20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
ARNO KANTELBERG Copyright foto: Carin Verbruggen

ARNO KANTELBERG als spreker boeken

Arno Kantelberg (Gemert, 1968) is journalist – in 1991 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, toen nog Academie voor Journalistiek en Voorlichting geheten.
Na zijn studie heeft hij bij meerdere tijdschriften gewerkt, als redacteur (HP/De Tijd), adjuncthoofdredacteur (VARAgids, Carp*, Nieuwe Revu) en als hoofdredacteur (Esquire, MAN, Men’s Health, National Geographic). Bij Esquire heeft hij achttien jaar aan het roer gestaan. In 2007 en 2008 nomineerde het Nederlands Uitgevers Verbond hem als Hoofdredacteur van het Jaar – alleen in 2008 mocht hij die prijs ook daadwerkelijk ophalen.

ARNO KANTELBERG

Bij twijfel, overdress!

Tussen de bedrijven door heeft hij een aantal boeken geschreven alsook een tvscenario
(voor de comedy De eenzame oorlog van Koos Tak, in 1995 genomineerd voor Gouden Beeld Beste Comedy) en een stapel columns, met name in het fijne voetbalblad Santos en in Volkskrant Magazine. In dat Magazine beoordeelt hij wekelijks op gezond gidsende wijze de uitdossing van bekende Nederlanders. Ergens is ooit in de Volkskrant zijn geuzentitel Stijlpastoor geboren, al sluit hij niet uit dat hij ’m zelf ooit verzonnen heb.

Op radio mijmert hij op regelmatige basis over de machinaties van de media in het Radio1-programma Spraakmakers (KRO-NCRV). Hij heeft er ook weleens een enkel programmaatje gepresenteerd. Voor de VARA-televisie bedacht hij ooit het programma De Gids, en hij presenteerde enkele interviewprogramma’s, onder meer voor omroep Veronica. Voor RTL Boulevard (RTL4) houd hij op wekelijkse basis de vinger aan de pols van de mode en de lifestyle. Vanaf 1 januari 2022 is hij als kandidaat actief in het AVROTROS-programma Wie is de Mol?, te zien op NPO1.

Van jongs af aan heeft Arno Kantelberg een voelspriet (of open zenuw, het is maar net hoe je het bekijkt) voor zaken die het leven mooier kleuren. Dat betreft met name de inrichting van zijn garderobe, maar ook van, pak ‘em beet, zijn drankenkabinet of de boekenkast – al die omgevingsprikkels die het leven van een 6,7 naar een 8,5 tillen.
Als Stijlpastoor des Vaderlands ziet Arno het als zijn missie om niet alleen zijn eigen leven smaakvol in te richten, maar ook om anderen de juiste kant op te gidsen. Waarom zou je, als moderne Nederlandse man, tenslotte niet willen leven als de beste versie van je zelf? Denk bij elke uiterlijke beslissing die je neemt aan Kantelbergs Mantra: Bij twijfel, overdress!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over ARNO KANTELBERG

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

ARNO KANTELBERG inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met ARNO KANTELBERG
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers