20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michael van Praag

Michael van Praag als spreker boeken

Michael van Praag, een naam die klinkt als een klok in de wereld van sport en bestuur, is de ideale keuze als gastspreker voor jouw evenement. Met zijn rijke ervaring in de voetbalwereld, zowel op nationaal als internationaal niveau, biedt Michael een uniek inzicht in thema’s zoals leiderschap, teambuilding, en het belang van fair play. Zijn carrière, die zich uitstrekt van voorzitter van Ajax tot prominente rollen binnen de UEFA en FIFA, is een bron van inspirerende verhalen en waardevolle lessen. Door Michael van Praag te boeken, haal je niet alleen een sporticoon in huis, maar ook een spreker die weet hoe je met passie, integriteit en visie successen behaalt.

Michael van Praag

Scheidsrechter

Michael van Praag als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Michael van Praag een extra dimensie naar jouw evenement. Zijn vermogen om mensen te verbinden en te inspireren is ongeëvenaard. Hij combineert zijn diepgaande kennis van de sportwereld met een scherp inzicht in bestuurlijke processen. Zijn ervaring in het leiden van discussies op hoog niveau maakt hem de perfecte keuze voor evenementen die zich richten op sportmanagement, ethiek in de sport, en internationale sportrelaties. Met Michael van Praag als dagvoorzitter verzeker je je van een evenement dat niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook wordt geleid met charisma en autoriteit.

Over sportbestuur

Sportbestuur is een complex en fascinerend veld dat essentieel is voor het succes van elke sportorganisatie. Michael van Praag, met zijn uitgebreide ervaring in dit domein, is de ideale spreker om dit onderwerp tot leven te brengen. Hij kan discussiëren over de uitdagingen van het managen van een topvoetbalclub, de dynamiek binnen internationale sportorganisaties, en het belang van ethiek en transparantie in de sport. Door voor Michael van Praag te kiezen, kies je voor een spreker die niet alleen theoretische kennis deelt, maar ook praktische inzichten en persoonlijke ervaringen die je publiek zullen boeien en inspireren.

Michael van Praag inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Michael van Praag als spreker is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings, en ons team zal binnen 24 uur reageren met een offerte. Wij bieden all-inclusive tarieven, dus geen onverwachte kosten achteraf. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat zowel de voorbereiding als de uitvoering van het evenement vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en hoge klantbeoordelingen kun je erop vertrouwen dat jouw keuze voor Michael van Praag een succes wordt.

Biografie van Michael van Praag

Michael van Praag, geboren in 1947 in Amsterdam, heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug die hem tot een van de meest gerespecteerde figuren in de internationale sportwereld heeft gemaakt. Zijn liefde voor voetbal begon al vroeg, aangewakkerd door zijn vader Jaap van Praag, die ook voorzitter van Ajax was. Michael volgde in zijn vaders voetsporen en werd in 1989 voorzitter van Ajax, een positie die hij tot 2003 bekleedde. Tijdens zijn voorzitterschap beleefde Ajax grote successen, waaronder de winst van de UEFA Champions League in 1995.

Na zijn periode bij Ajax richtte Michael zich op internationale functies binnen de voetbalwereld. Hij was lid van verschillende commissies van de UEFA en de FIFA, waar hij zich vooral inzette voor fair play en ethiek in de sport. Zijn inspanningen om de sport te zuiveren van corruptie en om transparantie en integriteit te bevorderen, hebben veel respect afgedwongen.

Naast zijn werk in de sportwereld is Michael van Praag ook actief geweest in de muziekindustrie. Hij was eigenaar van een aantal platenzaken en een platenlabel, wat zijn veelzijdigheid als zakenman onderstreept.

Michael van Praag’s bijdrage aan de sport is meerdere malen erkend. Hij ontving de Gouden Speld van de KNVB en werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Zijn kennis, ervaring en passie maken hem tot een van de meest inspirerende sprekers in de sportwereld.

Door zijn unieke combinatie van ervaringen in zowel de sport- als de zakenwereld is Michael van Praag een spreker die een breed scala aan onderwerpen kan aansnijden, altijd met een focus op integriteit, leiderschap en het overwinnen van uitdagingen. Zijn verhalen zijn niet alleen leerzaam, maar ook enorm inspirerend, waardoor hij een perfecte match is voor jouw evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Michael van Praag

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Michael van Praag inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Michael van Praag
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers