20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sybrand Niessen

Sybrand Niessen als spreker boeken

Sybrand Niessen heeft een indrukwekkende carrière in de televisiewereld achter de rug en heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. In dit artikel zullen we u meer vertellen over Sybrand’s kracht als gastspreker, zijn expertise op verschillende onderwerpen en hoe u hem kunt boeken voor uw evenement.

Sybrand Niessen

Omroep Max

Sybrand Niessen als dagvoorzitter boeken

Een congres of seminar organiseren is een uitdagende taak, en een goede dagvoorzitter kan het verschil maken. Sybrand Niessen heeft bewezen dat hij deze rol met verve kan vervullen. Zijn jarenlange ervaring in de televisiewereld heeft hem de vaardigheden gegeven om een evenement soepel te leiden en het publiek te betrekken.

Met zijn natuurlijke charme en communicatieve vaardigheden kan Sybrand de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat deelnemers zich op hun gemak voelen. Hij is in staat om de agenda strak te houden en tegelijkertijd ruimte te bieden voor interactie en discussie. Als dagvoorzitter weet Sybrand Niessen hoe hij uw congres of seminar tot een succes kan maken.

Expertise

Sybrand Niessen heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in diverse onderwerpen, waardoor hij een veelzijdige gastspreker is. Of het nu gaat om mediawereld, reizen, consumentenadvies, hersenonderzoek of entertainment, Sybrand heeft de expertise om boeiende lezingen te verzorgen.

Aanleiding om voor Sybrand te kiezen als spreker op uw evenement kan variëren, van het verkrijgen van inzicht in de televisie-industrie tot het ontdekken van de geheimen van een succesvolle vakantie. Sybrand kan een breed scala aan onderwerpen behandelen, en hij past zijn presentatie aan op de behoeften van uw publiek. Hier zijn enkele onderwerpen die hij kan behandelen:

 • Mediawereld en televisie: Sybrand’s ervaring in de televisiewereld stelt hem in staat om inzicht te geven in de dynamische mediabranche en de geheimen achter succesvolle televisieprogramma’s.
 • Reizen en vakantieadvies: Als presentator van “MAX vakantieman” en “Droomhuis Gezocht” heeft Sybrand waardevolle tips voor een onvergetelijke vakantie-ervaring en het vinden van het ideale droomhuis in het buitenland.
 • Consumentenadvies: Sybrand heeft jarenlang consumenten geadviseerd in het programma “Groeten van MAX”. Hij kan waardevolle inzichten delen over consumentenzaken en klantenservice.
 • Hersenonderzoek en gezondheid: Samen met Martine van Os heeft Sybrand aandacht gevraagd voor hersenonderzoek in “Geef om je hersenen”. Hij kan fascinerende informatie delen over hersenaandoeningen en de werking van het brein.
 • Entertainment en quizzen: Als quizmeester van “MAX PubQuiz” kan Sybrand zorgen voor een leuke en interactieve ervaring voor uw publiek.

Als u Sybrand Niessen als spreker boekt, heeft u de flexibiliteit om te kiezen welk onderwerp het beste past bij uw evenement. Hij kan een boeiende lezing verzorgen die aansluit bij de interesses van uw publiek en uw doelstellingen.

Biografie van Sybrand Niessen

Sybrand Niessen, geboren op 26 juni 1961 in Utrecht, is een van de meest gerespecteerde en ervaren presentatoren in Nederland. Zijn carrière begon in de jaren 90 bij de KRO, waar hij verschillende programma’s presenteerde, waaronder de populaire jeugdprogramma’s “Waku Waku” en “ZigZag”. Zijn charisma en presentatievaardigheden vielen al snel op, en hij groeide uit tot een geliefde televisiepersoonlijkheid.

In 2000 maakte Sybrand de overstap naar RTL 4, waar hij begon als presentator van het ochtendprogramma “Koffietijd”. Samen met Froukje de Both presenteerde hij vervolgens het succesvolle programma “TV Makelaar”. Gedurende zijn tijd bij RTL 4, die duurde tot 2008, verwierf hij een brede fanbase en werd hij een bekend gezicht op de Nederlandse televisie.

In 2008 maakte Sybrand Niessen de overstap naar Omroep MAX, waar hij zijn carrière naar nieuwe hoogten tilde. Hij begon met de presentatie van “Tijd voor MAX” en “Groeten van MAX”, een consumentenprogramma waarin hij waardevol advies gaf voor een zorgeloze vakantie. Dit programma evolueerde later tot “MAX vakantieman”.

Een ander hoogtepunt in Sybrand’s carrière was zijn rol als presentator van “Droomhuis Gezocht”, waarin hij Nederlanders hielp bij het vinden van hun droomhuis in het buitenland. Deze succesvolle show werd uitgezonden tot 2021, waarna Dionne Stax zijn plaats innam.

Samen met Martine van Os zet Sybrand zich jaarlijks in voor hersenonderzoek in het programma “Geef om je hersenen”. Hier worden indrukwekkende verhalen over hersenaandoeningen en de werking van het brein belicht, waardoor bewustzijn wordt gecreëerd rond dit belangrijke onderwerp.

Sinds 2019 heeft Sybrand Niessen de rol van quizmeester op zich genomen in “MAX PubQuiz”, waarin zes teams strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

Sybrand Niessen heeft zich bewezen als een veelzijdige televisiepersoonlijkheid en een deskundige spreker op diverse onderwerpen. Zijn warme persoonlijkheid en uitgebreide ervaring maken hem een ideale keuze voor uw evenement. Boek Sybrand Niessen vandaag nog via Quality Bookings en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Quality Bookings staat garant voor 20 jaar expertise, All-Inclusive tarieven, Binnen 24 uur offerte, Uitgebreide Support, Tevredenheidsgarantie, en een gemiddelde beoordeling van 9,0. We zijn er om u te helpen en uw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe Sybrand Niessen uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sybrand Niessen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sybrand Niessen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Sybrand Niessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers