20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dagvoorzitter voor jonge doelgroep
3 april 2017

Dagvoorzitter voor jonge doelgroep

Een dagvoorzitter is noodzakelijk om een evenement met meerdere sprekers in goede banen te leiden. Deze persoon bepaalt de sfeer, de vaart en het ritme van uw bijeenkomst en zorgt ervoor dat de inhoudelijke boodschap duidelijk naar voren komt. Specifiek voor jonge doelgroepen biedt Quality Bookings een aantal getalenteerde dagvoorzitters, die we hieronder bespreken.

Tim Douwsma

Tim Douwsma is een rolmodel voor de jonge generatie en geniet al op jeugdige leeftijd veel bekendheid. Sinds zijn deelname aan talentenshow So You Wanne Be a Popstar van SBS6 zit zijn carrière flink in de lift. Hij presenteert uiteenlopende programma’s op televisie en in 2015 roept Televizier hem uit tot beste jeugdpresentator. Zijn enthousiaste persoonlijkheid en ruime ervaring met presenteerwerkzaamheden maken Tim Douwsma de ideale dagvoorzitter voor een jonge doelgroep.

Lisa Michels

Net als Tim Douwsma, verwerft Lisa Michels haar bekendheid met shows op televisie. Na haar deelname aan K3 zoekt K3 en Miss Nederland richt ze zich in toenemende mate op presentatiewerkzaamheden. En dat met groot succes, want inmiddels presenteert ze Shownieuws bij SBS6 en runt ze een YouTube-kanaal dat een grote aanhang kent onder jongeren. Dit maakt Lisa Michels bij uitstek geschikt als dagvoorzitter tijdens evenementen met een jong publiek.

Joëlle Witschge

Joëlle Witschge is een zeer aansprekende naam bij de jongere generatie. De dochter van oud-topvoetballer Richard Witschge brengt haar jeugd door in diverse landen en reist later ook als professioneel model de hele wereld over. Tegenwoordig treedt zij regelmatig op als presentatrice en is zij een veelgevraagd dagvoorzitter voor bijeenkomsten met een jonge doelgroep.

Danny Ghosen

De meeste mensen kennen Danny Ghosen als geëngageerd verslaggever die op televisie misstanden in de samenleving aan de kaak stelt. Wat minder mensen weten, is dat hij met zijn journalistieke achtergrond regelmatig optreedt als debatleider en dagvoorzitter tijdens seminars en congressen. Als jonge televisiepersoonlijkheid met een vlotte presentatiestijl boeken organisaties Danny Ghosen regelmatig als dagvoorzitter.

Kees Tol

Als er iemand is die gezelligheid uitstraalt, dan is het wel televisiepresentator Kees Tol. Deze enthousiaste uitstraling spreekt aan bij een jong publiek en maakt hem een populair dagvoorzitter voor evenementen in de entertainmentsfeer. Van awarduitreikingen tot modeshows en van personeelsborrels tot dorpsfeesten: Kees Tol is dé dagvoorzitter voor vrolijke bijeenkomsten.

Dennis Storm

Dennis Storm is een van de populairste gezichten onder jong televisiekijkend Nederland. Deze getalenteerde presentator raakt bekend door zijn spraakmakende televisieprogramma’s bij BNN, maar richt zich inmiddels op zijn werkzaamheden als spreker en dagvoorzitter. Dennis Storm is als dagvoorzitter gespecialiseerd in evenementen met een jong publiek en weet de aanwezigen te verbinden en eindeloos te boeien.

Saar Koningsberger

Als voormalig TMF-VJ geniet Saar Koningsberger veel populariteit bij jonge mensen die van muziek houden. Ze beschikt over veel ervaring als presentatrice en interviewer en weet entertainmentgerelateerde bijeenkomsten als geen ander naar haar hand te zetten. Saar Koningsberger boeken als dagvoorzitter is een garantie voor een evenement dat op rolletjes verloopt.