20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
5 topondernemers als gastspreker
13 februari 2017

5 topondernemers als gastspreker

Een zakelijk evenement kan grote waarde hebben voor uw onderneming. Kennisdeling is namelijk het ultieme instrument om uw bedrijf naar de top te brengen. Het mooiste is natuurlijk als die kennis voortkomt uit de praktijk. Overtuigend gebracht door begenadigd sprekers, die de weg naar succes zélf hebben bewandeld.

Hieronder noemen wij 5 topondernemers die u als gastspreker kunt boeken tijdens uw congres, seminar of zakelijke bijeenkomst:

Erland Galjaard

Erland Galjaard is de machtigste mediaman van Nederland en weet als geen ander hoe een succesvolle organisatie in elkaar steekt. In 2006 maakt hij van RTL 5 de snelstgroeiende televisiezender van het land. Een jaar later buigt hij de neerwaartse spiraal bij RTL 4 met diverse kijkcijferkanonnen om tot een spectaculaire stijging. Sinds zijn aantreden als programmadirecteur van RTL Nederland wint RTL 5 Televizier-Ringen in slechts 7 jaar tijd. Erland Galjaard is een spreker met een enorme bagage die zijn inspirerende visie op contentcreatie graag deelt tijdens uw bedrijfsbijeenkomst of evenement.

Herman den Blijker

Herman den Blijker is niet alleen een van de populairste chef-koks van Nederland, maar ook een uitermate succesvol ondernemer. Hij is eigenaar van diverse goedlopende restaurants en helpt ondernemers in televisieprogramma’s zoals Herrie in de keuken en Mijn tent is top om de juiste bedrijfsformule te creëren. Herman den Blijker boeken als gastspreker verzekert u van een enerverende lezing vol praktijkverhalen over de geheimen van de keuken én het ondernemerschap.

Peter Lute

Een andere topchef die u kunt inhuren via Quality Bookings is Peter Lute, bekend vanwege zijn presentatie van het bekende televisieprogramma Masterchef. Na op jonge leeftijd enige tijd in sterrenrestaurants te hebben gewerkt, besluit hij als geboren ondernemer voor zichzelf te beginnen. Prachtige en hoog aangeschreven zaken zoals Lute in Ouderkerk aan de Amstel en Explore in Muiden zijn het resultaat. Als spreker deelt hij zijn succesvolle strategieën op boeiende wijze met het publiek.

Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is een van de bekendste acteurs en presentatoren van Nederland. Momenteel verzorgt hij onder meer de presentatie van RTL Boulevard. Wat minder mensen weten, is dat hij al jaren aan de weg timmert als ondernemer. Als mede-eigenaar van mediabedrijf Media Republic is hij verantwoordelijk voor tal van multimediale concepten en videogames. Gecombineerd met zijn natuurlijke presentatietalent, verzekert zijn ondernemersachtergrond u van een fascinerende lezing vol waardevolle tips en snedige anekdotes.

Geert Schaaij

Geert Schaaij is een gerespecteerd beleggingsexpert die meerde malen is uitgeroepen tot de beste in zijn vakgebied. Hij won liefst tweemaal de Gouden Stier, de prestigieuze beleggersprijs die alleen wordt uitgereikt aan financieel specialisten die aantoonbaar en consistent succes hebben geboekt. Geert Schaaij treedt regelmatig op in televisieprogramma’s als Business Class en De Wereld Draait Door en wordt veelvuldig ingehuurd als gastspreker of dagvoorzitter tijdens zakelijke evenementen.