20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rens Polman

Rens Polman als spreker boeken

Op zoek naar een unieke en inspirerende gastspreker voor uw evenement? Ontdek Rens Polman, een veelzijdige, authentieke maker met een schat aan ervaring in de media-industrie. Met meer dan 13 jaar ervaring in het creëren van content, biedt Rens een unieke combinatie van openheid en humor om zijn publiek te raken. In deze pagina duiken we dieper in de wereld van Rens Polman, van zijn achtergrond als singer-songwriter en presentator tot zijn expertise in diverse media-velden.

Rens Polman

Presentator

Rens Polman als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Rens Polman een frisse, dynamische energie naar elk congres of seminar. Zijn achtergrond in zowel muziek als televisiepresentatie stelt hem in staat om gesprekken boeiend en levendig te houden, essentieel voor het succes van uw evenement. Zijn vaardigheid in het begeleiden van discussies en het betrekken van het publiek maakt hem een ideale keuze als dagvoorzitter.

Over contentcreatie en mediaproductie

In de wereld van contentcreatie en mediaproductie is Rens Polman een naam die eruit springt. Zijn ervaring strekt zich uit over diverse rollen zoals camera, regie, editing en geluidsmixage, en zijn werk is te zien in projecten voor grote namen als NS, Netflix en War Child. Kiezen voor een lezing van Rens betekent een diepe duik in de kunst en wetenschap van mediaproductie, van het concept tot de uitvoering.

Rens Polman inhuren voor een lezing

Het boeken van Rens Polman voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring met Quality Bookings. Ons all-inclusive tarieven en binnen 24 uur offerte belofte zorgen voor een soepele en zorgeloze planning. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie verzekeren u van een evenement dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Biografie van Rens Polman

Geboren op 4 november 1991, heeft Rens Polman zich ontwikkeld tot een veelzijdig talent in de Nederlandse entertainmentindustrie. Zijn muzikale reis begon in 2011 met het oprichten van het duo Lieve Bertha, samen met Koen Brouwer. Hun unieke sound en charismatische aanwezigheid wonnen snel de harten van het publiek, wat hen de publieksprijs opleverde in de categorie van singer-songwriters bij de Grote Prijs van Nederland in 2012.

Rens’ pad in de media nam een veelzijdige wending toen hij betrokken raakte bij het maken van content voor televisie en online platforms. Zijn rol in de populaire programma’s ‘Drugslab’ en ‘Spuiten en Slikken’, evenals zijn betrokkenheid bij War Child, toonden zijn vermogen om complexe onderwerpen aan te pakken met zowel ernst als een vleugje humor. Zijn recente werk als presentator bij ‘Keuringsdienst van Waarde’ en ‘LUCKY13′ onderstreept zijn veelzijdigheid en vaardigheid als communicator.

Rens Polman’s biografie is niet alleen het verhaal van een getalenteerde artiest en presentator, maar ook van iemand die zijn vaardigheden gebruikt om positieve verandering en bewustzijn te brengen in de samenleving. Met zijn authentieke benadering en natuurlijke charisma is Rens een inspirerende keuze voor uw volgende evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Rens Polman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Rens Polman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rens Polman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers