20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
René Mioch

René Mioch als spreker boeken

Ben je op zoek naar een unieke gastspreker die zowel de glamour van Hollywood als de ins en outs van de Nederlandse filmindustrie kan belichten? Dan is René Mioch jouw ideale keuze. Deze ervaren spreker biedt tijdens zijn presentaties van 45 minuten tot anderhalf uur een boeiend kijkje achter de schermen. Hij verbindt de wereld van film met het bedrijfsleven, gebruikmakend van unieke fragmenten en anekdotes. Onderwerpen als New Media, Change Management, en Branded & User-Generated Content worden vakkundig door hem behandeld. Zijn sessies zijn niet alleen informatief maar ook enorm inspirerend.

René Mioch

Haal Hollywood in huis!

René Mioch als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert René Mioch met zijn vermogen om te luisteren en relevante vragen te stellen. Hij is een natuurlijke en integere gespreksleider, bekend om zijn betrokkenheid en humor. Of het nu gaat om het leiden van een persconferentie of het bespreken van specifieke onderwerpen van jouw organisatie, René zorgt ervoor dat de essentie van de discussie altijd helder naar voren komt. Zijn achtergrond in de media-industrie verrijkt elk evenement met een unieke flair en expertise.

Over de wereld van film en media

De wereld van film en media is continu in beweging. Het kiezen voor dit onderwerp betekent dat je publiek inzicht krijgt in de dynamiek van deze fascinerende industrie. René Mioch neemt je mee op een reis door de nieuwste trends in media, de impact van veranderende technologieën, en de kunst van storytelling. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op onderwerpen zoals omgaan met beroemdheid, ondernemerschap, en motivatie binnen de filmindustrie. Deze thema’s zijn niet alleen relevant voor filmfanaten, maar bieden ook waardevolle inzichten voor professionals in elk bedrijfsveld.

René Mioch inhuren voor een lezing

Het inhuren van René Mioch voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, biedt Quality Bookings all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een offerte. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, zodat je ervaring zo soepel en bevredigend mogelijk is. Wij nemen alle drempels weg, zodat je je volledig kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van René Mioch

René Mioch is niet zomaar een naam in de wereld van film en media; hij is een symbool van expertise en charisma. Met een carrière die zich uitstrekt over [voeg aantal jaren toe], heeft René zich gevestigd als een vooraanstaand figuur in zowel de Nederlandse als internationale filmindustrie. Zijn reis begon met het presenteren van filmprogramma’s op televisie, maar al snel breidde hij zijn repertoire uit naar het presenteren van bedrijfspresentaties, awardshows, en workshops. Zijn veelzijdigheid blijkt ook uit zijn rol als dagvoorzitter en moderator, waarbij zijn natuurlijke interesse in mensen en bedrijven naar voren komt.

René’s ervaringen in Hollywood en zijn nauwe banden met beroemdheden geven hem een unieke invalshoek, die hij graag deelt met zijn publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen een showcase van zijn kennis, maar ook van zijn passie voor de filmindustrie. Of het nu gaat om een jubileum-gala, een première-avond, of een teambuilding-evenement, René weet hoe hij een onvergetelijke ervaring kan creëren. Zijn betrokkenheid bij het maken van films door personeel en de mogelijkheid om deze inzendingen door bekende filmmakers en acteurs te laten beoordelen, getuigt van zijn innovatieve aanpak.

René’s aanpak is altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie of doelgroep. Zijn vermogen om zijn verhaal relevant en boeiend te maken voor elk publiek is wat hem onderscheidt. Zijn openheid over zijn verhouding tot de sterren en de filmindustrie zorgt ervoor dat elk optreden een hoge entertainmentwaarde heeft. Met René Mioch haal je niet alleen een spreker in huis, maar een ware ervaring, doordrenkt met de allure van Hollywood en de diepgaande kennis van een industrie-expert.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over René Mioch

Schrijf een review

Video met René Mioch

Meer informatie & boekingen

René Mioch inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met René Mioch
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers