20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Herre Zonderland

Herre Zonderland als spreker boeken

Herre Zonderland is een ideale spreker als het gaat om de onderwerpen sport en zelfverbetering. Denk je aan topsport, dan denk je aan passie, toewijding en het streven om het beste uit jezelf te halen. Herre Zonderland, voormalig topturner en meervoudig Nederlands kampioen, neemt je mee in zijn wereld van de topsport en laat zien hoe je deze principes zowel zakelijk als in je persoonlijke ontwikkeling kunt toepassen.

Herre Zonderland

Mentaal & Fysiek fit zijn begint bij jezelf

Op negenjarige leeftijd begon Herre Zonderland met topturnen en al snel volgde zijn eerste internationale toernooi in België. Na zeven EK’s en vijf WK’s sloot hij in 2009 zijn indrukwekkende turncarrière af. Voor Herre voelde de Olympische medaille van zijn broer Epke in 2012 als de kroon op het werk van hun gezin.

Herre als ondernemer

Naast zijn sportcarrière heeft Herre ook altijd waarde gehecht aan onderwijs en maatschappelijke ontwikkeling. Na het VWO studeerde hij commerciële economie en begon zijn maatschappelijke carrière bij Politie Nederland. Hier werkte hij samen met NOC*NSF om jonge sporters te ondersteunen in hun carrière. Ook werkte Herre drie jaar bij Sportstad Heerenveen waar hij verantwoordelijk was voor de organisatie van evenementen en turntoernooien.

In 2013 maakte Herre de overstap naar sportmanagement en begon hij bij de KNGU als regiocoördinator. In datzelfde jaar startte hij ook Herre Zonderland Total Sport Experience, waarin hij trainingen en presentaties geeft aan bedrijven en organisaties. Hierbij legt hij de link tussen topsport en het bedrijfsleven en creëert hij bewustwording op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding.

Herre Zonderland als spreker

Als spreker deelt Herre graag zijn kennis en ervaringen uit de topsport en het bedrijfsleven. Hij ziet veel overeenkomsten tussen deze twee werelden en gebruikt de olympische vorm als metafoor voor het bereiken van doelen. Herre inspireert en motiveert zijn publiek om het beste uit zichzelf te halen en hun ambities te verwezenlijken.

Dagvoorzitter

Ook als dagvoorzitter weet Herre zijn publiek te boeien. Met zijn positieve en energieke wijze van presenteren is hij een aanvulling op elk event. Hij daagt het publiek uit, stelt de vragen die zij denken maar niet durven te stellen, en zorgt voor overzicht en focus op het thema van de dag.

Clinic Tijdens zijn clinics neemt Herre je mee in de wereld van de topsport en laat hij zien hoe je je lichaam op de beste manier kunt trainen. Van laagdrempelige bootcamp-lessen tot uitdagende turnclinics, Herre zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd.

Waarom Herre Zonderland boeken voor jouw evenement?

 • Herre is een ervaren spreker, dagvoorzitter en clinic-gever
 • Hij weet als geen ander de principes van topsport te vertalen naar het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling
 • Zijn presentaties zijn inspirerend, motiverend en boeiend
 • Herre is gespecialiseerd in energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding
 • Hij heeft een uitgebreide ervaring in de topsport en het bedrijfsleven

Sprekersbureau Quality Bookings is jouw partner voor het boeken van de beste sprekers voor jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring, direct contact met ruim 1000 sprekers en exclusief management van meer dan 140 sprekers, zorgen wij voor de perfecte match voor jouw evenement. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte en met onze veilige boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvol evenement. Neem contact met ons op en ontdek wat Herre Zonderland voor jouw evenement kan betekenen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Herre Zonderland

"Quality Bookings hebben onze vraag voor een spreker prima ingevuld door Herre Zonderland aan te bieden. Herre wist de aanwezige aan hem te binden en met z’n allen hebben we een spoedcursus vitaliteit gekregen."

― Michiel

"Mooie combinatie neergezet in de relatie ‘communicatie in topsport’ versus business."

― Henk Waterlander – Waterlander events

"Op een leuke en humoristische wijze, puttend uit zijn eigen topsport verleden, legt Herre de relatie topsport/bedrijfsleven en het belang van diverse manieren van communicatie uit. Zijn bevlogenheid, samen met vooraf ingebrachte informatie, zorgden direct voor een perfecte overgang tussen bedrijfsinformatie en teamuilding"

― Jan Juistenga – NAM

"Herre’s presentatie zit vol enthousiasme en interessante ervaringen, een aanrader!"

― Frans Boumans – Cruyff Institute
Schrijf een review

Video met Herre Zonderland

Meer informatie & boekingen

Herre Zonderland inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Herre Zonderland
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers