Bij het grote publiek is Peter Lusse vooral bekend geworden door komische rollen in populaire televisieseries als Vrienden voor het leven. Maar hij heeft veel meer gedaan in zijn ruim dertigjarige carrière. Lusse is niet alleen cabaretier en acteur, maar ook zanger, presentator, schrijver, vertaler en columnist.

Vrienden voor het leven
Peter Lusse wordt opgeleid aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, en studeert later ook Klassieke Zang bij diverse leermeesters. In de eerste jaren van zijn carrière wordt hij vooral bekend als hoofdrolspeler in veelbekeken comedy’s als Vrienden voor het leven, Schiet mij maar Lek, Mag het ietsje meer zijn en Nieuwe buren. Hij presenteert verder diverse televisieprogramma’s, waaronder de quiz Brainstorm, programma’s voor kinderen en de sketchshow Lekker lang Lusse.

Acteur, auteur, zanger
In het theater is Peter Lusse te zien in verscheidene cabaretvoorstellingen en speelt hij in blijspelen, zoals ‘Het zakkendiner’ en ‘The odd couple’. Verder schittert hij in een aantal musicals, waaronder Fien, Doornroosje, Rembrandt en Chicago.  Ook als schrijver heeft Lusse inmiddels zijn sporen verdiend: uit zijn pen vloeiden talloze liedteksten, sketches, conférences, comedy’s en columns. Als zanger is hij thuis in verschillende genres, hoewel de nadruk ligt op cabaret en klassiek (oratorium en opera).

Het bedrijfsevenementencircuit is voor Peter Lusse geen onbekend terrein. Hij treedt met enige regelmaat op als presentator, maar zijn kracht ligt toch vooral bij de conference op maat.

Peter Lusse spreekt graag over:

Peter Lusse boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter Lusse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21