20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De 5 meest geboekte sprekers over ai
13 oktober 2023

De 5 meest geboekte sprekers over ai

De 5 meest geboekte sprekers over ai

In een tijd waarin technologie een steeds grotere rol inneemt in ons dagelijks leven, is er een groeiende interesse in het begrijpen en toepassen van kunstmatige intelligentie (AI). Deze interesse gaat verder dan de technische gemeenschap; bedrijven, overheden en het grote publiek willen allemaal meer weten over AI. Als gevolg hiervan zijn er verschillende sprekers die een licht werpen op dit fascinerende onderwerp. In deze blog zullen we de vijf meest geboekte sprekers over AI introduceren en verkennen wat zij te bieden hebben.


Michel Vos: de ethische kant van ai

Michel Vos staat bekend om zijn diepgaande inzichten in de ethische aspecten van AI. In een wereld waarin machines beslissingen voor ons kunnen nemen, roept dit belangrijke vragen op over verantwoordelijkheid, transparantie en eerlijkheid. Michel benadrukt het belang van ethische overwegingen en hoe organisaties deze kunnen integreren in hun AI-strategieën. Zijn lezingen bieden een cruciale blik op de morele implicaties van deze ontluikende technologie.

Deborah Nas: innovatie door ai

Als specialist in technologische innovatie biedt Deborah Nas een unieke kijk op hoe AI bedrijven kan transformeren. Ze gelooft dat AI niet alleen gaat over het automatiseren van taken, maar ook over het creëren van nieuwe mogelijkheden en het openen van onontdekte markten. Deborah deelt praktische voorbeelden van hoe organisaties AI hebben ingezet om innovatie te stimuleren en hoe anderen dit ook kunnen doen.

Jarno Duursma: de toekomst van ai

Jarno Duursma, een gerenommeerd futurist, kijkt naar de horizon van AI. Waar gaat deze technologie ons naartoe leiden in de komende decennia? Jarno’s presentaties richten zich op de lange termijn, waarbij hij trends, ontwikkelingen en mogelijke scenario’s in kaart brengt. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die wil begrijpen waar AI ons kan brengen en hoe we ons daarop kunnen voorbereiden.

Tim van der Wiel: ai in social media

In een digitaal tijdperk waar social media een integraal onderdeel vormt van ons leven, biedt Tim van der Wiel inzichten in hoe AI deze platforms vormgeeft. Van algoritmische contentaanbevelingen tot geautomatiseerde advertentieplaatsingen, Tim duikt diep in de impact van AI op onze online interacties. Hij bespreekt de kansen en uitdagingen die dit met zich meebrengt voor zowel consumenten als bedrijven.

Jim Stolze: ai en ondernemerschap

Jim Stolze, een fervent ondernemer en AI-enthousiast, combineert zijn zakelijke inzichten met zijn passie voor technologie. Hij belicht hoe start-ups en gevestigde bedrijven AI kunnen gebruiken om waarde te creëren, te groeien en te innoveren. Jim’s verhalen over succesvolle AI-ondernemingen inspireren en motiveren anderen om deze technologie te omarmen en te integreren in hun bedrijfsmodellen.


Wrap-up: de impact van ai door de ogen van experts

In deze snel veranderende wereld is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Deze vijf sprekers bieden verschillende perspectieven op AI, van ethische overwegingen tot zakelijke kansen. Terwijl AI blijft evolueren, bieden deze experts waardevolle inzichten die ons helpen deze technologie beter te begrijpen en te benutten. Hoewel elk van hen een unieke focus heeft, benadrukken ze allemaal het belang van voortdurende educatie en aanpassing in het AI-tijdperk.