Hij werd opgeleid tot grafisch vormgever, maar kon zijn draai niet vinden in dat vak. Hij koos voor de humor, het theater en de televisie. En met succes. Cabaretier en stand-upcomedian Arie Koomen (1968) trekt volle zalen. Ook als spreker, presentator of dagvoorzitter weet Arie de zaal aan zich te binden en te vermaken. Dat is waarom veel bedrijven hem graag inhuren.

Arie is onconventioneel en komisch

In 1996 eindigen Arie Koomen en zijn creatieve cabaretpartner Silvester Zwaneveld op de tweede plaats van het Cameretten Festival in Delft. Dit is een aanmoediging om door te gaan als het komisch duo Arie & Silvester. Het duo toert door Nederland met succesvolle shows, waarin improvisatie en slapstick een grote plaats innemen. De stijl van Arie en Silvester is onconventioneel. Theaters die het duo inhuren, weten dat het publiek vaak bij de kolder op de bühne wordt betrokken.

In 2004 besluit tv-zender BNN Arie Koomen te boeken voor het populaire improvisatieprogramma De Lama’s, met presentator Patrick Lodiers. In het jaar waarin het programma wordt onderscheiden met de Gouden Televisie-Ring, neemt Arie afscheid van de Lama’s. Vanaf 2007 is hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse pop quiz Never Mind the Buzzcocks. Daarnaast was hij presentator van Night of Comedy en speelde hij een rol in Baantjer.

Ook u kunt Arie Koomen inhuren

Sinds 2017 staat Arie op de planken met een nieuwe komische partner, Edo Brunner. Hun eerste show heet Klussen. Gezien het succes, zullen theaters het duo ook in de toekomst graag inhuren. Arie Koomen is daarnaast te boeken als spreker, presentator, dagvoorzitter, gespreksleider en acteur in tv-series, films en reclamespots.

Zijn reclamewerk voor Mediamarkt leverde hem de eretitel Meest Irritante BN’er op, toegekend door TROS Radar. Zijn serieuze kant komt naar voren in zijn ambassadeurschap tegen pesten op school en in zijn optredens als inspirerende spreker en presentator. Ook u kunt Arie Koomen in die rol boeken voor uw evenement of bijeenkomst.

Contact opnemen met Arie Koomen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker? Zoekt u een ervaren en gedreven presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Quality Bookings. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

 

Arie Koomen spreekt graag over:

Arie Koomen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arie Koomen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21