Als 10-jarige werd Marjorie Knol voor het leven getekend. Ze zat te spelen in een papiercontainer toen het papier vlam vatte. Knol kon de container niet vlug genoeg verlaten en liep over haar hele lichaam ernstige brandwonden op.

Desondanks is zij niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze mag dan slachtoffer zijn, maar weigert deze rol aan te nemen. U kunt Marjorie Knol inhuren als spreker. Ze vertelt een indrukwekkend verhaal over hoe zij ondanks de moeilijke tijden altijd positief probeert te blijven.

Doorzetten, genieten en stralen, zijn de motto’s van Knol. Hoewel het niet altijd makkelijk is, probeert zij altijd te blijven genieten van het leven en blij te zijn met zichzelf.

Wilt u luisteren naar het ontroerende verhaal van Marjorie Knol en haar  inhuren als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Marjorie Knol boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marjorie Knol. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21