20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Workshop met Marc Lammers

Workshop met Marc Lammers als spreker boeken

Durf, leiderschap, samenwerking, teambuilding. Het zijn thema’s die uitstekend passen in een workshop met Marc Lammers. De innovatieve coach, die in de internationale hockeywereld op handen wordt gedragen, maakt van uw bijeenkomst een interactieve en uitdagende happening. Als spreker en workshopcoach staat hij bekend om zijn sportoverschrijdende onderwerpen.

Workshop met Marc Lammers

Durf, leiderschap, samenwerking, teambuilding. Het zijn thema’s die uitstekend passen in een workshop met Marc Lammers. De innovatieve coach, die in de internationale hockeywereld op handen wordt gedragen, maakt van uw bijeenkomst een interactieve en uitdagende happening. Als spreker en workshopcoach staat hij bekend om zijn sportoverschrijdende onderwerpen.

Een workshop met Marc Lammers kent alleen winnaars

De gevierde hockeycoach, die diverse boeken op zijn naam heeft staan, weet alles over de kunst van het winnen en de weg die je met je team bewandelt om de concurrentie steeds een stap voor te blijven. Een bekende uitspraak van hem is: winnaars hebben een plan, verliezers hebben een excuus. In zijn actieve loopbaan als sportcoach stond een mensgerichte aanpak altijd centraal. Hij wist individuele spelers tot het uiterste te prikkelen en teamprestaties naar menig hoogtepunt te brengen.

Wilt u de concurrentie onder alle omstandigheden voor blijven? Wilt u actief met uw team aan de slag om de samenhang te versterken en het prestatieniveau te verhogen? Dan levert een workshop met Marc Lammers altijd rendement op. Aan het slot van een zinderende bijeenkomst hebben de deelnemers meer inzicht in leiderschaps- en teammechanismen, motivatie, samenwerkingsstructuren en ontwikkeling van individueel talent.

Ook u kunt een workshop met Marc Lammers boeken

Lammers vertrok na zijn actieve hockeycarrière als coach naar Spanje, waar hij het Spaanse nationale damesteam liet schitteren tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000. Het jaar daarop ging hij aan de slag als bondcoach van het Nederlandse damesteam. Dit team werd meteen tweede op de Champions Trophy in Amstelveen en bereikte in 2002 de finale van de wereldkampioenschappen, die met strafballen werd verloren.

Marc inhuren voor het nationale damesteam bleek een gouden greep, want de successen volgden elkaar snel op. In 2003 schreef het team de Europese Kampioenschappen in Barcelona op zijn naam. Tijdens de Olympische Spelen van 2004 in Athene werd zilver gehaald. Het onbetwiste hoogtepunt was de gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Marc oogstte onder meer lof voor zijn innovatieve aanpak en inzet van nieuwe technologieën. Ook dat is een interessant thema om een workshop met Marc Lammers te boeken.

Lammers inhuren als coach of spreker

U kunt Lammers inhuren als coach van een interactieve workshop, maar ook als spreker voor uw zakelijke of sportieve bijeenkomst. De succesvolle sportcoach weet deelnemers op een aanstekelijke manier te inspireren en werkt bij voorkeur vanuit heldere praktijksituaties. Dat maakt een bijeenkomst met Lammers tot een onvergetelijke ervaring.

Een workshop met Marc Lammers boeken is altijd maatwerk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, al naar gelang de thema’s die u behandeld wilt zien. Uiteraard brengen wij een transparante offerte uit. Ook zit ons Quality Bookings team voor u klaar met een advies over het inhuren van de succesvolle oud-coach als spreker of presentator voor uw bijeenkomst.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Workshop met Marc Lammers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Workshop met Marc Lammers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Workshop met Marc Lammers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers