20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Heemskerk

Jan Heemskerk als spreker boeken

Bent u op zoek naar een unieke, dynamische gastspreker die moeiteloos verschillende werelden combineert? Dan is Jan Heemskerk uw ideale keuze. Bekend om zijn scherpe inzichten in man-vrouw-verhoudingen, stijl, en trends, biedt Heemskerk een boeiende mix van kennis en entertainment. In dit artikel ontdekt u meer over zijn expertise en waarom hij de perfecte spreker is voor uw evenement.

Jan Heemskerk

Voormalig hoofdredacteur Playboy

Jan Heemskerk als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jan Heemskerk een unieke flair naar elk congres of seminar. Zijn ervaring als journalist en zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maken hem een uitstekende keuze. Hij zorgt voor een soepele en interactieve ervaring, waarbij het publiek steeds betrokken blijft.

Over man-vrouw-verhoudingen en sexualiteit

Jan Heemskerk is een erkend expert op het gebied van man-vrouw-verhoudingen en sexualiteit. Zijn presentaties bieden verhelderende inzichten in deze dynamische thema’s, waardoor ze niet alleen informatief maar ook uiterst relevant zijn. Of het nu gaat om de psychologie achter relaties of de nieuwste trends in de samenleving, Heemskerk weet zijn publiek altijd te boeien.

Jan Heemskerk inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jan Heemskerk voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Ons team begeleidt u door elke stap van het proces, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke boeking. We zorgen ervoor dat uw ervaring met ons naadloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Jan Heemskerk

Jan Heemskerk heeft een indrukwekkende carrière in de journalistiek en media. Geboren in een gezin waar journalistiek een centrale rol speelde, was het geen verrassing dat hij deze richting opging. Zijn loopbaan begon bij Libelle, waar hij een diep inzicht kreeg in emotionele reportages en de wereld van vrouwen. Dit vormde de basis voor zijn latere werk.

Heemskerk heeft een brede ervaring als eindredacteur en hoofdredacteur bij diverse vooraanstaande tijdschriften, waaronder Globe, MAN, FHM, Playboy en James, waarbij hij zich voornamelijk richtte op mannenlifestyle. Zijn bijdragen aan vrouwenbladen als Flair, Cosmo, Viva, Linda, Jan en LOF tonen echter zijn veelzijdige begrip van beide geslachten. Daarnaast heeft hij zich geprofileerd als een scherp columnist en adviseur, zowel in print als online.

Naast zijn journalistieke werk is Heemskerk ook bekend om zijn rol in het populaire radioprogramma ‘Echte Jannen’, waar hij samen met Jan Roos een unieke draai geeft aan actuele thema’s. Deze ervaring maakt hem een boeiende en veelzijdige spreker, in staat om elk publiek te boeien met zijn kennis en charisma.

Als commercieel strateeg heeft Heemskerk samengewerkt met grote merken als Sony, Philips en Canon, waarbij hij zijn scherpe inzicht in marketingdoelstellingen en doelgroepintuïtie toepaste. Deze combinatie van journalistieke scherpte en commercieel inzicht maakt hem een unieke aanwinst voor elk evenement.

Zijn expertise strekt zich ook uit tot de wereld van beleggen, waarbij hij samen met Janneke Willemse presentaties geeft over de verschillen in beleggingsstrategieën tussen mannen en vrouwen. Deze presentaties bieden een boeiende kijk op de financiële wereld, verrijkt met inzichten in de mannelijke en vrouwelijke psyche.

In zijn boeken, waaronder “Jan en Sas over Sex en Liefde” (met Saskia Noort) en “Het Handboek voor de Liefdespanter”, verkent Heemskerk de complexe wereld van relaties en liefde, altijd met een vleugje humor en een diep inzicht in de menselijke natuur.

Met zijn veelzijdige achtergrond, scherpe intellect en natuurlijke charisma is Jan Heemskerk een uitstekende keuze voor elke sprekersgelegenheid. Zijn vermogen om moeilijke onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem tot een gewilde spreker in binnen- en buitenland. Boek Jan Heemskerk nu voor een onvergetelijke ervaring op uw volgende evenement.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jan Heemskerk

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan Heemskerk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Heemskerk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers