20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Herre Zonderland - Mentaal & Fysiek fit zijn begint bij jezelf

Herre Zonderland Mentaal & Fysiek fit zijn begint bij jezelf

Herre Zonderland als spreker boeken

Wie aan topsport denkt, denkt aan passie, toewijding, en het streven naar het beste uit jezelf halen. Herre Zonderland, voormalig topturner en meervoudig Nederlands kampioen, neemt je mee in zijn wereld van topsport en toont je hoe je deze principes kunt toepassen in zowel het bedrijfsleven als in je persoonlijke ontwikkeling.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Herre Zonderland
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Herre Zonderland

Op negenjarige leeftijd begon Herre Zonderland met topturnen en al snel volgde zijn eerste internationale toernooi in België. Na zeven EK’s en vijf WK’s sloot hij in 2009 zijn indrukwekkende turncarrière af. Voor Herre voelde de Olympische medaille van zijn broer Epke in 2012 als de kroon op het werk van hun gezin.

Herre als ondernemer

Naast zijn sportcarrière heeft Herre ook altijd waarde gehecht aan onderwijs en maatschappelijke ontwikkeling. Na het VWO studeerde hij commerciële economie en begon zijn maatschappelijke carrière bij Politie Nederland. Hier werkte hij samen met NOC*NSF om jonge sporters te ondersteunen in hun carrière. Ook werkte Herre drie jaar bij Sportstad Heerenveen waar hij verantwoordelijk was voor de organisatie van evenementen en turntoernooien.

In 2013 maakte Herre de overstap naar sportmanagement en begon hij bij de KNGU als regiocoördinator. In datzelfde jaar startte hij ook Herre Zonderland Total Sport Experience, waarin hij trainingen en presentaties geeft aan bedrijven en organisaties. Hierbij legt hij de link tussen topsport en het bedrijfsleven en creëert hij bewustwording op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding.

+ lees meer

Herre Zonderland als spreker

Als spreker deelt Herre graag zijn kennis en ervaringen uit de topsport en het bedrijfsleven. Hij ziet veel overeenkomsten tussen deze twee werelden en gebruikt de olympische vorm als metafoor voor het bereiken van doelen. Herre inspireert en motiveert zijn publiek om het beste uit zichzelf te halen en hun ambities te verwezenlijken.

Dagvoorzitter

Ook als dagvoorzitter weet Herre zijn publiek te boeien. Met zijn positieve en energieke wijze van presenteren is hij een aanvulling op elk event. Hij daagt het publiek uit, stelt de vragen die zij denken maar niet durven te stellen, en zorgt voor overzicht en focus op het thema van de dag.

Clinic Tijdens zijn clinics neemt Herre je mee in de wereld van de topsport en laat hij zien hoe je je lichaam op de beste manier kunt trainen. Van laagdrempelige bootcamp-lessen tot uitdagende turnclinics, Herre zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd.

Waarom Herre Zonderland boeken voor jouw evenement?

 • Herre is een ervaren spreker, dagvoorzitter en clinic-gever
 • Hij weet als geen ander de principes van topsport te vertalen naar het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling
 • Zijn presentaties zijn inspirerend, motiverend en boeiend
 • Herre is gespecialiseerd in energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding
 • Hij heeft een uitgebreide ervaring in de topsport en het bedrijfsleven

Sprekersbureau Quality Bookings is jouw partner voor het boeken van de beste sprekers voor jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring, direct contact met ruim 1000 sprekers en exclusief management van meer dan 140 sprekers, zorgen wij voor de perfecte match voor jouw evenement. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte en met onze veilige boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvol evenement. Neem contact met ons op en ontdek wat Herre Zonderland voor jouw evenement kan betekenen.

Meer informatie & boekingen

Herre Zonderland inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Herre Zonderland
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers