20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Professor Borgman

Professor Borgman als spreker boeken

Professor E. Borgman is heel hoogleraar aan een bekende Nederlandse Universiteit.

Professor Borgman

Professor E. Borgman is heel hoogleraar aan een bekende Nederlandse Universiteit.

Hij dreigt een saaie verhandeling te gaan houden over de zin en onzin van het leven. Hij behandelt hierin niet alleen de toestand van de wereld maar ook die van uw bedrijf of instelling. Het publiek vraagt zich af (en terecht) wie dit is wat hij bedoelt en vooral waarom hij is uitgenodigd.

Het betoog van Borgman wordt feller en hoe langer hoe onduidelijker, het publiek wordt betrokken bij een aantal van de wetenschappelijke tests die duidelijk moeten maken waarom coördinatie en samenwerking zo belangrijk zijn in het hedendaagse (zaken) leven. Als geen ander weet hij de link te leggen tussen jongleren en het thema van uw conferentie.

De thema’s creativiteit, veranderingsbereidheid, doorbreken van barrières enzovoort, kunnen heel mooi door middel van de metafoor van het jongleren aan de orde worden gesteld.

Ten slotte laat Professor Borgman in het kader ` hoe ver gaat de gekte die jongleren heet` een act zien die in het Cirque du Soleil niet zou misstaan, sterker nog de act is ook daadwerkelijk te zien geweest in dit wereld beroemde circus. Indien gewenst geeft de professor nog een op maat gemaakt college in jongleren, met andere woorden iedereen leert jongleren in 30 minuten tijd… Bijna iedereen,

Tijdsduur: 30 minuten

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Professor Borgman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Professor Borgman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Professor Borgman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers