20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
5 culinaire topsprekers
23 februari 2017

5 culinaire topsprekers

Organiseert u binnenkort een culinair evenement? Dan wilt u natuurlijk een spreker die hier goed op aansluit. Quality Bookings biedt u de keuze uit tal van culinair specialisten en spraakmakende televisiepersoonlijkheden, die uw publiek tijdens een lezing of workshop graag een onvergetelijke dag bezorgen. In dit artikel bespreken we onze top 5 van culinaire sprekers.

Herman den Blijker

Herman den Blijker is de populairste chef-kok van Nederland. Hij onderscheidt zich met een unieke combinatie van een no-nonsense mentaliteit en een overvloed aan culinaire kennis. Ook als ondernemer staat Herman zijn mannetje. Hij bezit meerdere succesvolle restaurants en presenteert televisieprogramma’s zoals Herrie in de keuken en Mijn tent is top, waarin hij ondernemers adviseert over een betere bedrijfsvoering. Als spreker deelt hij zijn unieke visie op de keuken en het ondernemerschap graag tijdens een boeiende lezing.

Peter Lute

Net zo bekend bij het grote publiek is Peter Lute, een vermaarde chef-kok die op eigen kracht is opgeklommen naar de top van de culinaire wereld. Hij is eigenaar van goedlopende zaken zoals Lute in Ouderkerk aan de Amstel en Explore in Muiden. De meeste mensen kennen Peter echter van televisie, als presentator van het bekende programma Masterchef. Hij is onder andere in te huren als spreker voor een lezing of als chef voor een unieke kookworkshop.

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier is een populaire TV-chef die steeds meer bekendheid verwerft. Ze vertoont haar kookkunsten in goed bekeken programma’s zoals Carlo’s TV Café en De Makkelijke Maaltijd op culinaire zender 24Kitchen. Hierdoor beschikt ze over een ruime ervaring als presentatrice. Als spreker biedt ze haar toehoorders graag een inspirerende lezing, maar net zo graag verzorgt ze een culinaire training op maat.

Estée Strooker

Estée Strooker is een geliefde televisiekok die bekend is van diverse televisieprogramma’s en boeken. Op twintigjarige leeftijd wint zij de eerste editie van het tv-programma MasterChef, iets wat het startsein vormt van een veelbelovende culinaire carrière. Ze bezit inmiddels haar eigen restaurant ’t Amusement en de saladebar Slaatje-Bla in Arnhem. Estée is daarnaast wekelijks te zien op televisiezender 24Kitchen treedt regelmatig op als spreker tijdens workshops, evenementen en andere culinaire bijeenkomsten.

Danny Jansen

Danny Jansen is een selfmade topchef met een specialisatie in patisserie. In zijn carrière neemt hij deel aan talloze patisseriewedstrijden en werkt hij voor gerenommeerde vakbladen zoals Culinaire Saisonnier en Pâtisserie & Desserts. Al snel belandt hij in de televisiewereld en presenteert hij programma’s zoals Hollandse Bakkers, De Makkelijke Maaltijd on Tour en Grenzeloos Koken Azië. Hij deelt zijn kennis daarnaast via boeken en door het geven van lezingen tijdens uiteenlopende culinaire evenementen.