20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jaap van Deurzen
Exclusief bij
Quality Bookings

Jaap van Deurzen als spreker boeken

Zoekt u een gastspreker die niet alleen boeiend spreekt, maar ook een schat aan ervaring en verhalen met zich meebrengt? Dan is Jaap van Deurzen dé keuze voor u. Deze veelzijdige professional is niet alleen een gevierd journalist, maar ook een inspirerende spreker die zijn publiek weet te boeien met verhalen uit de echte wereld. In deze pagina ontdekt u waarom Jaap van Deurzen de perfecte spreker is voor uw evenement, en krijgt u een inkijk in zijn fascinerende carrière.

Jaap van Deurzen

Verslaggever

Jaap van Deurzen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Jaap van Deurzen uit in zijn vermogen om bijeenkomsten en congressen naar een hoger niveau te tillen. Zijn expertise ligt in het stellen van de juiste vragen, afgewisseld met een gezonde dosis humor. Zijn focus ligt altijd op het creëren van een interactieve en dynamische sfeer, waarbij de inhoud centraal staat. Boek Jaap van Deurzen als dagvoorzitter en verzeker uzelf van een evenement dat lang in herinnering blijft.

Over de journalistieke expertise van Jaap van Deurzen

Jaap van Deurzen, met zijn diepgaande kennis van journalistiek, is een expert in het vertellen van verhalen over gebeurtenissen die de wereld hebben gevormd. Hij neemt zijn publiek mee op een reis door de geschiedenis van natuurrampen, conflicten en wereldveranderende gebeurtenissen. In zijn lezingen deelt hij zijn ervaringen en inzichten over het belang van authentieke journalistiek en het menselijke aspect in nieuwsverhalen.

Jaap van Deurzen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jaap van Deurzen voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings profiteert u van all-inclusive tarieven en een snelle offerte binnen 24 uur. Ons team biedt uitgebreide support om ervoor te zorgen dat de boeking en de voorbereidingen soepel verlopen, met een tevredenheidsgarantie. Laat ons u begeleiden in elke stap van het proces.

Biografie

Jaap van Deurzen is een naam die synoniem staat voor ervaring en kwaliteit in de journalistiek. Sinds 1989 is hij een vooraanstaand figuur bij RTL Nieuws, waar hij zich onderscheidt door zijn unieke verslaggevingstijl en zijn vermogen om het menselijke aspect in elk verhaal te benadrukken. Zijn carrière als journalist heeft hem naar de frontlinies van grote wereldgebeurtenissen gebracht, van natuurrampen in Indonesië en Japan tot de aanslagen van 9/11 en de wandaden van Anders Breivik in Noorwegen.

Gedurende zijn tijd bij RTL Nieuws heeft Jaap een herkenbare stijl ontwikkeld, waarbij hij altijd oog houdt voor de mens achter het verhaal. Zijn betrokkenheid en empathie maken hem tot een geliefd journalist en spreker.

Naast zijn werk als journalist is Jaap van Deurzen een ervaren dagvoorzitter en mediatrainer. Hij is een meester in het verleiden van zijn publiek om deel te nemen aan het gesprek, en biedt waardevolle inzichten in hoe men authentiek kan blijven in de mediawereld. Zijn focus op authenticiteit – “Wees jezelf” – is een leidraad in al zijn werkzaamheden.

Zijn internationale ervaring wordt verder versterkt door zijn talenkennis; Jaap spreekt vloeiend Deens, Noors, Zweeds, Frans en Engels, wat hem in staat stelt om een extra dimensie aan zijn verhalen toe te voegen en een breed publiek te bereiken.

De carrière van Jaap van Deurzen wordt gekenmerkt door zijn diepgaande betrokkenheid bij de journalistiek en zijn onvermoeibare inzet om de verhalen die ertoe doen te vertellen. Zijn rijke ervaring en unieke perspectief maken hem tot een uitstekende keuze als spreker, dagvoorzitter of mediatrainer voor uw volgende evenement. Met Jaap van Deurzen haalt u niet alleen een spreker in huis, maar een verhalenverteller die zijn publiek meeneemt op een reis door de fascinerende wereld van de journalistiek.

Boek Jaap nu via Quality Bookings, waar wij met onze 20 jaar expertise en uitgebreide support u bijstaan in elke stap van het boekingsproces. Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe Jaap van Deurzen uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jaap van Deurzen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jaap van Deurzen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jaap van Deurzen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers