20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Kees de Jager

Jan Kees de Jager als spreker boeken

Jan Kees de Jager is een ervaren bestuurder en politicus met een indrukwekkende carrière. Hij was Staatssecretaris en Minister van Financiën en ontving de ICT Personality Award. Daarnaast is hij te boeken als spreker voor congressen en seminars over onderwerpen als bestuur, beleid, politiek, innovatie en ondernemerschap via Quality Bookings.

Jan Kees de Jager

Expert in Disruptieve Innovatie en Technologie

In een wereld waar technologische vooruitgang de norm is geworden, wordt het steeds moeilijker voor bedrijven om bij te blijven. Je hebt iemand nodig die de weg wijst in deze digitale jungle. Ontmoet Jan Kees de Jager, een inspirerende spil in het veld van technologie, financiën en innovatie.

Een pionier in technologie Jan Kees’s liefde voor technologie ontstond al vroeg. Zijn initiatieven, zoals het mede-oprichten van Spectra Vision – nu ISM eCompany, getuigen van zijn pioniersgeest. Onder zijn leiding maakte het bedrijf een van de eerste touchscreen apparaten en webshops in Nederland. Door de jaren heen heeft hij zijn vinger aan de pols gehouden van de nieuwste trends in Artificial Intelligence, Internet of Things, robotica en mobiele technologieën.

Artificial Intelligence, Internet of Things, robotica en mobiele technologieën

Van innovatieplatform tot politieke arena Zijn indrukwekkende loopbaan bevat een mix van technologische en financiële expertise. Deelname aan het Innovatieplatform onder premier Jan Peter Balkenende toont zijn toewijding aan het stimuleren van een innovatief klimaat in Nederland. Later, als Staatssecretaris en vervolgens als Minister van Financiën, werkte Jan Kees aan belangrijke economische hervormingen die de koers van Nederland en de Europese Unie vormden.

De technologie- en financiële kapitein van KPN Bij KPN komen de passie van Jan Kees voor technologie en financiën samen. Als Chief Financial Officer gebruikt hij zijn kennis en ervaring om zowel het bedrijf als de sector te sturen in deze snel veranderende digitale tijden.

Jan Kees als spreker voor uw evenement Bereid u voor op een lezing die uw ideeën verruimt. Jan Kees de Jager deelt zijn inzichten over de toekomst van financiële processen, de synergie tussen technologie en financiën, en hoe bedrijven optimaal kunnen profiteren van digitalisering. Zijn achtergrond en expertise maken hem dan ook een uniek gepositioneerd persoon om organisaties door het complexe landschap van disruptieve innovatie te loodsen.

Waarom Jan Kees de Jager boeken via Quality Bookings?

 • Direct contact met Jan Kees
 • Meer dan 19 jaar ervaring in spreker management
 • Garantie op een perfecte match voor je evenement
 • Ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte
 • Veilige boekingsgarantie

Stel je voor: Jan Kees de Jager op jouw podium, deelt zijn inzichten en ervaringen met je publiek, inspireert en geeft handvatten voor de toekomst. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Laat ons weten wat je doelgroep en doelstellingen zijn, en wij zorgen voor de beste match.

Klaar voor een sprankelend en leerzaam evenement? Boek Jan Kees de Jager vandaag nog!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jan Kees de Jager

"Jan Kees is een echte professional gericht op het leveren van toegevoegde waarde aan iedere betrokken stakeholder. Daarnaast is hij een innovatieve ondernemer met een netwerkmentaliteit."

Schrijf een review

Video met Jan Kees de Jager

Artikelen over Jan Kees de Jager

Meer informatie & boekingen

Jan Kees de Jager inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan Kees de Jager
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers