20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Top 5 trendwatchers
6 maart 2017

Top 5 trendwatchers

Het kenmerk van een succesvolle organisatie is het vermogen om snel in te spelen op veranderingen. Een heldere visie op de toekomst is hiervoor noodzakelijk. Dé experts op dit gebied zijn natuurlijk trendwatchers, die trends op mondiaal niveau al in een vroegtijdig stadium signaleren en hier boeiend over kunnen spreken tijdens uw congres, seminar of zakelijke evenement. Dit is de top 5 trendsprekers van Quality Bookings:

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk is een van ’s lands bekendste trendwatchers. Organisaties boeken hem niet alleen als spreker voor een lezing, maar ook als dagvoorzitter tijdens unieke inspiratiesessies. Als een van de topsprekers in Nederland verschijnt hij daarnaast regelmatig op radio en televisie. Hij onderscheidt zich door verschillende onderwerpen zoals economie, werk, wetenschap, techniek, ondernemerschap en maatschappij te integreren in één overkoepelend toekomstperspectief. Deze veelomvattende visie in combinatie met een boeiende presentatiestijl zorgen ervoor dat zelfs de grootste bedrijven hem willen inhuren.

Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas behoort net als bovengenoemde spreker tot de top 10 van meest geboekte sprekers van ons land. Hij kenmerkt zich door economische ontwikkelingen niet op zichzelf te beoordelen, maar te beschouwen in het licht van spirituele en maatschappelijke trends. Hierdoor ontstaat een fascinerende inkijk in wereldwijde bewegingen, die hem zelfs in tijden van recessie aanleiding geven tot optimisme. Onder meer vanwege zijn uitermate inspirerende lezingen werd hij in 2009 verkozen tot Trendwatcher van het jaar.

Vincent Evers

Vincent Everts is een trendwatcher die veel bekendheid geniet door zijn veelvuldige mediaoptredens. Regelmatig verschijnt hij in kranten en magazines of op radio en televisie om zijn mening te geven over de laatste trends en technologische innovaties. Als van nature begaafd spreker en specialist in vooruitstrevende technieken weet hij deze complexe onderwerpen voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een achtergrond in de politicologie en bedrijfskunde zijn lezingen van Vincent Evers bovendien bijzonder veelzijdig.

Jim Stolze

Het grote publiek kent Jim Stolze als oprichter van TEDxAmsterdam en Europese ambassadeur voor TED.com. Waar bedrijven en organisaties hem echter van kennen, zijn de optredens als spreker en consultant op het gebied van technologie, innovatie en ondernemerschap. Met honderden lezingen op zijn naam is hij met recht een ervaren spreker te noemen. Daarnaast treedt Jim Stolze regelmatig op als dagvoorzitter tijdens congressen, seminars en bedrijfsbijeenkomsten en schreef hij verschillende boeken.

Christian Kromme

Christian Kromme heeft in de loop der jaren veel bekendheid verworven met zijn lezingen, workshops en inspiratiesessies. Hij daagt bedrijven uit om na te denken en disruptieve dreigingen te veranderen in disruptieve kansen. De spreker trekt hierbij parallellen tussen biologie en technologie en legt organisaties uit hoe zij optimaal kunnen anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Als succesvol techondernemer en adviseur van diverse veelbelovende start-ups is Christian Kromme de ideale spreker voor een inspirerend zakelijk evenement.