Tim Douwsma is een getalenteerde zanger, presentator en acteur die ook te boeken is als spreker voor verschillende evenementen. Hij breekt door met zijn deelname aan talentenjacht So You Wanna Be a Popstar en ontwikkelt zich later tot een van de meest veelbelovende presentatoren op televisie. Tegenwoordig huren veel bedrijven hem in vanwege zijn presentatietalent.

Tim Douwsma wordt geboren in 1987 en start na zijn middelbare school met een sportopleiding aan het CIOS. Al snel stopt hij hiermee als zijn acteer- en zangcarrière zich in sneltreinvaart ontwikkelen. Hij blijkt op meerdere gebieden talenten te bezitten en verricht in de tussentijd ook regelmatig werkzaamheden als model.

Tim Douwsma inhuren als presentator

In 2007 verwerft hij nationale bekendheid met zijn deelname aan talentenjacht So You Wanne Be a Popstar. Niet veel later brengt hij zijn eerste single uit en in de jaren erna volgen er meer. In 2009 maakt hij zijn debuut op het witte doek met een bescheiden rol in de film De Hel van ’63. Het blijkt een voorbode van vele andere werkzaamheden voor de camera.

Vanaf 2010 presenteert hij enkele jaren het programma Tim op Tilt op Sterren.nl. Ook is hij presentator van de Sterren.nl Awards en het televisieprogramma Karaoke Kids op Z@pp. In de jaren hierna neemt hij deel aan programma’s als Sterren Dansen op het IJs en het Nationaal Songfestival 2012. Zijn bekendheid groeit en steeds meer bedrijven willen hem inhuren als spreker of presentator.

Presentator Tim Douwsma boeken voor een evenement

Ook televisiezenders weten zijn presentatietalent op waarde te schatten. In 2014 wordt Tim Douwsma de nieuwe presentator van AVRO Junior Dance en een jaar later roept Televizier hem uit tot beste jeugdpresentator. Daarnaast blijft hij actief in de muziekwereld en vertolkt hij een rol in de hitmusical Grease.

Ook de filmindustrie blijft trekken, want in 2016 speelt de acteur in de Nederlandse bioscoopfilm Spaak. Datzelfde jaar presenteert hij The Next Boy/Girl Band bij SBS6, na eerder ook de Cup Cake Cup bij de AvroTros gepresenteerd te hebben. Bij deze omroep is hij tevens te zien als presentator van het populaire programma New Musical Star. Steeds meer organisaties boeken hem inmiddels vanwege zijn ruime presentatie-ervaring.

Contact opnemen met Tim Douwsma

Wilt u Tim Douwsma ook inhuren als spreker of presentator voor uw evenement of bijeenkomst? U kunt deze veelbelovende presentator boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Tim Douwsma spreekt graag over:

Tim Douwsma boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tim Douwsma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21