Elmer Hogervorst

Elmer Hogervorst is een fiscaal-jurist die vermogende particulieren helpt bij het beschermen van hun kapitaal. Daarnaast schrijft hij over de economie en geeft hij lezingen. U kunt Elmer Hogervorst boeken als spreker.

Staatsloterij
Als fiscaal-jurist staat Hogervorst vermogende Nederlanders bij. Zo is hij een van de vaste begeleiders van winnaars van de Staatsloterij. Hij weet als geen ander wat mensen in een dergelijke situatie moeten doen en laten en hoe zij hun vermogen kunnen beschermen.

Sinds 2002 geeft Hogervorst tevens lezingen over de wereldeconomie. Zijn mening, dat er met het financiële stelsel iets scheef zat, werd in eerste instantie niet zo serieus genomen, maar stukje bij beetje zagen mensen in dat hij het bij het juiste eind had.

Daarnaast schrijft ook columns en artikelen in het Financieele Dagblad, onder andere over de economie en deed daarin correcte voorspellingen over de Nederlandse huizenmarkt en de Amerikaanse economie.

Boek
Verder heeft Hogervorst, samen met co-auteur Eric Mecking boek Geld, goud en zilver geschreven. Hierin leggen zij uit, waarom goud en zilver goede alternatieven voor ons huidige geldstelsel zijn.

Wilt u Elmer Hogervorst inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Elmer Hogervorst spreekt graag over:

Elmer Hogervorst boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Elmer Hogervorst. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21