Info & boekingen
Coen Jutte

Coen Jutte Veranderkundige en muzikant

Coen Jutte als spreker boeken

Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis o.a. bij Aberkyn van McKinsey.

Coen Jutte is te boeken voor algemeen cabaret, cabaret op maat, presentator/dagvoorzitter

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Coen Jutte
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Coen Jutte

Coen Jutte is te boeken voor algemeen cabaret, cabaret op maat, presentator/dagvoorzitter

Coen Jutte is een nieuw fenomeen. Met zijn energieke persoonlijkheid, tomeloos positivisme, originele invallen, gevatte improvisaties en nuchtere blik weet hij elk onderwerp op hilarische wijze te ontmantelen. Hij grossiert daarbij in briljante vondsten en originele anekdotes. Jutte is de koning van de relativering en dat werkt onbedaarlijk op de lachspieren.

De volledig op maat gesneden programma’s van Coen zijn een belevenis. De kracht ervan schuilt in zijn gedegen voorbereiding. Coen Jutte zou graag ter voorbereiding per mail of telefoon contact willen hebben meteen aantal medewerkers, klanten of andere betrokkenen.

Op deze wijze verkrijgt hij mooie, grappige of ontroerende anekdotes over uw bedrijf en branche, die hij verwerkt in een spetterend inhoudelijk optreden op uw evenement. Compleet met powerpoint en scherpe analyses, maar ook dansend met de directeur of achter zijn piano zingend met het publiek!

Coen heeft een veelzijdige en unieke loopbaan. Hij deed een jaar Conservatorium Piano, is Delfts ingenieur en werkte jaren als organisatieadviseur. Door zijn academische achtergrond (ingenieur TU Delft) en jarenlange werkervaring als bedrijfsadviseur is Coen als geen ander in staat de kern van de zaak in korte tijd te doorgronden en uw specifieke situatie onderhoudend te vertalen naar het podium.

Coen Jutte’s Nieuwjaarsspeech 2020
Veranderkundige en muzikant Coen Jutte weet als geen ander hoe we vanuit de comfortzone verder groeien. Hoe we soepeler omgaan met veranderingen. Hoe we patronen doorbreken. En vooral: hoe we elkaar daarbij kunnen helpen en stimuleren. Zodat we echt sámen verder groeien.

Coens motivational speech is daarmee de ultieme nieuwjaarsspeech. Stilstaan bij wat we hebben en vooruitkijken op wat we willen. Leerzaam en prikkelend, optimistisch en verbindend.

Referenties:
Feike Sijbesma, CEO van DSM over Coen Jutte:’Coen has a great sense for what is needed in a global corporate environment to create a really unique bonding experience. I couldn’t have asked for a better start of our Top Global Management Conference.’
“Coen Jutte is een scherp observator en vertaalt de inhoud naar ludieke momenten. Hij is in staat de congresgangers van de stoel te krijgen en in beweging te laten komen.”
Erasmus School of Accounting & Assurance

“Coen had door omstandigheden een zeer korte inwerktijd. Ondanks dat ging hij op onnavolgbare wijze in op het door ons gewenste thema gastvrijheid. Zijn energieke optreden werd zeer gewaardeerd en hij gaf ons op ludieke wijze ook nog vertrouwen mee voor de toekomst.”
Dennis Konijn, Rabobank Alkmaar en omstreken

“Coen (Jutte) heeft ons op een hele leuke manier, met veel humor, de spiegel voorgehouden. Daarbij heeft hij heel goed geluisterd naar de input die hij kreeg, waardoor zijn verhaal zeer herkenbaar was voor het publiek.”

Hans van den Bor, Regiobank Utrecht
“Men heeft ademloos geluisterd maar ook enorm gelachen!”
“Alsof hij zelf bij de Rabobank werkte”
‘”Hij kreeg een staande ovatie”
“We hebben hem volgend jaar gelijk weer gevraagd”

 

Meer informatie & boekingen

Coen Jutte inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Coen Jutte
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers