20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Robert Daverschot

Robert Daverschot als spreker boeken

Robert Daverschot is een veelzijdige en ervaren professional in de event- en hospitality-industrie. Zijn achtergrond als hotelmanager bij citizenM Amsterdam Airport en als redactie-assistent bij een TV talkshow hebben zijn oog voor sfeer, energie en detail gevormd. Robert weet als dagvoorzitter met een plezierige kalmte zowel het publiek als de sprekers op hun gemak te stellen, zonder op de voorgrond te treden. Hij werkt dienend aan het onderwerp van de dag en ondersteunend aan sprekers, panelleden en gasten. Robert is een generalist die zich thuis voelt bij maatschappelijke thema’s en actualiteiten, en zijn vermogen om anderen te laten schitteren zonder zichzelf weg te cijferen, wordt als een kunst beschouwd. Naast zijn werk op het podium is Robert ook werkzaam als speaker coach en programmamaker, waarbij hij organisaties helpt met de inhoudelijke lijn en opzet van grote evenementen. Met een brede scope en jarenlange ervaring is Robert Daverschot een waardevolle toevoeging aan elk evenement.

Robert Daverschot

Dagvoorzitter & gespreksleider

Plezierige kalmte

Robert zijn professionele achtergrond in de event- en hospitality-industrie verklaart zijn antenne voor sfeer en energie. Als hotelmanager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Al tijdens het voortraject van je event ervaar je zijn sterke focus op inhoud en zijn scherpe oog voor detail. Ook zijn ervaring als redactie-assistent bij een tv-talkshow komt daarbij vaak goed van pas.

Robert weet als dagvoorzitter met een prettige kalmte je al snel op je gemak te laten voelen, of het nu gaat om het publiek in de zaal of om de sprekers op het podium. Niet op de voorgrond, maar dienend aan het onderwerp van de dag en ondersteunend aan sprekers, panelleden en gasten: “Hij weet anderen te laten shinen, zonder zichzelf weg te cijferen. Dat is een kunst.”

Robert werkt als generalist en hostte tal van grote showproducties, maar ook complexere kleinere bijeenkomsten. Hij voelt zich als een vis in het water wanneer er maatschappelijke thema’s en actualiteiten op de agenda staan. “Het is een privilege om iedere dag weer te werken in de keuken van de BV Nederland.”

Speaker Coach en Programmamaker

Wanneer Robert niet op het podium actief is, werkt hij als speaker coach en helpt hij professionals in binnen- en buitenland om hun verhaal krachtig over te brengen. Dit doet hij al jaren voor bedrijven zoals Google, Jacob Douwe Egberts, Intersport, maar ook voor studenten aan het ROC Midden-Nederland. Tevens is Robert deeltijd als programmamaker verbonden aan een van de grootste evenementenbureaus van Nederland. Vanuit die rol helpt hij organisaties bij de inhoudelijke lijn en opzet van grote evenementen voor bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs, en adviseert hij rondom de strategie van eventcommunicatie.

Brede scope en ervaren event professional

Robert studeerde International Business & Languages in Groningen, Sevilla en Londen. Uiteindelijk behaalde hij zijn master in Hospitality Management aan de Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij begon zijn carrière als Business Developer voor Seats2meet. In 2008 opende hij als hotelmanager het eerste citizenM hotel op Amsterdam Airport. Voordat Robert zijn eigen bedrijf begon, adviseerde hij vanuit eventbureau Sendsteps tal van organisaties in de inhoudelijke opzet van hun events. In 2017 startte hij als zelfstandig dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. Robert volgde verder nog de post-HBO Journalistiek Interviewen aan de Hogeschool Utrecht en is tevens gecertificeerd Coach Practitioner (TA, NLP en Systemisch Werk). Sinds 2023 werkt hij eveneens als programmamaker. Robert spreekt vloeiend Engels en faciliteert regelmatig events in het buitenland.

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentator
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Robert Daverschot

“Knap hoe je deze ingewikkelde materie en de soms tongbrekende virologische termen vlekkeloos (in het Engels) hebt gepresenteerd”

― Bas Stiekema – Event Manager bij KNAW

“Robert wat deed je die lastige gesprekken weer goed”

― Elly van Wenum – Raadslid bij Gemeente Dordrecht

“Robert is een ervaren gespreksleider, zeer bedreven in het interviewen van mensen”

― Erik Swelheim – CFO bij KLM
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Robert Daverschot inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Robert Daverschot
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers