20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Karen Romme

Karen Romme als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek dan niet verder! Karen Romme, een gerenommeerde marketingdeskundige en ondernemer, is de ideale keuze. Met haar rijke ervaring in het opzetten en leiden van een succesvol bedrijf, biedt Karen unieke inzichten en praktische adviezen. In deze pagina leer je meer over Karen’s expertise in de marketingwereld, met name Calimeromarketing, en hoe haar ervaringen jouw evenement kunnen verrijken.

Karen Romme

Marketing & ondernemerschap

Karen Romme als dagvoorzitter boeken

Als ervaren dagvoorzitter brengt Karen Romme een extra dimensie aan jouw congres of seminar. Haar vermogen om interactieve en boeiende sessies te leiden, maakt haar de perfecte keuze voor elke bijeenkomst. Karen’s jarenlange ervaring met diverse groepen, van ondernemers tot academici, stelt haar in staat om elk evenement soepel en effectief te modereren.

Over Calimeromarketing

Calimeromarketing, het door Karen Romme bedachte concept, is een revolutionaire benadering van marketing voor ondernemers. Deze filosofie, gebaseerd op tien spelregels, helpt ondernemers te begrijpen wat ze moeten bereiken en hoe dit te doen. Karen’s presentaties over dit onderwerp zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend, waardoor ze een must-attend zijn voor ondernemers die hun marketingstrategieën willen verbeteren.

Karen Romme inhuren voor een lezing

Het boeken van Karen Romme voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Ons team bij Quality Bookings zorgt voor een all-inclusive tarief en een snelle offerte binnen 24 uur. Wij staan klaar om alle stappen met je door te nemen, van het kiezen van een datum tot het afstemmen van de inhoud van de lezing, zodat jouw evenement naadloos verloopt.

Biografie van Karen Romme

Karen Romme is een dynamische figuur in de wereld van het ondernemerschap en de marketing. Haar reis begon als een ondernemer die haar eigen bedrijf opzette in een competitieve markt. Deze ervaring verrijkte haar inzicht in de uitdagingen en kansen van het moderne ondernemerschap. Karen’s betrokkenheid bij duurzaamheid en haar besluit om haar bedrijf over te dragen weerspiegelen haar toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en haar verlangen om een positieve impact te maken.

Sinds 2004 heeft Karen meer dan 700 presentaties, workshops en colleges gegeven over een breed scala aan onderwerpen, waaronder Calimeromarketing, ondernemerschap in Nederland, en effectieve inzet van sociale media. Haar presentaties zijn niet alleen informatief maar ook uiterst boeiend, waardoor ze een gewilde spreker is bij diverse organisaties en evenementen.

Karen heeft een breed scala aan doelgroepen aangesproken, van architecten tot zorgboeren, en heeft een bijzondere affiniteit ontwikkeld voor het spreken voor en met ondernemers. Haar presentaties zijn gericht op het delen van kennis en ervaringen, waardoor ze een waardevolle bron is voor iedereen die op zoek is naar praktisch en toepasbaar advies.

Met haar aankomende boek, “Calimeromarketing voor wereldverbeteraars”, zet Karen haar missie voort om ondernemers en organisaties te inspireren en te begeleiden op hun pad naar succes. Haar benadering is niet alleen theoretisch; het is doordrenkt van real-life ervaringen en lessen die ze heeft geleerd tijdens haar eigen ondernemersreis.

In haar presentaties deelt Karen haar expertise in diverse aspecten van ondernemerschap, waaronder de kunst van netwerken en het effectief gebruiken van sociale media. Haar inzichten zijn niet alleen waardevol voor gevestigde ondernemers, maar ook voor startende ondernemers en studenten die hun eerste stappen zetten in de wereld van het ondernemerschap.

Karen’s bijdrage als dagvoorzitter is even indrukwekkend. Haar vermogen om evenementen te leiden, interactie te bevorderen en discussies op een zinvolle manier te sturen, maakt haar een uitstekende keuze voor elk evenement. Of het nu gaat om een intieme workshop of een groot congres, Karen’s expertise en charisma zorgen ervoor dat elk evenement een succes wordt.

Het boeken van Karen Romme als spreker of dagvoorzitter bij jouw evenement is een beslissing die gegarandeerd waarde zal toevoegen. Met haar uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en aanstekelijke energie, is Karen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en informatieve spreker. Neem vandaag nog contact op met ons team bij Quality Bookings voor een snelle en eenvoudige boeking, en ervaar zelf waarom Karen Romme een gemiddelde beoordeling van 9,0 heeft ontvangen. Wij garanderen je tevredenheid met onze uitgebreide support en deskundig advies. Mis deze kans niet om Karen Romme te boeken voor jouw volgende evenement!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Karen Romme

Schrijf een review

Video met Karen Romme

Meer informatie & boekingen

Karen Romme inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Karen Romme
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers