Guido de Valk wordt graag gezien als spreker. Dat is ook niet vreemd. Zijn talent om mensen te boeien koppelt hij met zeer praktische lezingen hoe het brein werkt en hoe je dit ten voordele voor je rol als leider kunt gebruiken. Voor Guido staat een ding vast: mensen managen is het brein managen. Om een goed leider te zijn is kennis van het brein onontbeerlijk.

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts om vervolgens de stap te zetten naar het management in zorg en overheid, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. Als manager heeft hij ingezien dat leiderschap gaat over beïnvloeden van jezelf en anderen, en op de keper beschouwd over het beïnvloeden van je eigen brein en het brein van de ander. Daarom heeft hij zich in de werking en kracht van het brein verdiept en zich gespecialiseerd in het toepassen van kennis van het managen van je eigen brein of het brein van anderen.

Sinds 2007 traint, coacht en spreekt Guido op basis van deze inzichten, ook wel neuroleiderschap genoemd. Daarnaast heeft hij twee boeken over neuroleiderschap geschreven; ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’ (2015) en ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’(2017).

In de lezingen gaat Guido vooral in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams. Het kan dan gaan over duurzame inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit, omgaan met de waan van de dag, coachend leiderschap, teamontwikkeling, meer mensgerichtheid en andere leiderschapsthema’s.

Guido de Valk spreekt graag over:

Guido de Valk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Guido de Valk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21