20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
David Endt

David Endt als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker met een rijke achtergrond in de sportjournalistiek en voetbalwereld, dan is David Endt de perfecte keuze. Bekend om zijn diepgaande kennis van en passie voor voetbal, heeft David Endt een indrukwekkende carrière opgebouwd als teammanager van Ajax en als sportjournalist. Deze pagina neemt je mee door het fascinerende verhaal van Endt, zijn expertise in de voetbalwereld, en hoe je hem kunt inhuren voor jouw evenement.

David Endt

Voetbal en teammanagement

Over voetbal en teammanagement

David Endt is een autoriteit op het gebied van voetbal en teammanagement. Met zijn uitgebreide ervaring bij Ajax, zowel als speler en teammanager, biedt hij unieke inzichten in de wereld van professioneel voetbal. Tijdens zijn lezingen behandelt hij onderwerpen variërend van teamdynamiek en leiderschap tot de evolutie van voetbalstrategieën. Endt combineert persoonlijke anekdotes met professionele analyses om een boeiend en leerzaam verhaal te vertellen. Kies je voor David Endt als spreker, dan kies je voor een diepgaande en inspirerende blik in de voetbalwereld.

David Endt inhuren voor een lezing

Het boeken van David Endt voor jouw evenement is een eenvoudige en soepele ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we dat het boekingsproces helder en efficiënt moet zijn. Neem contact met ons op, en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte. We begeleiden je door elke stap van het proces, van het eerste contact tot de uitvoering van de lezing, en zorgen ervoor dat al je wensen worden vervuld. Met onze boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie van David Endt

Geboren in Den Haag op 12 februari 1954, heeft David Endt een levenslange passie voor voetbal. Als jeugdspeler bij Ajax in de jaren zeventig en later als teammanager, heeft Endt een unieke reis gemaakt in de voetbalwereld. Ondanks een vroege blessure die zijn spelerscarrière beperkte, bleef Endt zijn liefde voor de sport voeden door verschillende rollen binnen en buiten het voetbalveld.

Endt’s carrière bij Ajax begon in 1989 als redacteur, waarna hij van 1993 tot 1999 verantwoordelijk was voor de perscontacten van de club. In 1997 nam hij de rol van teammanager op zich, waar hij een vertrouwenspersoon werd voor veel spelers. Deze periode markeert een aanzienlijke invloed op de club, waarbij hij dichtbij de actie en het hart van Ajax stond.

Naast zijn werk bij Ajax, heeft Endt ook een indrukwekkende carrière als sportjournalist en columnist opgebouwd. Hij schreef voor Het Parool en werkte als freelancer voor Eurosport. Zijn publicaties, voornamelijk over Ajax, tonen zijn diepgaande kennis en liefde voor de sport. Zijn boeken en columns zijn niet alleen informatief, maar ook rijk aan verhalen die zowel de hartstocht als de complexiteit van voetbal weerspiegelen.

Endt’s expertise strekt zich uit tot diverse aspecten van voetbal, waaronder sportmarketing, teammanagement, en media-relaties. Zijn unieke perspectief, opgedaan door jarenlange ervaring in verschillende facetten van de sport, maakt hem een veelgevraagde spreker en expert.

Als spreker brengt David Endt een combinatie van praktische ervaring, diepgaande kennis en een persoonlijk verhaal naar jouw evenement. Zijn lezingen zijn verrijkt met anekdotes uit zijn rijke carrière, waardoor zijn toespraken niet alleen informatief, maar ook zeer boeiend zijn. Hij weet als geen ander de nuances van het voetbal en teammanagement te verhelderen en biedt waardevolle inzichten voor zowel voetballiefhebbers als professionals in de sport.

Met David Endt haal je een spreker in huis die niet alleen een expert is in zijn vakgebied, maar ook een boeiende verteller die jouw publiek kan inspireren en informeren. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van professioneel voetbal en de lessen die daaruit getrokken kunnen worden, zowel binnen als buiten het sportveld.

Bij Quality Bookings streven we ernaar om de perfecte match te maken voor jouw evenement. Met onze uitgebreide ervaring in spreker management en ons directe contact met ruim 1070 sprekers, waaronder exclusief management van meer dan 140 sprekers, vinden we altijd de juiste spreker voor jouw behoeften. Boek David Endt vandaag nog voor een onvergetelijke en inspirerende lezing.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over David Endt

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

David Endt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met David Endt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers