Professor Borgman

Professor E. Borgman is heel hoogleraar aan een bekende Nederlandse Universiteit.

Hij dreigt een saaie verhandeling te gaan houden over de zin en onzin van het leven. Hij behandelt hierin niet alleen de toestand van de wereld maar ook die van uw bedrijf of instelling. Het publiek vraagt zich af (en terecht) wie dit is wat hij bedoelt en vooral waarom hij is uitgenodigd.

Het betoog van Borgman wordt feller en hoe langer hoe onduidelijker, het publiek wordt betrokken bij een aantal van de wetenschappelijke tests die duidelijk moeten maken waarom coördinatie en samenwerking zo belangrijk zijn in het hedendaagse (zaken) leven. Als geen ander weet hij de link te leggen tussen jongleren en het thema van uw conferentie.

De thema’s creativiteit, veranderingsbereidheid, doorbreken van barrières enzovoort, kunnen heel mooi door middel van de metafoor van het jongleren aan de orde worden gesteld.

Ten slotte laat Professor Borgman in het kader ` hoe ver gaat de gekte die jongleren heet` een act zien die in het Cirque du Soleil niet zou misstaan, sterker nog de act is ook daadwerkelijk te zien geweest in dit wereld beroemde circus. Indien gewenst geeft de professor nog een op maat gemaakt college in jongleren, met andere woorden iedereen leert jongleren in 30 minuten tijd… Bijna iedereen,

Tijdsduur: 30 minuten

Professor Borgman spreekt graag over:

Professor Borgman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Professor Borgman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21