zij onder meer te zien als VJ bij TMF en in uiteenlopende films, series en commercials. Daarnaast presenteerde ze programma’s als License to Liberty, Free Running the Basics, Wat te doen voor je poen? en Het Dorp van Nederland. Deze ervaren presentatrice is ook in te huren als dagvoorzitter voor uiteenlopende evenementen.