‘Kijk buiten de normale kaders en durf je dromen na te jagen’. Dat is het motto van singer-songwriter en presentator Rens Polman (1991). Dat motto maakt dat bedrijven de zanger en vlotte spreker graag inhuren voor bedrijfsevenementen die bedoeld zijn om relaties of medewerkers te inspireren. Rens Polman is er klaar voor, wij boeken hem graag voor u.

De zanger en presentator Rens Polman

Zanger, spreker en presentator Rens Polman richt met zijn vriend en ‘soulmate’ Koen Brouwers in 2011 het spraakmakende duo Lieve Bertha op. Ze maken niet alleen muziek, maar ook originele video’s. Het duo brengt twee albums uit: Er moet een meisje bij en Meisje in het gras. In 2012 winnen Koen en Rens de publieksprijs in de categorie singer-songwriters tijdens de Grote Prijs van Nederland, de jaarlijkse muziekonderscheiding die in het leven werd geroepen door popmagazine OOR en de VARA.

Met Lieve Bertha gaan Koen en Rens de muzikale boeken in als echte ‘lefgozers’. Ze trekken zich van de geldende muziekmores niets aan en gaan volledig hun eigen weg. Dat resulteert in een mix van nederpop en kleinkunst en in buitengewoon eigenzinnige Nederlandstalige liedjes. Kleine en grote zalen boeken het bijzondere duo dat veel fans heeft en een eigen YouTube-kanaal exploiteert. De mannen van Lieve Bertha doen alles zelf, ook de productie en distributie van hun muziek.

Ook u kunt deze ‘lefgozer’ inhuren

Naast zijn talent als singer-songwriter ontpopt Rens Polman zich tot charismatische presentator en spreker. De publieke omroep huurt hem in voor het grensverleggende programma 3LAB en de eigen website. Voor 3LAB maakt Rens de rubriek Rauwkost, een nieuws- en actualiteitenprogramma voor jongeren, waarin iedere presentator zijn eigen persoonlijke stijl inbrengt.

In 2016 gaat het geruchtmakende programma Spuiten en Slikken Rens inhuren voor een speciale rubriek over drugs. Ook in die rol toont de singer-songwriter zich een ‘lefgozer’ door op tv te experimenteren met drugs. In 2017 weet Spuiten en Slikken Rens te strikken als vaste presentator. Ook u kunt deze lefgozer in die rol inhuren. Dat is goed te weten als u voor uw bedrijfsevent op zoek bent naar een eigenzinnige spreker, gastheer of dagvoorzitter.

Contact opnemen met Rens Polman

Heeft Rens Polman als zanger, presentator of spreker uw interesse? Wilt u weten wat zijn mogelijkheden als dagvoorzitter eventueel zijn? Neem contact op met het Quality Bookings team voor aanvullende informatie of om deze spreker direct te boeken. Wij zijn u graag met een goed advies van dienst.

Rens Polman spreekt graag over:

Rens Polman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rens Polman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21