Jaap van Deurzen

De allround journalist Jaap van Deurzen is al sinds 1989 in dienst bij RTL Nieuws. Boekt u hem als spreker, dan zal u deze man enthousiast horen vertellen over zijn journalistieke ervaringen. Ook als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer weet Jaap zich als een vis in het water.

Een echte journalist

In de afgelopen vijfentwintig jaar maakte Jaap van Deurzen verslagen van natuurrampen en conflicten met een herkenbare stijl met altijd oog voor de mens die het allemaal onderging. Zijn aangrijpende verhalen over de oorlogen in Afghanistan, het Midden-Oosten, voormalig Joegoslavië en Noord-Ierland getuigen van een betrokken mens. Jaap van Deurzen heeft tien jaar in Scandinavië gewoond en spreekt dan ook vloeiend Deens en Noors. De kennis van de taal geeft hem de mogelijkheid om een extra dimensie aan zijn verhalen te geven. Bovendien spreekt hij zeer goed Zweeds, Frans en Engels.

Hij stond vooraan bij veel gebeurtenissen

De sterke verhaaltrant maakt Jaap van Deurzen een boeiende spreker. Hij was in woord en beeld betrokken bij de moderne wereldgeschiedenis, zoals bij de Tsunami in Indonesië, de aardbevingen in Japan en hij versloeg de aanslagen van 9/11 en de wandaden van Anders Breivik in Noorwegen. Hij wilde erbij zijn, vooraan staan, als een echte journalist. En juist omdat hij zoveel van zeer dichtbij heeft meegemaakt, kan hij daar boeiend over vertellen. Hij heeft zich ook gespecialiseerd in het maken van filmische verslagen van congressen en seminars over uiteenlopende onderwerpen. Boek deze spreker, dagvoorzitter, discussieleider of interviewer via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaap van Deurzen spreekt graag over:

Jaap van Deurzen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jaap van Deurzen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21