Karen Romme is een ondernemer en auteur van ondernemersboeken die bekend werd met haar marketingtheorie Calimeromarketing. Daarnaast is zij ook columniste en kunt u haar inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Ondernemer
Romme werd zelf op vijfentwintigjarige leeftijd ondernemer. Ze werkte na een faillissement enige tijd als directeur voor een ander bedrijf en runt tegenwoordig haar eigen multimedia-uitgeverij op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.

Verder schrijft zij ondernemersboeken en werd bekend met haar theorie Calimeromarketing. Deze theorie legde zij uit in de bestseller Calimeromarketing, waarin zij beschrijft hoe kleine ondernemingen, freelancers en zelfstandigen de concurrentie aan kunnen gaan met grote bedrijven.

Calimeromarketing
Tegenwoordig geeft zij regelmatig lezingen, workshops en colleges over haar marketingfilosofie. Als spreker legt zij uit hoe Calimeromarketing in de hedendaagse wereld, met sociale media, is toe te passen.

Romme legt onder andere uit wat haar filosofie inhoudt en uit welke tien spelregels die bestaat. Vervolgens vertelt zij wat ondernemers kunnen proberen te bereiken en hoe zij dat kunnen bewerkstelligen.

Wilt u Karen Romme boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Karen Romme spreekt graag over:

Karen Romme boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Karen Romme. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21