20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Mert Ugurdiken

Mert Ugurdiken als spreker boeken

Hij is een van de pioniers in het YouTube-landschap en heeft daar inmiddels bijna een half miljoen abonnees. We hebben het natuurlijk over Mert Ugurdiken, de razend populaire vlogger die als eerste YouTuber een contract aangeboden kreeg van televisiezender RTL. Tegenwoordig timmert hij ook als spreker hard aan de weg en willen organisaties hem inhuren voor lezingen over ondernemerschap, video en social media.

Mert Ugurdiken

Populaire vlogger

Biografie van Mert Ugurdiken

Mert Ugurdiken – beter bekend als Mertabi – wordt geboren op 15 maart 1993 in Venray. In zijn pubertijd experimenteert hij zoals zoveel jongeren met YouTube. Maar in tegenstelling tot de video’s van anderen, blijken die van Mert snel aan te slaan bij het grote publiek. Hij specialiseert zich in comedy sketches, waarin hij zelfbedachte typetjes speelt waarmee hij de komische kant van alledaagse situaties in de maatschappij uitlicht.

Nadat hij in 2010 start met het ontwikkelen en produceren van video’s, groeit de fanschare van Mert op YouTube in razend tempo. Hij groeit uit tot een van de grootste namen in de wereld van online video en weet met originele invalshoeken steeds weer nieuwe kijkers aan te trekken. Zijn grote succes zorgt er zelfs voor dat zijn rechtenstudie besluit op te geven – het een valt niet met het ander te combineren.

Van YouTuber tot televisiester

Het afbreken van zijn studie blijkt de juiste keuze voor zijn carrière. Mert concentreert zich volledig op het uitbouwen van zijn YouTube-kanaal en trekt hiermee de aandacht van televisiezenders als RTL. Die hebben in dit online tijdperk juist moeite om de aandacht van de jonge kijker vast te houden en zoeken naar de juiste persoonlijkheden om deze generatie aan te spreken.

+ lees meer

Het leidt tot een tweejarig contract voor Mert bij RTL in 2014, waarmee hij de eerste YouTuber wordt die officieel voor een televisiezender aan de slag gaat. In de tussentijd groeit ook zijn eigen YouTube-kanaal in onverminderd tempo voort. In 2015 wint hij de televisieprijs ‘De TV-Beelden’ in de categorie ‘Best made for web’ voor zijn online serie ‘Marokkaan Geeft Rijles’, op dat moment een van de best bekeken comedy-webseries in Nederland.

Ondernemer en YouTuber boeken voor inspirerende lezing

Dankzij zijn vele successen als YouTuber ondernemer, acteur, regisseur en scriptschrijver vragen organisaties Mert steeds vaker om te spreken op congressen en andere events. Als rolmodel voor de jongere generatie kan hij op bevlogen wijze uitleggen hoe je een selfmade bedrijf opbouwt, een publiek vasthoudt en meebeweegt met het ritme van het digitale zakenleven.

Bedrijven die Mert inhuren voor een lezing of gastoptreden, kunnen rekenen op dezelfde humor en scherpzinnigheid waarmee hij zijn online populariteit verworven heeft. Hij slaagt er als spreker op overtuigende wijze in om anderen te inspireren en hen de sleur van het dagelijks leven even te laten vergeten. Met name bij jonge doelgroepen zijn Mert zijn energieke presentaties bijzonder geliefd.

Contact opnemen met Mert Ugurdiken

Wilt u Mert Ugurdiken ook inhuren voor een inspirerende presentatie over de wereld van YouTube, social media en het ondernemerschap? Deze humoristische persoonlijkheid weet zijn publiek met originele invalshoeken en komische sketches elke keer weer te verrassen. Neem voor meer informatie of om direct te boeken contact op met het behulpzame team van Quality Bookings. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van een maatwerk lezing voor uw organisatie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Mert Ugurdiken
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Mert Ugurdiken inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mert Ugurdiken
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers