
Tjitze van der Dam
Out of the box, enthousiast en energiek
Chef kok Tjitze van der Dam is een zeer bevlogen kok uit Friesland.
Over Tjitze van der Dam
Reviews over Tjitze van der Dam
Schrijf een reviewMeer informatie & boekingen
Als zoon en kleinzoon van een bakker zit de liefde voor goed eten er al vroeg in, maar beseft dat hij niet als vroege vogel is geboren. In het Friese dorpje Jubbega groeit hij op, maar om de top te bereiken moet hij verder kijken dan de Friese grens en vertrekt naar de randstad.
Om zijn vakkennis te verbreden gaat hij aan de slag als souschef van Menno Post bij Ron Blaauw restaurant, daarna bij De Vrienden van Jacob, om vervolgens op eigen benen een keukenteam te leiden als executive (sous-) chef bij het INK hotel in Amsterdam, QO Amsterdam en het Waldorf Astoria Amsterdam. Als jonge chef wordt hij door vele belangrijke vakbladen erkend als culinair talent van de toekomst en hij heeft daarvoor diverse onderscheidingen ontvangen, waaronder de Saisonnier’s Persprijs en de Cooking Rookie Award.
Hij organiseert grootse culinaire evenementen om mensen met elkaar te verbinden. Zo heeft hij meermaals 24 sterrenchefs bijeengebracht om 24 uur lang gezamenlijk te koken voor het goede doel genaamd 24H Chefs. Zijn liefde voor de Nederlandse keuken heeft hij met zijn nuchtere kijk vertaald zijn kookboek “Hollandse Klassiekers AnnoNu”.
Out of the box, enthousiast en energiek zijn woorden die Tjitze omschrijven.
-
Snel contact met Tjitze van der Dam
-
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
-
Scherpe marktconforme prijzen
-
Meer dan 21 jaar ervaring
-
Begeleiding tot na het evenement
-
Boekingsgarantie via CLC-VECTA
