20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arie Koomen

Arie Koomen als spreker boeken

Bent u op zoek naar een unieke, inspirerende gastspreker voor uw volgende evenement? Overweeg dan Arie Koomen, een talentvolle spreker wiens levendige presentaties en diepgaande inzichten uw publiek zeker zullen boeien. In deze sectie krijgt u een introductie over Arie Koomen, met inzichten in zijn onderwerpen en een voorproefje van wat u kunt verwachten als u deze boeiende persoonlijkheid boekt.

Arie Koomen

Maatwerk comedian

Arie Koomen als gastspreker boeken

Ontdek Arie Koomen, een dynamische en veelzijdige gastspreker, wiens unieke achtergrond in grafisch ontwerp en stand-up comedy zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Arie, bekend van zijn optredens bij de Comedy Explosion en diverse televisieprogramma’s, brengt een mix van humor en inzicht die uw publiek zeker zal waarderen. In deze sectie leert u meer over Arie’s benadering van spreken en de rijke ervaringen die hij deelt.

Arie Koomen als dagvoorzitter boeken

Als ervaren podiumkunstenaar en televisiepersoonlijkheid is Arie Koomen een uitmuntende keuze als dagvoorzitter voor uw congres of seminar. Zijn vermogen om een publiek te boeien, gecombineerd met zijn scherpe humor, maakt hem tot een ideale moderator die levendigheid en diepgang brengt in elke discussie.

Over creativiteit en humor in het bedrijfsleven

Hij brengt een uniek perspectief op de rol van creativiteit en humor in het bedrijfsleven. Deze sectie verkent hoe Arie’s ervaringen als grafisch ontwerper en stand-up comedian kunnen bijdragen aan innovatieve denkwijzen en positieve werkculturen. Ontdek de onderwerpen die Arie behandelt in zijn lezingen en hoe deze inzichten waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie.

Arie Koomen inhuren voor een lezing

Het proces om hem te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. Deze sectie doorloopt het boekingsproces stap voor stap, van eerste contact tot de uiteindelijke presentatie, en biedt duidelijkheid over hoe Quality Bookings u ondersteunt bij elke stap.

Biografie

Arie Koomen, een man met een rijke en diverse carrière, begon als grafisch vormgever voordat hij zijn weg vond in de wereld van stand-up comedy. Met zijn partner Silvester Zwaneveld veroverde hij de podia met hun groep de Comedy Explosion. Deze uitgebreide biografie verkent Arie’s reis vanaf zijn doorbraak in Cameretten in 1996 tot zijn succesvolle televisieoptredens in programma’s zoals De Lama’s en Tequila. Lees meer over de ontwikkeling van zijn carrière, de overgang naar solo-projecten en zijn blijvende invloed in de wereld van comedy en entertainment.

 

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Arie Koomen

Schrijf een review

Video met Arie Koomen

Meer informatie & boekingen

Arie Koomen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arie Koomen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers