Sybrand Niessen

Sybrand Niessen is een oude rot in het vak als Nederlandse presentator. Met zijn oorsprong in het welzijnswerk kan Sybrand naast presenteren ook heel goed luisteren. Dat maakt hem een eerste klas dagvoorzitter en discussieleider. Daarnaast kunt u hem boeken als spreker en dan weet hij te boeien als hij het heeft over journalistiek en muziek & entertainment.

Vragen en lachen

Geboren in 1961 in Utrecht, werkte na zijn studententijd op de redacties van programma’s van Hanneke Kappen en Sonja Barend. Zo is hij het televisievak ingerold. In de jaren negentig begon Sybrand Niessen als presentator van Waku Waku, Lieverdjes, Backstage en de ASO-show bij de KRO. In 2000 werkte hij bij RTL4 bij het programma Koffietijd. Verder maakte hij voor RTL4 de TV-makelaar, de Woonbrigade, Spookhuis en Food & Fit.
In 2008 maakt Sybrand de overstap naar omroep Max, waar hij het middagmagazine Tijd voor Max, tijdens de zomermaanden Groeten van Max en Droomhuis gezocht presenteert. Zijn leidraad is vragen en lachen.

De passie van Sybrand Niessen

Naast het vak van presentator heeft Sybrand nog een grote passie, zijn varende ponton. ‘Op het water wakker worden en dan een duik door de nevel heen. Er is toch niets lekkerder?’ Deze bevlogen man met een enorme ervaring in het omgaan met veel verschillende mensen is een mensenmens. Zijn kwaliteit vindt u vooral in zijn humor en presentatietalent. Wie kunt u beter boeken als discussieleider of dagvoorzitter dan deze man die daar zijn dagelijks werk van heeft gemaakt? Als spreker kunt u hem ook boeken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Sybrand Niessen spreekt graag over:

Sybrand Niessen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sybrand Niessen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21