20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Guido de Valk

Guido de Valk als spreker boeken

Welkom op de pagina van Guido de Valk, een gepassioneerde arts geboren in 1963. Op deze pagina nemen we je mee op zijn reis naar bezieling, zijn missie, en wat hij voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Ontdek waarom Guido de Valk de ideale gastspreker is voor jouw evenement en hoe hij kan bijdragen aan de groei van authentiek mens-zijn.

Guido de Valk

Leiderschap expert

Over authentiek mens-zijn

Guido de Valk heeft een unieke expertise ontwikkeld in het begeleiden van mensen en organisaties op hun reis naar authentiek mens-zijn. Zijn eigen ontdekkingsreis begon op zijn vijfendertigste levensjaar, toen hij besefte dat hij tot dan toe vooral werd geleefd door verwachtingen en discipline. Als huisarts had hij zich aangepast aan wat van hem werd verwacht, maar zijn passie ontbrak.

In 1993 veranderde alles toen Guido zijn eerste reis naar Azië maakte. Daar voelde hij zich thuis, meer dan ooit in Nederland. Hij ontdekte een glimp van zijn authentieke zelf, een gepassioneerde persoon die hij lange tijd had onderdrukt.

Die eerste reis was het begin van zijn zoektocht naar de authentieke Guido. Hij besefte dat hij minder moest bedekken en meer moest ontdekken. De afgelopen 25 jaar heeft de authentieke Guido steeds meer ruimte gekregen in zijn leven, en hij leeft nu grotendeels in overeenstemming met zijn ware zelf.

Maar Guido ontdekte meer dan alleen zichzelf; hij ontdekte zijn missie. Naarmate hij authentieker werd, zag hij dat veel mensen niet leven vanuit hun eigen authentieke zelf. Vrienden, familieleden, de gemeenschap en zelfs klanten waren vaak vervreemd van hun ware identiteit. Guido zag een groeiend verschil tussen zijn eigen authentieke leven en de realiteit van anderen.

Dit gebrek aan menselijke authenticiteit raakte hem diep, en hij verloor de verbinding met mensen om hem heen. Gesprekken draaiden vaak om materiële zaken en misten diepgang. Dit gebrek aan authenticiteit zag hij ook bij bedrijven, waar de menselijke factor vaak vergeten werd.

De missie van Guido de Valk

Guido de Valk heeft zijn missie helder voor ogen: hij wil mensen en organisaties ondersteunen in hun groei naar authentiek mens-zijn. Hij gelooft dat het ontdekken en omarmen van je eigen authenticiteit de sleutel is tot een vervullend leven en succesvolle organisaties.

Als gastspreker deelt Guido zijn inzichten, ervaringen en praktische tools om authentiek mens-zijn te bevorderen. Zijn lezingen zijn inspirerend en informatief, en ze bieden concrete handvatten om authentieker te leven en te werken.

Onderwerpen van de lezingen

Tijdens zijn lezingen behandelt Guido de Valk diverse onderwerpen die gericht zijn op het bevorderen van authentiek mens-zijn. Enkele van de onderwerpen die hij kan behandelen zijn:

 • Het ontdekken van je eigen authenticiteit
 • Het doorbreken van beperkende overtuigingen
 • Leven vanuit passie en purpose
 • Authentiek leiderschap
 • Het belang van menselijke verbinding in organisaties

Guido past zijn lezingen aan op de behoeften van het publiek en de organisatie. Hij biedt maatwerkopties en kan dieper ingaan op specifieke aspecten van authentiek mens-zijn die relevant zijn voor de doelgroep.

Guido de Valk inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor het inhuren van Guido de Valk als gastspreker is eenvoudig en efficiënt. Bij Quality Bookings streven we naar uitmuntende service en klanttevredenheid, en we willen drempels wegnemen zodat je moeiteloos de juiste spreker kunt boeken.

 1. Offerte Binnen 24 Uur: Als je interesse hebt in Guido de Valk als spreker, kun je bij ons binnen 24 uur een offerte ontvangen. We begrijpen dat snelheid belangrijk is, en we zijn er om je te ondersteunen.
 2. All-Inclusive Tarieven: Onze tarieven zijn all-inclusive, wat betekent dat je geen verborgen kosten hebt. Alles is inbegrepen in de offerte die we je sturen.
 3. Uitgebreide Support: Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het boekingsproces. We beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 4. Tevredenheidsgarantie: Quality Bookings streeft naar de hoogste klanttevredenheid. Als je niet tevreden bent met de lezing van Guido de Valk, zullen we er alles aan doen om het recht te zetten.

Biografie van Guido de Valk

Guido de Valk is niet zomaar een spreker; hij is een gepassioneerde arts met een missie. Hij heeft zijn eigen ontdekkingsreis naar authentiek mens-zijn doorgemaakt en wil nu anderen begeleiden op dezelfde reis.

Geboren in 1963, heeft Guido de Valk een schat aan levenservaring en wijsheid opgedaan. Zijn reis begon op zijn vijfendertigste, toen hij besefte dat hij geleefd werd door verwachtingen en discipline, in plaats van zijn eigen passie te volgen. Zijn reis bracht hem naar Azië, waar hij voor het eerst zijn authentieke zelf ontdekte.

In de afgelopen 25 jaar heeft Guido gewerkt aan het ontwikkelen van zijn eigen authenticiteit en heeft hij zijn missie gevonden: het ondersteunen van mensen en bedrijven op hun pad naar authentiek mens-zijn.

Zijn lezingen zijn doordrenkt met persoonlijke ervaringen en inzichten, en ze bieden waardevolle lessen voor iedereen die verlangt naar een leven dat in lijn is met hun ware zelf.

Boek Guido de Valk voor jouw evenement

Wil je Guido de Valk boeken als gastspreker voor jouw evenement of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een offerte. Laat je inspireren en begeleiden door Guido de Valk op jouw reis naar authentiek mens-zijn. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in jouw leven en organisatie. Kies voor authenticiteit, kies voor Guido de Valk.

Op de sprekerspagina van Guido de Valk, gepresenteerd door Quality Bookings, ontdek je de reis naar bezieling van deze gepassioneerde arts. Guido’s missie is om mensen en organisaties te ondersteunen bij het bereiken van authentiek mens-zijn. Hij deelt zijn inzichten en ervaringen tijdens inspirerende lezingen en biedt concrete handvatten voor groei. Het boekingsproces is eenvoudig en transparant, met all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Guido de Valk’s biografie getuigt van zijn eigen ontdekkingstocht naar authenticiteit. Boek hem vandaag nog voor jouw evenement en laat je inspireren op jouw eigen reis naar authentiek leven.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Guido de Valk

Schrijf een review

Video met Guido de Valk

Meer informatie & boekingen

Guido de Valk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Guido de Valk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers