20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nieky Holzken
Exclusief bij
Quality Bookings

Nieky Holzken als spreker boeken

Zoek je een spreker die niet alleen inspireert, maar ook een verhaal van strijd en overwinning deelt? Nieky Holzken, een naam die resoneert in de wereld van kickboksen en boksen, is nu beschikbaar voor boekingen als gastspreker. Met zijn unieke levensverhaal, vol met hoogtepunten en uitdagingen, biedt hij een kijkje in de wereld van topsport. Op deze pagina ontdek je waarom Nieky Holzken de ideale spreker is voor jouw evenement.

Nieky Holzken

Wereldkampioen boxen

Over doorzettingsvermogen en zelfdiscipline

Doorzettingsvermogen en zelfdiscipline zijn cruciaal in de sport, maar ook in het dagelijks leven. Nieky Holzken belichaamt deze kwaliteiten als geen ander. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over hoe deze eigenschappen kunnen leiden tot succes, zowel persoonlijk als professioneel. Zijn lezingen bieden niet alleen inspiratie maar ook praktische tips over hoe je doorzettingsvermogen en zelfdiscipline kunt ontwikkelen en toepassen.

Nieky Holzken inhuren voor een lezing

Het boeken van Nieky Holzken voor een lezing is een gestroomlijnd proces. We begrijpen dat je tijd kostbaar is, daarom zorgen wij voor een all-inclusive tarief en een offerte binnen 24 uur. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Biografie van Nieky Holzken

Nieky Holzken, geboren in Helmond, Nederland, is een inspirerende figuur in de wereld van de vechtsport. Hij begon zijn carrière in het kickboksen en maakte al snel naam door zijn ongeëvenaarde techniek en vechtlust. Zijn passie voor de sport werd al vroeg duidelijk, en door zijn harde werk en doorzettingsvermogen bereikte hij de top van de kickbokswereld.

Holzken’s reis naar succes was niet zonder hindernissen. Hij heeft meerdere tegenslagen en blessures moeten overwinnen, wat zijn mentale kracht en doorzettingsvermogen alleen maar versterkte. Zijn vermogen om terug te komen na tegenslag maakt zijn verhaal des te inspirerender. Hij heeft meerdere wereldtitels op zijn naam staan en is bekend om zijn spectaculaire gevechten.

Naast zijn indrukwekkende carrière in het kickboksen, heeft Holzken ook succes geboekt in het professioneel boksen. Zijn overstap naar het boksen toonde zijn veelzijdigheid en vastberadenheid om zichzelf voortdurend te verbeteren en uit te dagen. Zijn gevechten trekken wereldwijd aandacht en zijn techniek en kracht worden geroemd.

Holzken’s succes is niet alleen beperkt tot de ring. Hij heeft ook een rol gespeeld in films en televisieseries, waarmee hij zijn talenten buiten de vechtsportarena heeft laten zien. Zijn charisma en natuurlijke aanwezigheid voor de camera hebben hem tot een geliefd figuur gemaakt bij een breed publiek.

Zijn persoonlijke leven is een weerspiegeling van zijn professionele ethos. Holzken is een toegewijde familie man, die de waarden van doorzettingsvermogen, discipline en nederigheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze waarden deelt hij graag met anderen, zowel in zijn professionele als persoonlijke leven.

Met zijn rijke ervaring en boeiende persoonlijkheid is Nieky Holzken een uitstekende keuze voor jouw evenement. Of het nu gaat om een lezing over doorzettingsvermogen en zelfdiscipline, een inspirerende sessie voor sportliefhebbers, of een krachtige presentatie op een zakelijk evenement, Nieky brengt een unieke dynamiek en energie. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend, maar biedt ook praktische inzichten die toepasbaar zijn in zowel de persoonlijke als professionele sfeer.

Ontdek de kracht van Nieky Holzken en maak je evenement onvergetelijk. Neem contact op met Quality Bookings, waar ons ervaren team klaarstaat om je te helpen met al je vragen en wensen. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle service en uitgebreide support zorgen we ervoor dat jouw boeking soepel en succesvol verloopt. Boek nu en ervaar de impact van een lezing door Nieky Holzken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Nieky Holzken

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Nieky Holzken inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Nieky Holzken
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers