Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Jan Kees de Jager - Expert in Disruptieve Innovatie en Technologie

Jan Kees de Jager Expert in Disruptieve Innovatie en Technologie

Jan Kees de Jager als spreker boeken

Jan Kees de Jager is een ervaren bestuurder en politicus met een indrukwekkende carrière. Hij was Staatssecretaris en Minister van Financiën en ontving de ICT Personality Award. Daarnaast is hij te boeken als spreker voor congressen en seminars over onderwerpen als bestuur, beleid, politiek, innovatie en ondernemerschap via Quality Bookings.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Jan Kees de Jager
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jan Kees de Jager

Jan Kees de Jager is een toonaangevende spreker die bedrijven helpt om zich voor te bereiden op de uitdagingen van disruptieve innovaties in de moderne wereld. Met zijn heldere visie legt hij uit welke trends bedrijven moeten omarmen en hoe ze dit kunnen doen. Als een vooraanstaand expert op het gebied van technologie, richt Jan Kees zich dagelijks op de kansen die voortkomen uit Artificial Intelligence, Internet of Things, Robotica, mobiele technologieën en meer. Hij identificeert nieuwe toepassingen van deze technologieën in diverse sectoren en begrijpt hoe de arbeidswereld, zoals de “Finance Function of the Future”, drastisch zal veranderen.

Jan Kees de Jager’s fascinatie voor technologie en innovatie begon al tijdens zijn studiejaren. Samen met een studievriend richtte hij Spectra Vision op, later bekend als ISM eCompany. Dit bedrijf ontwikkelde destijds een van de eerste goed werkende touchscreen apparaten die in winkels werden gebruikt om informatie over boeken, parfum en meer op te zoeken. Ze creëerden ook een van de eerste webshops van Nederland, geïnspireerd door Amazon. Tegenwoordig is ISM eCompany wereldwijd actief in e-commerce en e-commerce software.

Na zijn studie werd Jan Kees de Jager door Premier Jan Peter Balkenende gevraagd om deel te nemen aan het Innovatieplatform, een initiatief bestaande uit CEO’s van grote bedrijven en politici, waaronder Jeroen van der Veer van Shell. Onder leiding van Balkenende lag de focus van het platform op het bevorderen van het innovatieklimaat in Nederland. In 2008 werd Jan Kees de Jager door Balkenende gevraagd om Staatssecretaris van Financiën te worden in het kabinet Balkenende IV. Tijdens zijn ambtstermijn richtte hij zich op vereenvoudiging van het belastingstelsel voor ondernemers en het stimuleren van innovatie. Als Minister van Financiën in het kabinet Rutte I speelde hij een cruciale rol tijdens de schuldencrisis, waarbij hij een sleutelfiguur was bij de totstandkoming van het ‘lenteakkoord’. Dit akkoord zorgde voor noodzakelijke hervormingen in Nederland en vervolgens in de Europese Unie.

Tegenwoordig bekleedt Jan Kees de Jager de functie van Chief Financial Officer bij KPN, waar hij zijn twee passies kan combineren: technologie en finance. Als spreker behandelt hij diverse onderwerpen, waaronder de “Finance Function of the Future”, waarbij hij inzichten biedt in de toekomst van financiële processen en strategieën. Hij deelt ook zijn expertise over de synergie tussen technologie en finance, en hoe bedrijven kunnen profiteren van digitalisering, big data en robotica om hun concurrentiepositie te versterken.

Boek Jan Kees de Jager vandaag nog als spreker en maak gebruik van zijn diepgaande kennis en inspirerende inzichten op het gebied van disruptieve innovatie, technologie en de toekomst van finance.

Meer informatie & boekingen

Jan Kees de Jager inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan Kees de Jager
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers