20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Arko van Brakel - Ondernemerschap en leiderschap

Arko van Brakel als spreker boeken

Arko van Brakel is een ervaren spreker die met zijn inspirerende verhalen en praktijkvoorbeelden een blijvende indruk achterlaat op zijn publiek. Met thema’s als innovatie, leiderschap, en ondernemerschap weet Arko van Brakel zijn toehoorders te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen. Op deze pagina lees je alles over Arko van Brakel als spreker en waarom hij de perfecte aanvulling is voor jouw evenement.

Arko van Brakel

Ondernemerschap en leiderschap

Ondernemerschap met impact

Arko van Brakel is een expert op het gebied van ondernemerschap. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer en zijn kennis van de hedendaagse zakelijke uitdagingen, weet hij als geen ander hoe je een bedrijf succesvol kunt leiden. Tijdens zijn lezingen behandelt Arko thema’s zoals innovatie, duurzaamheid, en leiderschap, en geeft hij praktische tips en handvatten voor ondernemers en organisaties om met meer impact te werken. Arko’s benadering is altijd op maat gemaakt, afgestemd op de unieke behoeften van zijn publiek.

Arko van Brakel inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant. Neem contact op met onze ervaren boekingsagenten, en zij helpen je om de perfecte spreker te vinden voor jouw evenement. Wij garanderen een snelle en scherpe offerte binnen 24 uur en bieden een boekingsgarantie via het CLC-VECTA garantiefonds. Onze agenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het boekingsproces.

Biografie van Arko van Brakel

Arko van Brakel is een echte ondernemer pur sang, bestseller auteur, spreker en inspirator. Met zijn energieke en authentieke benadering weet hij zijn publiek te raken en te motiveren. Arko is een expert op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Met zijn boek ‘Ondernemen met Impact’ leert hij zijn publiek hoe zij hun talenten en competenties kunnen inzetten om adequaat te reageren op de innovaties, disrupties en veranderingen die de wereld nodig heeft. Zijn doel is om mensen weerbaar en wendbaar te maken, zodat zij een rol kunnen spelen in de toekomst van onze planeet.

+ lees meer

Arko’s carrière begon na zijn studie Marketing Management toen hij medeoprichter werd van een van de eerste commerciële internetbedrijven in Nederland, EuroNet Internet. Sindsdien heeft hij diverse ondernemingen opgericht en was hij betrokken bij verschillende internationale opleidingsbedrijven. Daarnaast heeft Arko zijn kennis en ervaring gedeeld in diverse boeken, waaronder ‘Nieuwe Helden’, ‘Iedereen Ondernemer’, ‘Ondernemen met Lef’ en zijn nieuwste boek ‘Ondernemen met Impact’.

Arko is een ervaren spreker die zijn publiek weet te inspireren en te motiveren met zijn energieke en professionele aanpak. Zijn empathie en betrokkenheid bij zijn publiek zijn voor hem essentieel, omdat hij een verschil wil maken in het leven van mensen. Arko’s energie werkt aanstekelijk en zorgt voor een dynamische omgeving waarin actie en interactie centraal staan. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer en spreker heeft Arko een schat aan kennis en expertise in huis die hij graag deelt met zijn publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Arko van Brakel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Arko van Brakel

Meer informatie & boekingen

Arko van Brakel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Arko van Brakel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers