Marijke Helwegen

Wie kent Marijke Helwegen niet? Deze glamourvolle ‘ambassadrice van de plastische chirurgie’ is alom befaamd. Als de personificatie van de facelift is niemand beter gekwalificeerd om een facelift van een bedrijf of product sprankelend te presenteren.

Mediapersoonlijkheid
Marijke Helwegen, geboren in Geleen, heeft jarenlang de public relations en marketing verzorgd voor de kliniek van de bekende cosmetische arts Robert Schoemacher. Daarmee is zij uitgegroeid tot uithangbord voor cosmetische ingrepen en een gevierde societyfiguur en mediapersoonlijkheid. Van 2005 tot 2007 presenteerde zij een eigen glamourprogramma op RTV Utrecht.

Facelift
In economische zware tijden worden bedrijfslogo’s en producten bij voorkeur opgefrist in plaats van geheel vernieuwd. Zo wordt de levensduur verlengd en het verstrijken van de houdbaarheidsdatum uitgesteld. Als personificatie van de facelift is Marijke Helwegen bij uitstek geschikt om zo’n opfrisbeurt binnen uw bedrijf te presenteren aan uw gasten, klanten en de pers. Van iedere presentatie maakt zij een unieke happening vol glitter en glamour. Daarbij legt zij een link tussen de metamorfose die een vrouw kan ondergaan en de facelift van een bedrijf. Als ervaringsdeskundige op het gebied van cosmetische chirurgie is zij als geen ander in staat om met verve onder woorden te brengen hoe belangrijk het is om de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk, tussen lichaam en geest. Met haar charmante zachte ‘g’ is Marijke Helwegen niet voor niets een veelgevraagd spreekster op zowel zakelijke als culturele bijeenkomsten.

Marijke Helwegen spreekt graag over:

Marijke Helwegen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marijke Helwegen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21