Bladenmaker Jan Heemskerk is al jarenlang hoofdredacteur van Playboy. Daarnaast staat hij aan het hoofd van het halfjaarlijkse mannenmodeblad James. U kunt Jan Heemskerk boeken als spreker. Hij weet alles van vrouwen, schoonheidsidealen, mode en trends, maar ook over tijdschriftjournalistiek, marketing en sales.

Libelle
Heemskerk ging naar de School voor Journalistiek, maar was tijdens deze opleiding weinig succesvol. Toch kon hij aan de slag bij het blad Libelle, waar hij het schrijven van emo-reportages onder de knie kreeg. Bovendien kon hij zich bij het tijdschrift verdiepen in het fenomeen vrouw.

Vervolgens werd hij eindredacteur bij het vaktijdschrift Blad en de glossy Avenue. Hierna werd hij hoofdredacteur van het reistijdschrift Globe en het mannenlifestyleblad MAN. Vervolgens werd hij hoofdredacteur van het mannenblad FHM.

Playboy
Tegenwoordig geeft hij leiding aan de Nederlandse versie van het beroemde mannenblad Playboy. Ook is hij hoofdredacteur van het modetijdschrift James en ondanks dat zijn focus ligt op mannenbladen, schrijft hij regelmatig voor vrouwenbladen als Flair, Viva en Linda. Ook verzorgt hij diverse columns.

Heemskerk is iemand met veel gevoel voor commercie en marketing en weet als geen ander marketingdoelstellingen van zijn bladen te koppelen aan originele concepten.

Wilt u Jan Heemskerk boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Jan Heemskerk spreekt graag over:

Jan Heemskerk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Heemskerk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21