20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Tim Douwsma

Tim Douwsma als spreker boeken

Zoek je naar een inspirerende, veelzijdige en talentvolle spreker voor je evenement? Tim Douwsma is de ideale kandidaat. Deze charismatische zanger, presentator en acteur maakte furore door zijn deelname aan “So You Wanna Be a Popstar” en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende presentatoren van Nederland. Als spreker brengt Tim een unieke combinatie van entertainment, inspiratie en professionalisme naar elk evenement. Deze pagina biedt je een diepgaande blik op wat Tim Douwsma als spreker kan bieden.

Tim Douwsma

Presentator

Over Tim’s expertise in entertainment en presenteren

Tim Douwsma is niet alleen een begaafd zanger en acteur, maar blinkt ook uit als presentator. Zijn ervaringen in de entertainmentindustrie, gecombineerd met zijn presentatievaardigheden, maken hem tot een uitstekende spreker voor diverse gelegenheden. Hij kan spreken over onderwerpen als de kracht van persoonlijke branding, het belang van creativiteit in zakendoen, en hoe je een passie kunt omzetten in een succesvolle carrière. Daarnaast biedt hij inzichten in de wereld van televisie en muziek, waarbij hij zijn eigen ervaringen deelt om zijn verhaal kracht bij te zetten.

Tim Douwsma inhuren voor een lezing

Het boeken van Tim Douwsma voor je evenement is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van een vlekkeloze organisatie en bieden we daarom een duidelijk stappenplan voor het boekingsproces. Vanaf het eerste contact zorgen we ervoor dat al je vragen beantwoord worden en dat je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. We bieden ook een boekingsgarantie, waardoor je verzekerd bent van Tim’s aanwezigheid op je evenement.

Biografie

Geboren in 1987, begon Tim Douwsma na zijn middelbare schooltijd aan een sportopleiding bij het CIOS. Echter, het duurde niet lang voordat zijn passie voor zang en acteren de overhand nam en hij besloot om zijn droom na te jagen. Zijn talent werd al snel zichtbaar toen hij in 2007 nationale bekendheid verwierf met zijn deelname aan “So You Wanna Be a Popstar”. Dit was slechts het begin van een succesvolle carrière in zowel de muziek- als televisiewereld.

Na zijn doorbraak bracht Tim zijn eerste single uit, gevolgd door meerdere hits in de daaropvolgende jaren. In 2009 maakte hij zijn filmdebuut in “De Hel van ’63”, een stap die zijn veelzijdigheid als entertainer benadrukte. Zijn presentatievaardigheden kwamen ook aan het licht met het programma “Tim op Tilt” op Sterren.nl en andere shows zoals “Karaoke Kids” op Z@pp. Zijn populariteit groeide gestaag en al snel werd hij een gewild spreker en presentator voor verschillende evenementen.

Tim’s presentatietalent werd verder erkend toen hij in 2014 de presentator werd van “AVRO Junior Dance”. Een jaar later werd hij door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator. Naast zijn televisiewerk bleef hij actief in de muziek, waaronder een rol in de hitmusical “Grease”. Ook de filmindustrie bleef hem trekken, met een rol in de Nederlandse bioscoopfilm “Spaak” in 2016. Daarnaast presenteerde hij “The Next Boy/Girl Band” bij SBS6 en was hij te zien in programma’s als “Cup Cake Cup” en “New Musical Star”.

Tim Douwsma is meer dan alleen een getalenteerde entertainer. Zijn veelzijdige carrière, van zingen en acteren tot presenteren, maakt hem een unieke en inspirerende spreker. Met zijn ervaringen en persoonlijke verhalen kan hij elk publiek boeien en inspireren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een educatieve bijeenkomst of een andere gelegenheid, Tim brengt een mix van professionaliteit, charisma en authenticiteit die je evenement onvergetelijk zal maken.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Tim Douwsma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Tim Douwsma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Tim Douwsma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers