20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bert Van Thilborgh

Bert Van Thilborgh als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Bert Van Thilborgh is dé expert die u zoekt. Met zijn achtergrond als historicus en een indrukwekkende carrière in communicatie en trendwatching, brengt Bert een unieke mix van kennis en inzicht naar uw podium. Hij staat bekend om zijn dynamische en inspirerende lezingen, waarin hij actuele trendontwikkelingen in onze maatschappij behandelt. Deze pagina biedt u een diepgaande blik op wat Bert te bieden heeft en waarom hij de ideale keuze is voor uw evenement.

Bert Van Thilborgh

Trendwatcher

Bert Van Thilborgh als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bert Van Thilborgh niet alleen zijn expertise, maar ook zijn charisma en ervaring naar uw congres of seminar. Hij weet als geen ander hoe hij een programma soepel kan leiden, terwijl hij deelnemers betrekt en boeit. Zijn vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken en zijn flair in het managen van discussies maakt hem een uitstekende keuze voor elke gelegenheid die vraagt om een deskundige en boeiende dagvoorzitter.

Over trendwatching en toekomstdenken

Waarom kiezen voor trendwatching en toekomstdenken als thema voor uw evenement? Bert Van Thilborgh, een gerenommeerde trendwatcher en toekomstdenker, biedt inzichten die essentieel zijn voor elk bedrijf dat vooruit wil kijken. Zijn lezingen bestrijken onderwerpen als artificiële intelligentie, robotisering, en de groeiende verwachtingen van consumenten. Hij bespreekt ook de impact van generatieverschillen op economie en maatschappij. Met Bert krijgt u niet alleen een lezing, maar een ervaring die uw publiek zal inspireren en motiveren.

Bert Van Thilborgh inhuren voor een lezing

Het inhuren van Bert Van Thilborgh voor uw evenement is een gestroomlijnd proces, ontworpen om u gemak en zekerheid te bieden. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, zorgen wij ervoor dat uw ervaring met Quality Bookings vlekkeloos verloopt. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt boeken, wetende dat u ondersteund wordt door onze twee decennia aan expertise.

Biografie van Bert Van Thilborgh

Bert Van Thilborgh, een veelzijdige persoonlijkheid met een rijke achtergrond, is een historisch geschoolde professional die zichzelf heeft getransformeerd tot een toonaangevende trendwatcher en toekomstdenker. Zijn reis begon in communicatie, waar hij zijn eigen bureaus oprichtte in België en Nederland. Hij heeft gewerkt met topmerken zoals Electronic Arts, IKEA, en Walt Disney Studios, en kreeg internationale erkenning voor zijn innovatieve campagnes zoals The Sims Chrystal House en Football on Top of the Roof.

Na meer dan 15 jaar in marketing en communicatie, richtte Bert zich op trendbewegingen en klantbehoeften, wat hem ertoe bracht zich verder te ontwikkelen als trendwatcher. Hij richtte Futureproved Trendwatchers op en adviseert bedrijven in trendanalyse en -implementatie. Bert’s klantenlijst bevat indrukwekkende namen als AB Inbev en Proximus.

Als spreker heeft Bert zijn talenten wereldwijd tentoongesteld, van België tot Dubai, en staat hij bekend om zijn enthousiaste en aanstekelijke presentaties. Hij behandelt thema’s zoals AI, consumentenverwachtingen, en de generatiekloof. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor luisteraars gemotiveerd worden om zelf met de informatie aan de slag te gaan. Zijn aanstaande boek over trends in merken en producten is zeer verwacht en belooft inzichten te bieden in de redenen achter consumentengedrag.

Bert Van Thilborgh is niet alleen een expert in zijn veld, maar ook een boeiende spreker die elk evenement kan verrijken met zijn diepgaande kennis en dynamische presentatiestijl. Kies voor Bert Van Thilborgh als u uw publiek wilt inspireren en vooruit wilt helpen in een snel veranderende wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bert Van Thilborgh

Schrijf een review

Video met Bert Van Thilborgh

Meer informatie & boekingen

Bert Van Thilborgh inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bert Van Thilborgh
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers