20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kevin Brouwer Copyright foto: Jimmy James

Kevin Brouwer als spreker boeken

De televisiekijker kent Kevin Brouwer als presentator van televisieprogramma’s zoals Trips & Travel, De Beste van Nederland, Da’s Goed Geregeld en Weddingplanner. Ook als eigenaar en Creative Director van Stay in Touch Media timmert deze sympathieke ondernemer in de televisiewereld al jaren aan de weg. Zijn creativiteit, tomeloze enthousiasme en aangeboren talent voor presenteren maken dat steeds meer organisaties hem boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor hun evenement.

Kevin Brouwer

Dagvoorzitter

Kevin Brouwer als dagvoorzitter

Het inhuren van Kevin Brouwer als dagvoorzitter is een uitstekende keuze voor elk evenement dat een professionele, boeiende en bekwame leiding vereist. Met zijn uitgebreide ervaring in de mediawereld, zowel voor de radio als op televisie, beschikt Kevin over de unieke vaardigheden die nodig zijn om elk evenement soepel en succesvol te laten verlopen. Hij staat bekend om zijn vermogen om discussies te stimuleren, panelleden en sprekers effectief te introduceren en te begeleiden, en tegelijkertijd het publiek actief betrokken te houden.

Zijn achtergrond als presentator en producent geeft hem een diep begrip van het belang van timing, dynamiek en interactie binnen een programma. Kevin past zich moeiteloos aan verschillende situaties en publiek aan, of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een cultureel evenement of een educatief seminar. Hij weet hoe hij een evenwicht moet vinden tussen formele en informele momenten, zorgt voor een vlotte overgang tussen verschillende onderdelen van het programma en houdt de energie van het publiek de hele dag door hoog.

Als dagvoorzitter zorgt Kevin ervoor dat uw evenement niet alleen informatief en boeiend is, maar ook memorabel. Hij benadert elk evenement met een frisse blik en brengt zijn eigen unieke stijl en charisma, wat helpt om een levendige en interactieve sfeer te creëren. Zijn ervaring in het omgaan met diverse groepen en persoonlijkheden stelt hem in staat om met gemak te navigeren door complexe discussies, terwijl hij de focus houdt op de doelstellingen van het evenement.

Biografie van Kevin Brouwer

Kevin Brouwer is een veelzijdige en getalenteerde mediafiguur met een indrukwekkende carrière in de Nederlandse radio- en televisiewereld. Zijn reis begon in 1994 toen hij als technicus, producer en DJ werkte bij verscheidene radiozenders, waaronder Radio Schiedam, StadsRadio Delft, Yorin FM, Fresh FM en Megastad FM. Deze vroege ervaringen vormden de basis voor zijn veelzijdige talenten in de mediawereld.

Van 2003 tot 2007 maakte Kevin de overstap naar televisie, waar hij werkte voor de regionale tv-zender RNN7. Hij presenteerde hier diverse programma’s zoals ‘Show Gallery’, ‘Fun & Food’, ‘Geld & Financiën’, ‘Arbeidsmarkt TV’, ‘De Beste Commercial’ en ‘RNN Vandaag’. Zijn vermogen om een breed scala aan onderwerpen te presenteren, getuigt van zijn veelzijdigheid. Hij werkte samen met bekende Nederlandse persoonlijkheden zoals Viola Holt, John de Wolf, Inge de Bruijn, Bert Kuizenga en Edvard Niessing.

Zijn talent bleef niet onopgemerkt. In 2005 won Kevin een prestigieuze Gouden Leeuw voor beste presentator tijdens de Gala Award Show. Een jaar eerder, in 2004, werd hij door Endemol Nederland ingeschakeld voor RTL-programma’s als ‘Puzzeltijd’, ‘Zestien Miljoen Winnaars’, ‘Lijn4’ en ‘DVD Toppers’. Deze ervaringen versterkten zijn reputatie als een dynamische en boeiende televisiepersoonlijkheid.

Later in zijn carrière werd Kevin zowel producent als presentator van het populaire programma ‘LifestyleXperience’ en verscheen hij op SBS6 met ‘Tele-‘ en ‘CityTrends’. Vanaf 2013 nam zijn carrière een nieuwe wending toen hij met zijn productiebedrijf Stay in Touch Media BV formats begon te produceren voor RTL4, waaronder ‘Trips & Travel’, ‘Da’s Goed Geregeld’, ‘De Beste van Nederland’, ‘Business NL’ en ‘De Helden van Nu’.

Zijn rol als presentator werd nog prominenter toen hij twee seizoenen lang de show ‘RTL Weddingplanner’ presenteerde. In 2017 was hij de gastheer van de allereerste zakelijke talkshow vanuit Rotterdam op RTL Z, ‘Busines010’, waar hij prominente gasten ontving zoals Albert Verlinde, Ahmed Aboutaleb, Fred van Leer, Gordon Heukeroth en Jan-Kees de Jager. Zijn vaardigheden als interviewer en presentator kwamen hierbij duidelijk naar voren.

In het najaar van 2020 presenteerde hij samen met Nance Coolen het programma ‘De Helden van Nu’ voor RTL4, en in januari 2021 werd bekend dat het programma, en daarmee ook Kevin, de overstap maakte naar SBS6. Buiten zijn televisiewerk is Kevin ook actief als Mindset Ambassador bij De Mindset Academy, waar hij zijn kennis en ervaring inzet om anderen te inspireren en te motiveren.

Kevin Brouwer’s carrière getuigt van zijn veelzijdigheid, aanpassingsvermogen en zijn vermogen om publiek te boeien, zowel op het scherm als op het podium. Als gastspreker brengt hij al deze ervaringen samen, waardoor hij een unieke en dynamische aanwezigheid biedt voor elk evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Kevin Brouwer

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Kevin Brouwer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kevin Brouwer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers