Info & boekingen
Spreker Kevin Brouwer - Dagvoorzitter Copyright foto: Jimmy James

Kevin Brouwer Dagvoorzitter

Kevin Brouwer als spreker boeken

De televisiekijker kent Kevin Brouwer als presentator van televisieprogramma’s zoals Trips & Travel, De Beste van Nederland, Da’s Goed Geregeld en Weddingplanner. Ook als eigenaar en Creative Director van Stay in Touch Media timmert deze sympathieke ondernemer in de televisiewereld al jaren aan de weg. Zijn creativiteit, tomeloze enthousiasme en aangeboren talent voor presenteren maken dat steeds meer organisaties hem boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor hun evenement.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Kevin Brouwer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Kevin Brouwer wordt op 13 november 1982 geboren in Schiedam en komt al op 12-jarige leeftijd in aanraking met radio. Vervolgens werkt hij als technicus, producer en DJ bij radiozenders zoals Radio Schiedam, StadsRadio Delft, Megastad FM, Yorin FM en Fresh FM. Omdat ook de televisiewereld de getalenteerde presentator trekt, gaat hij in 2003 aan de slag bij de regionale televisiezender RNN7.

Kevin werkt 4 jaar lang voor RNN7 als voice-over en presentator. Hij presenteert hier programma’s waaronder RNN Vandaag, Show Gallery, De Beste Commercial, Fun & Food, Geld & Financiën en Arbeidsmarkt TV. Ook werkt hij in deze periode samen met gevestigde namen als Inge de Bruijn, John de Wolf, Viola Holt, Edvard Niessing en Bert Kuizenga.

 

Presentator Kevin Brouwer boeken als spreker

Kevin’s inspanningen blijven in de televisiewereld niet onopgemerkt en vanaf 2004 zet Endemol Nederland hem veelvuldig in voor RTL-programma’s zoals DVD Toppers, Lijn4, Puzzeltijd en Zestien Miljoen Winnaars. Een jaar later wint hij tijdens de Gala Award Show een Gouden Leeuw voor de beste presentator en wordt hij naast presentator ook producent van LifestyleXperience.

Zowel bij deelnemers als kijkers van zijn televisieprogramma’s valt de jonge presentator uitstekend in de smaak. Geprezen worden onder meer zijn positieve uitstraling, bevlogenheid en veelzijdige inzetbaarheid. 

Ook opvallend is dat Kevin niet alleen goed uit de voeten kan met presentatieteksten, maar daarnaast moeiteloos weet in te spelen op niet-gescripte situaties. Deze vaardigheid komt de creatieve duizendpoot goed van pas, want hij ontvangt steeds meer aanvragen van organisaties die hem willen inhuren als dagvoorzitter of presentator voor hun zakelijke evenement.

 

Televisiewerk en eigen productiebedrijf

In 2017 neemt Kevin’s televisiecarrière een nieuwe wending en gaat hij aan de slag als presentator van de RTL 7-talkshow Business010. Hier ontvangt hij prominente gasten waaronder Gordon Heukeroth, Fred van Leer, Ahmed Aboutaleb, Albert Verlinde en Jan-Kees de Jager. In 2020 presenteert hij samen met Nance Coolen het RTL 4-programma De Helden Van Nu en in 2021 maakt hij de overstap naar SBS6.

De veelzijdigheid van de inmiddels gelouterde presentator komt niet alleen tot uiting in zijn televisiewerk, maar ook in de stappen die hij zet als ondernemer. Met zijn eigen productiebedrijf Stay in Touch Media produceert Kevin vanaf 2013 de formats van Trips & Travel, De Beste van Nederland, Da’s Goed Geregeld, De Helden Van Nu, Business NL en RTL Weddingplanner. Van het laatstgenoemde programma is hij ook enkele seizoenen te bewonderen als presentator.

 

Ondernemer Kevin Brouwer inhuren als dagvoorzitter

Naast zijn televisiewerkzaamheden en werk als eigenaar en Creative Director van zijn productiebedrijf is Kevin co-founder en Mindset Ambassador bij De Mindset Academy en MindsetFlix. Zijn gecombineerde ervaring als presentator en ondernemer maken hem een geliefde keuze bij organisaties die op zoek zijn naar een dagvoorzitter of spreker voor hun zakelijke event.

Kevin’s enthousiasmerende presentatiestijl en uitmuntende improvisatievermogen zorgen ervoor dat hij elke presentatieklus op een boeiende en natuurlijke manier in goede banen weet te leiden. In een rol als presentator of dagvoorzitter op een congres, symposium of seminar interviewt hij de meest wisselende doelgroepen en deinst hij niet terug voor wat complexere interviews en vakinhoudelijke onderwerpen. 

 

Contact opnemen met Kevin Brouwer

Wilt u Kevin Brouwer inhuren als representatieve en flexibele dagvoorzitter of presentator voor uw evenement? Het team van Quality Bookings ondersteunt u graag bij het boeken van deze sympathieke televisiepersoonlijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Meer informatie & boekingen

Kevin Brouwer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

 • Snel contact met Kevin Brouwer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers