Jan Kees de Jager

Jan Kees de Jager is een bekend politicus die ook is te boeken als spreker over politiek, economie en Europese samenwerking. Onderwerpen waarin hij als geen ander thuis is, getuige zijn achtergrond als voormalig minister van Financiën. Een lezing van de ervaren bestuurder staat garant voor een ijzersterke inhoud, baanbrekende inzichten en waar nodig een gezonde portie humor.

De geboren Zeeuw volgt na zijn middelbare schooltijd een studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode. Na het afronden hiervan studeert hij cum laude af in Economie en Nederlands recht aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit. In deze periode legt hij een solide theoretische basis voor de rest van zijn carrière.

Politicus Jan Kees de Jager inhuren voor lezing

In 2007 wordt Jan Kees de Jager benoemd tot staatssecretaris van Financiën in het kabinet Balkenende IV. Hij treft in deze functie niet alleen maatregelen om het belastingstelsel te vereenvoudigen en verduurzamen, maar ook om het ondernemerschap in Nederland op gezonde wijze te stimuleren.

In 2010 volgt een benoeming tot minister van Financiën. De bewindsman verwerft veel populariteit bij het grote publiek, onder meer doordat hij werkt in moeilijke omstandigheden en het hoofd weet te bieden aan de Eurocrisis. In 2013 levert hij een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van het Lenteakkoord, iets waar hij als spreker nog altijd boeiend en gedetailleerd over weet te vertellen.

Jan Kees de Jager boeken als spreker voor seminar of congres

Na zijn succesvolle periode in de politiek besluit Jan Kees de Jager zich te richten op het ondernemerschap, iets waar hij vanuit zijn verleden al ervaring mee heeft. Daarnaast wordt hij veelvuldig geboekt als spreker tijdens congressen, seminars en zakelijke bijeenkomsten. In zijn lezingen combineert hij zijn ervaringen als bestuurder met die als ondernemer.

Een boeiende combinatie, getuige de vele lovende commentaren van opdrachtgevers. Ook laat de voormalig bewindsman zien hoe innovatie en Europese samenwerking van cruciaal belang zijn en schetst hij een toekomst waarin trends als schone energie en demografische veranderingen een belangrijke rol spelen.

Jan Kees de Jager: contact opnemen

Jan Kees de Jager inhuren als spreker voor uw zakelijke evenement, seminar of bijeenkomst is een garantie voor succes. Neem voor het boeken van een lezing direct contact op met Quality Bookings.

Jan Kees de Jager spreekt graag over:

Jan Kees de Jager boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Kees de Jager. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21